Snelle levering met goede kwaliteit en leuke verpakking

Mooi sieraad met initialen

Snelle levering en een mooi sieraad met gegraveerde jnitialen! Als cadeau gegeven en diegene is er heel blij mee!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, leuk assortiment en snelle levering

Super tevreden

Super tevreden over mijn gepersonaliseerde armbandje, de naam staat er mooi ingedrukt. Ik ben er heel blij mee.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering van een top product!

Prachtige ketting besteld voor mijn schoonzusje. Zeer tevreden over de mooie kwaliteit. Ze was er zeer gelukkig mee.

Het was een heel leuk cadeau voor mijn vriendin

Ik vond de product mooi en heel passend bij mijn vriendin

Snelle service Mooie gravering Snel verzonden

Goeie kwaliteit en snelle levering

Ik had een trui en oorbellen besteld, beiden waren in perfecte staat en heel snel aangekomen!!

Ben ontzettend blij met m'n armband. Ik heb de initialen van m'n opa's en oma's erin laten zetten. Een fantastische herinnering aan hun.

goede service!

Mijn bestelling was de volgende dag binnen incl. een klein cadeautje. De ketting was nog mooier dan op de foto. Mijn moeder is er heel blij mee!

Een superpersoonlijk cadeau

Mooie, fijne sieraden die mooi zijn afgewerkt. Een supercadeau voor ieder minimalistisch persoon!

Top kwaliteit en snelle service

Heel erg blij met mijn ketting met hanger. Mooi gegraveerd en snel geleverd

Snelle levering, goede communicatie per mail, mooie prijs /kwaliteit

Perfect!!!

Prachtig!

Ik kocht een armband met gravering voor mijn zus, ze deed het vandaag open en het was prachtig! De kwaliteit de grote van de tekst. Hier bestel ik meer :) SUPER TEVREDEN

Niet alles geleverd

Ik had 2 dingen besteld en er stond dat ik een 3e item gratis erbij kreeg. Helaas heb ik daar niks meer van gezien.

Alles verliep makkelijk

Geen gedoe, het was heel makkelijk om te bestellen en kwam snel binnen!

Zoals altijd , nooit ontevreden over finaste. Alles is perfect!

Dit is de zoveelste keer dat ik iets bij finaste besteld heb, en ik heb ook al meerdere malen iets cadeau gekregen wat bij finaste vandaan kwam. Elke keer ben ik weer zo verbaasd over de mooie kwaliteit van de producten en hoe goed de service is. Ik heb niks aan te merken op dit bedrijf. Perfect!

Het zijn precies de sieraden die ik zoek.

Simpel en elegant. Leuk voor een cadeau. Gepersonaliseerd en daarom uniek voor iedereen.

Goede sieraden verkleuren niet en snelle levering

Top kwaliteit!

Super leuke website met prachtige sieraden voor een leuk prijsje. Zeer tevreden over de uitstraling en kwaliteit. Ik raad deze website zeker aan leuk voor jezelf, en als cadeau (prachtig gegraveerd)!

Verzorgd en fijn

Pakketjes worden altijd optijd bezorgd en altijd mooi verpakt!

Was goed!!

Kreeg keurig bericht en hoefde niet lang op mijn bestelling te wachten. Ik ben tevreden.

Super mooi!

Heb 2 kettinkjes besteld met gravering. Echt super mooi gemaakt en ook snellen levering! Ik raad het je zeker aan :)

Snelle levering, top kwaliteit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst