Altijd super mooi en fijne kwaliteit

Mijn sieraden bestel ik standaard bij Finaste. De kwaliteit en prijs zijn altijd top. Ik draag altijd dezelfde oorbellen elke dag en ze blijven echt super lang mooi. Echt je geld waard :)

Fantastisch!

Ik kocht laatst 2 gepersonaliseerde armbandjes op Finaste en was positief verrast! De gegraveerde armbandjes zagen er beter uit dan verwacht. Ook is de lengte van deze bandjes perfect voor elke polsbreedte, ook voor dunnere polsen! Zeker een aanrader.

Erg tevreden!!

Mijn bestelling kwam direct de volgende dag al binnen via de post. Ik dacht geen bevestiging via de mail te hebben ontvangen. Dit gemaild en ik kreeg spoedig een nette mail hierover terug. Achteraf bleek de mail in de spam box te zitten. Bij de bestelling zat nog een leuke verrassing! Zeer tevreden over alles!

de meest trendy oorbellen voor een super betaalbare prijs

als ik op zoek ben naar oorbellen zijn ze hier altijd op voorraad. bestel hier al een tijdje sieraden en ik kan ze lang dragen zonder verkleuring. ik ben super tevreden

Prettig

Fijne prijzen, product komt overeen met de foto, en mijn bestelling werd snel bezorgd. Helemaal top dus!

Snelle levering en producten precies zoals ik had verwacht. Geleverd in mooie doosjes.

super leuke dingetjes

super mooie leuke ringetjes ontvangen, mooie kleur

Fijn

Winkelmandje was af en toe onhandig, maar het shoppen zelf was erg fijn. Ook het bestellen ging makkelijk. De sieraden zelf zijn erg mooi en stevig!

Top altijdoptijdt geleverd

Als ik iets bestel is het binnen 2 tot 3 dagen binnen en ziet er goed uit!

Super ervaring!

Ik had enkele oorbellen en een armbandje met m’n naam op besteld, de dag erna meteen in huis en de kwaliteit is op en top in orde. Ik ben onder de indruk!

Hele mooie sieraden voor een leuke prijs, snel geleverd en blijven lang mooi

Ik draag al meer dan een jaar ringen van Finaste iedere dag en zien er nog steeds top uit. Laatst weer besteld en alles snel binnen en netjes verpakt. Ook een ring laten graveren en deze ziet er top en netjes uit en was net als de rest snel geleverd.

The best!

Favo site! Eindelijk een webshop met kortere armbandjes die perfect passen om dunnere polsen (wat bij veel sites niet het geval is) Echt een aanrader!

Mooie oorbellen die niet verkleuren

Blij mee

Goede kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit van de sieraden is goed en het ziet er lang mooi uit. De site is fijn en overzichtelijk, ook vind ik de prijs-kwaliteit verhouding in verhouding.

Snelle verzending en mooie ringen

4 ringen besteld, super snel ontvangen. Allemaal mooi verpakt. Fijn ook die actie van 4 halen 3 betalen. De ringen zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Toch terug gestuurd, omdat ze mij niet mooi staan.. te dunne vingers voor statement ringen.

Bestel met een gerust hart!

Ik had al eens eerder wat besteld en toen ook zeer goede service gekregen. Dus met een gerust hart plaatste ik dit keer een grotere bestelling. En ik ben super blij met de artikelen! Met zorg ingepakt, echt een cadeautje om te ontvangen, en de prijs kwaliteit verhouding is boven verwachting. Ik blijf lekker neuzen op de website om snel weer wat leuks uit te kiezen!

Mooie vormgeving en goede kwaliteit sieraden!

Ik ontving een gepersonaliseerde cadeau van mijn zusje en was gelijk verkocht. Ik heb de armband gedragen in de sauna, jacuzzi en tijdens het douchen en de kwaliteit is het zelfde gebleven. Hierna heb ik een aantal armbanden besteld met een unieke vormgeving, erg blij mee!

Geweldige oorbellen :), superblij mee <3

ze zijn niet te zwaar, terwijl ze wel groot zijn das top en ze zien er gewoon bougy uit

Heel mooi en snel bezorgd!

Heel erg goed, goed materiaal en snelle verzending

Oorbellen besteld en er zelfs 1 paar gratis bijgekregen. Super mooi allemaal. Snelle levering en in een mooi juwelendoosje. Super tevreden! Ik ga hier zeker nog bestellen!

Mooie producten en snelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Enorm tevreden!

Mega snelle service! Gister besteld en vandaag al in huis! Eerdere bestelde sieraden zijn nog steeds mooi. Tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.

Snel en goed

Snelle en goede levering en product zoals de foto en beschrijving

De oorbellen zijn zeker aan te raden!

De oorbellen zitten erg lekker, en zijn nog mooier in het echt!

Super kwaliteit voor deze prijs!

Ik heb een armbandje en ring bij Finaste besteld. Het armbandje was precies zoals de afbeelding. Hij is een stukje verstelbaar in maat waardoor hij zelfs met mijn smalle polsen mooi zat. De ring viel mij wat te groot uit maar die ga ik nog ruilen. Wel een erg mooie ring.

Buskesdries 3

6673DP Andelst