Snelle levering, goede producten

De producten die ik heb besteld (‘s avonds om 18 uur) waren de volgende dag al weer in huis. Ze waren erg mooi afgewerkt. De graving is heel netjes gedaan en ziet er super uit. De materialen geven niet af en de kleur blijft behouden, heb ze altijd om inclusief met douchen en nog verkleurt het niet.

Ik heb een hele goeie ervaring bij Finaste!

Snelle levering en ontzettend leuke oorbellen!

Correcte levering

Snel geleverd, de dag er op had ik al mijn pakketje. De juwelen zien er ook uitstekend uit. Erg tevreden met mijn bestelling. Zit ook allemaal in een doosje apart opgeborgen.

Snelle levering en mooie producten

Prachtig

Prachtige ringen gekocht die van goede kwaliteit zijn. De bezorging was ook erg snel!

Mooie armband en mooi gegraveerd.

Snel geleverd, goede kwaliteit voor een schappelijke prijs en ontzettend mooi.

Heel mooi zoals op de foto .snele levering

Ik heb een ring laten graveren die dezelfde dag nog verzonden werd. De volgende dag al in huis, super!

Perfect!

Snel en betrouwbaarheid

Mooiste sieraden ever!

Goeie kwaliteit

Verkleurt niet en mooie ringen

Hele mooie en goede sieraden.

De oorbellen hebben een hele nette en fijne sluiting! Alles is precies zoals op de foto’s, heel mooi!

doet wat ze zeggen en zijn behulpzaam

Ik heb hem besteld 2 dagen later binnen en hij zit perfect en super mooi

Top!!

Een prachtige ketting binnen gekregen, ik heb hem laten graveren met de namen van mijn kinderen. Super blij mee! Al eerder een ketting besteld met de namen van de kinderen, nu een tweeling erbij gekregen en alle 4 de namen paste er op! De kwaliteit van de ketting is ook heel goed verkleurd niet, en blijft erg mooi!

All items were exactly as they look on the website, perfect quality

The quality of the products is really good. I could not find any damages. I really like how they look and am happy that they are just as they look on the pictures on the website. I am really glad I purchased my jewellery here.

Finaste heeft een oplossing

Ik krijg een nieuw armbandje.

Leuke sieraden voor een fijne prijs

Hoewel het waarschijnlijk niet de beste kwaliteit sieraden is ben ik heel tevreden. Ik heb nu twee earcuff's en een armbandje, die ik vaak draag. Vooral de earcuff's zijn leuk wanneer je zoals ik geen gaatjes hebt. Ik zou het zeker aanraden.

mooie kleding, snelle levering

mooie kleding voor leuke prijs en erg snel geleverd, blij dat ik jullie gevonden heb

Snel en goed

Mooie juwelen met een snelle levering.

Top kwaliteit, super tevreden

Ik heb al een aantal bestellingen bij Finaste geplaatst. Ik draag nu ongeveer een jaar 24/7 een van de schakel kettingen. Absoluut geen verkleuringen of irritaties, echt top kwaliteit! De sieraden zien eruit zoals op de foto’s. Top sieraden voor een top prijsje! Aanrader

Super snel en mooi ingepakt. Zal er zeker vaker bestellen!

Supermooie juwelen en perfecte levering.

Ik bestelde enkele ringen, een halsketting en 2 paar oorringen. Stuk voor stuk van heel goede kwaliteit. Daarnaast worden ze heel snel geleverd in mooie juwelendoosjes. Aanrader!

Supergoed!

De sieraden zijn van goede kwaliteit, prachtig verpakt en ze werden snel geleverd.

Super, snel en betaalbaar

2 hele mooie persoonlijke armbandjes met gravure besteld. Zeer snelle levering en erg tevreden over het resultaat. Een aanrader!

Buskesdries 3

6673DP Andelst