Verkleurt niet

Amazing quality

Mooie sieraden

Ben nega blij met mn aankoop

Een zeer goede ervaring

Snel geleverd kettinkje met persoonlijke gravering, en dat in de drukte voor de Kerst vind ik getuigen van een zeer betrouwbare leverancier, die probeert zijn gestelde levertermijn ook te halen, en niet zoals vaak, een product snel beloven te leveren maar het dan gewoon niet doen. Hulde, en het kettinkje heeft een heel goede prijs/kwaliteitverhouding. Het was een cadeautje van mijn zoon voor z'n eerste vriendinnetje, dus die kan voorlopig niet meer stuk ;-)

Ik ben Super blij met mijn aankoop!

Snelle levering en altijd super goede kwaliteit! Je kan er mee douchen, slapen & werken! Waarom zal ik een dure armband kopen of oorbellen, terwijl dit ook super kwaliteit/prijsverhouding heeft!

Prima prijs/ kwaliteitverhouding en voor elk wat wils!

Leuke kwalitatieve sieraden. Ook erg leuk dat alles zo mooi verpakt is. Op die manier echt een cadeautje.

Ik ben super blij dat ik Finaste heb gevonden. Leuke en mooie sieraden om cadeau te doen aan jezelf of een ander! Nog wel één klein verbeterpuntje: je kan een product wat je 2x of vaker in je mandje hebt niet maar 1 van laten inpakken. Verder mega tevreden. Mooie sieraden voor een nog mooier prijsje en snelle levering. In 1 woord; fantastisch!

Super service en kwaliteit

Heel mooie juwelen van super kwaliteit! Zijn geld zeker waard :)

Hele snelle bezorging goede kwaliteit en de sieraden verkleuren echt niet voor zo’n kleine prijs hoe fijn? Echt I love it

Prefect ook met werken ook met levering

Ik besteld een armband met alle 2 kant graveren. En hun gemaakt echt wat ik gedroomd. En met a levering was ook super snel. Ik kan alleen goede dingen zeggen omdat ik oik verstuurd een email en half uur later ik krijgt antwoorden.

Uitstekende service

Ik zocht een leuk roze set om als kado te geven. De bestelling was de volgende dag bezorgd en mooi in goud ingepakt. Ik ben zeer tevreden!

Goede en snelle levering

Ik heb een paar armbandjes bij jullie gekocht. En ze zijn allemaal erg mooi. Ik ben er soper blij mee gr Caroline

zeer tevreden over de sieraden en levering

mijn ervaring omschrijf ik al zeer tevreden, hier kunnen vele bedrijven nog wat van leren... prijs/kwaliteit verhouding is super en levering is sel

Ik vind het fantastisch

Hier zijn hele mooi sieraden op! Als ik een bon wil van 50 euro dan zou ik veel armbanden en ringen halen.

Goede kwaliteit & snel geleverd.

Ik heb een gepersonaliseerde ketting besteld als cadeau voor iemand. De ketting was goed en mooi ingepakt als cadeau en de letters stonden er goed op. Kwaliteit is uitstekend.

Helemaal goed

Leuke klein ding gegeven aan 2 personen, en ze waren er allebei blij mee. Vroegen me ook waar ik het vandaan hadt. Weten nu dat het van Finaste is en gaan het door vertellen aan hun vriendinnen

Mooiste sieraden

Ik koop nooit meer bij my jewellery. Jullie sowraden blijven veel mooier

Betrouwbare webshop

De bestelde ketting is mooi,zeer vlug geleverd en een blije dochter.!! Wat wil je nog meer. Op naar volgende bestelling.

prima, bestelling in orde.

Top!!!

Armbandje besteld met gravering. Echt super snel in huis en zo mooi gedaan. Samen met me oorbellen en het cadeau super leuk verpakt. Echt een cadeautje aan mezelf.

Heel goed!

De bestelde oorbellen waren zoals verwacht. Ik heb wel 1 dat oorbellen terug gestuurd maar dat was omdat ik ze toch te groot vond maar niet omdat ze niet mooi waren of zo.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit. Producten komen overeen met de foto's op de website. Snelle kevering.

Het geld is er voor waar wat je koopt

Ik heb nu voor de 2e keer wat besteld en ben er zeer tevreden mee. Is goede kwaliteit en verroest niet. Het graveren doen ze heel mooi. Ben zeker blij met mijn sieraden.

Super snelle levering! Leuk ingepakt en het kettinkje is van super goede kwaliteit. Heel erg blij mee!

Super fijne kleding!

Ik heb al meerdere sieraden bij Finaste gekocht waar ik heel blij mee ben. Nu ook kleding besteld. Super happy!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst