Fantastische oorbellen!

Oorbellen die fantastisch passen.

Geweldige kwaliteit

Heb nu meerdere sieraden van finaste en wat blijven ze mooi. Draag het dag en nacht. Sieraden zijn ook fijn te combineren met elkaar. Echt een aanrader.

Snelle levering, prima product

De oorbellen waren de volgende dag al in huis. De oorringetjes van finaste zijn klein en elegant

Super snel en heel erg mooi!

Ik heb een ketting met initialen en een ring besteld. Ze kwamen na 2 dagen binnen en zijn echt super mooi. Ik kreeg er ook nog gratis oorbellen bij! Ook is het heel mooi verpakt. Echt een cadeautje.

FINASTE doet zijn naam eer aan!

Geweldig mooie sieraden die niet verkleuren en super snel geleverd worden!

Kwalitatief super goeie sieraden!

Super goeie kwaliteit sieraden en dat voor die prijs! echt een aanrader. ook mega leuk dat je alle sieraden in een doosje krijgt.

Ik heb gemaild dat ik het bestelde artikel nog niet had gehad. Meteen is er aktie ondernomen en de volgende dag lag het in de brievenbus. Compliment.

Erg leuke sieraden

De bestelling was snel geleverd en ook mooi verzorgd. Ook vond ik de graverende armbandje mooi.

Prachtig en leuk om weg te geven

Ik heb een ketting en ring laten graveren bij Finaste. 1 zelf gehouden 1 weggegeven. Prachtige reactie gehad en echt geen leuker kado kunnen bedenken!

Mooi en snel geleverd

Blij mee. Mooie gravering, goed geprijsd en bovenal heel snel geleverd.

geweldig

Super service!

Top service & kwaliteit voor een goede prijs!

Altijd heel blij met de sieraden die vaak snel geleverd worden en zijn altijd goed van kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs! Heel blij mee, telkens weer!

Helemaal suup!

Als eerst is de kwaliteit echt top! Dat alles individueel in doosjes zit, is ook fantastisch. Naast de goede kwaliteit en de heerlijke verpakking is de klantenservice ook super fijn, vriendelijk en snel.

Top geregeld!

Bestelling was snel binnen en alles was goed geregeld.

Gewoon goed.

Mooie kwaliteit.Super snelle levering. TOP.

Super tevreden

Ik heb armbanden en kettingen besteld. Die zijn super mooi en valt heel goed mee qua prijs + snel verzending

Heel blij mee

Ik was al even op zoek naar mooie betaalbare sieraden van goede kwaliteit. Ik ben positief verast door Finaste! Hele leuke sieraden, veel keus en mooie prijzen! Ik heb nu kettingen en oorbellen binnen en ben er erg blij mee! Ga zeker vaker bestellen.

Snelle service, en goeie kwaliteit

Al eerder hier besteld, dit beviel heel goed en vandaar dus ook voor herhaling vatbaar. Sieraden zijn van goeie kwaliteit en de prijs is goed te doen. Daarnaast is er snelle en goeie service. Ik ben fan!

Goede kwaliteit en mooie designs

Mooi sieraden van goede kwaliteit. Veel keuze en ook nog eens leuk ingepakt. Schot in de roos als cadeautje. ;)

Geweldige service

Ik heb hier al vaker dingen gekocht altijd super goede kwaliteit, als er toch iets is zijn ze heel netjes en helpen je direct! Echt hele goeie service zeker een aanrader om hier te bestellen

Snelle levering, mooi cadeau

Armbandje voor een vriendin besteld die is bevallen van haar tweede kindje. In het armbandje de initialen van de namen van de kindjes gegraveerd. Top gedaan, snelle levering!

Mooie producten

Goed!

Snelle levering en mooie juweeltjes

Snelle levering en mooie kwaliteitsvolle juweeltjes tegen een lage prijs. Top!

Erg goed!

Finaste heeft een duidelijke, overzichtelijke site met hele leuke sieraden! Mijn gegraveerde ketting is heel mooi gemaakt. Daarnaast krijg je het pakketje op tijd en verzorgd geleverd. Een echte aanrader dus!

Slecht

Bij de omschrijving staat dat het armbandje vrijwel altijd past maar deze is veel te groot, terwijl mijn pols niet smal is. Ook het zilvere plaatje waar je de naam op kan graveren is te groot voor het bandje waardoor deze rond draait en de naam soms aan de binnenkant komt te zitten. Erg jammer want op de foto is het een heel mooi armbandje. Maar nu heb ik er niks aan.

Buskesdries 3

6673DP Andelst