Netjes, en snel geleverd.

Netjes en snelle levering! In 1 woord top.

Top service en producten!

Helemaal geweldig!! Ga zeker vaker bestellen.

Mijn gepersonaliseerd armbandje was mooi en heel snel!

Het beantwoorden van vragen gaat zeer snel, je kan ook zeer leuke tekentjes zoals hartjes laten graveren. Bovendien kwam mijn armbandje voor een cadeautje zeer snel binnen! Topservice!

Super service

Goede kwaliteit en super service bij een probleem word alles snel en super netjes opgelost Top bedrijf en leuke producten.

Ik kreeg hem binnen super mooi en ik open het ik werd er gewoon helemaal blij van, ik loop er heel de dag mee rond super bedankt finaste

Snel en perfect

de bestelling kwam heel snel toe en was perfect zoals verwacht! Ik ben heel tevreden!

prima!

Alles was prima, en de levering was ook helemaal Super!

Leuke sieraden, prettig en betrouwbare website.

Finaste heeft regelmatig leuke aanbiedingen, een grote collectie aan verschillende sieraden. Goede service en eventueel ook makkelijk te retourneren. Het contact wat ik heb gehad is zeer prettig en behulpzaam geweest. Ik ben erg positief over finaste!

Sneller levering

Heb armbanden besteld. Houd mooie kleur maar zilver wat dof en donker qua kleur. Zonde. Kunnen niet retour ivm gravering die wel prima was

Geweldig: de mooie sieraden Geweldig: de snelle service Geweldig: de verpakking Kortom GEWELDIG! Ik kom snel weer terug!

Uitstekend in alles

Uitstekende snelle service. Goede producten!

Finastisch!

Altijd super tevreden met mijn de mooie sieraden

Perfecte service

Mooie jas, snelle levering en netjes verpakt. Happy.

Mooie kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding, snel bezorgd

Mooie sieraden en mooi verpakt, met snelle levering

Leuk

Leuke cadeau voor een vriendin

Ik heb een armbandje laten maken met 3 initialen erop. perfect voor een verjaardagscadeau! heel blij mee

Geweldig!

Het ziet er super leuk uit en is erg netjes. Het is zo snel bezorgd dus snel klaar als cadeau! Complimenten!

Veel mooie producten.

Veel keus en de producten zijn super! Ik bestel geregeld bij Finaste en ik ben altijd 100% tevreden

Super mooie artiekelen

Dit was mijn 2 de bestelling bij Finaste en ik ben super blij met mijn bestelling. Ik draag mijn oorbellen dagelijks en hij verkleurt niet. Echt een anrader!!

Top en snel

Mooi armbandje besteld

Heel netjes

Het kwam wel later dan verwacht, maar dat ligt aan post NL. Verder vond ik het heel erg fijn om iets bij jullie te bestellen.

Snel, adequaat en mooie producten

Makkelijk online samen te stellen, mooie waardevolle producten en zeer snelle service.

Super mooie kwaliteit!

Hele mooie kwaliteit oorbellen voor een betaalbare prijs. Sinds ze binnen zijn gekomen heb ik ze niet meer uit gedaan, erg blij mee.

Ik heb een goede ervaring gehad met finaste.

Ik was op zoek naar een platte schakel armband en die heb ik gevonden bij finaste. de armband ziet er precies uit zoals op de foto’s (ik vond het fijn dat er ook een foto was met dat iemand de armband om had). Het was ook een snelle levering.

Prachtig

Super goede kwaliteit, zeer tevreden van. Enkel wat irritant dat de steentjes wat haperen aan kledij maar voor de kwaliteit van het materiaal heb ik dat er wel voor over.

Buskesdries 3

6673DP Andelst