Top ervaring

Zowel klantenservice als bezorgservice en kwaliteit van het product echt super goed! Mooi ingepakt en helemaal leuk om te geven. En ben bang erg verslavend om zelf ook nog wat moois uit te zoeken.

Heel erg tevreden.

Snelle bezorging en goede service.

Snelle levering, afwerking sieraden erg netjes

Snelle levering. Mooi afgewerkte sieraden. Vaak besteld.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en mooie producten

Ik heb een gegraveerde ketting besteld. Het bestelproces is simpel en efficiënt en de bestelling kwam netjes en verzorgd bij mij thuis. Ik raad Finaste zeker aan!

TOP!!

Prachtige & hippe sieraden. Snelle service. Donderdag besteld, zaterdag binnen. Met gravering! Ik zou zeker de volgende keer weer bij Finaste bestellen!

Zo goed en zo blij mee!

Super mooie kwaliteit, mooi ingepakt! Hopelijk blijft het ook zo mooi! Heel erg bedankt ga hier zeker vaker sieraden bestellen.

Uitstekende service

Erg snelle levering. Daarnaast ook erg mooi verpakt en product zoals verwacht!

Snel besteld, met zorg gemaakt, vlot bezorgd en met plezier gegeven!

De wens was om een paar sieraden met gravering te kopen. Via de duidelijke website (met veel keuzes) probleemloos een armband en ketting met amulet gekozen, beide met de gewenste gravering. Alles tegen een schappelijke prijs en de volgende werkdag al bezorgd. Voortreffelijk!

Ik ben heel blij met de bestelling, ook snel bezorgd!

Erg mooie armband. Kleur behoud ook. Heb al meerdere armbanden en ze zijn allemaal nog mooi.

Snelle levering, zeker in deze tijd van de pakjes, voor de Sint of Kerstdagen.

Love it!

Beautiful Jewerly and amazing quality!

Zeer tevreden klant

Snelle bezorging En mooi sieraad Zeer tevreden mee

Super mooie producten voor een scherpe prijs

Mooie sieraden voor en goeie prijs!

Snelle levering en een hele goeie kwaliteit! Verkleuren niet, ook niet bij douchen. Altijd zeer tevreden met mijn bestellingen!

makkelijk aan te schaffen !

een Sint-lijstje krijgen van je kleindochter, dus aan het werk: bestellen, afrekenen en een dag later thuis bezorgd. hoe makkelijk wil je het hebben !!

Fantastisch!

Om 15.30 uur besteld en om 15.50 uur kreeg ik een mailtje met “uw bestelling is verzonden”. Ik kon niet geloven dat het zo snel ging, maar de volgende ochtend lag het toch echt in de brievenbus. Leuk ingepakt en mijn vriendin was blij met haar cadeautje! TOP service, ga er zeker weer bestellen!

Helemaal geweldig!

Ik had bij jullie oorbellen gekocht die nikkel vrij waren. Ik kan namelijk slecht tegen nikkel. Heb er niks van gemerkt met de oorbellen en vind ze echt prachtig draag ze elke dag.

Fabulously

Duidelijke letters. Mooie armband en heelijk licht op de arm. Ben er zeer tevreden mee. En het goedkoopste!

Snelle levering en mooie juwelen

Zeer snelle levering Cadeauverpakking is ideaal voor de fijne juwelen

Je krijgt wat je koopt.

Goede kwaliteit. Het staat beschreven zoals het is. Goede maten, snelle levering. Ik ben fan!

Finaste is top

Ze hebben super veel verschillende sieraden die andere winkels nog niet hebben. Er gaat nooit wat fout als je er iets besteld en de prijzen zijn ook nog is goed en niet te duur!

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Ik vind de kwaliteit van de sieraden super goed! De sieraden verkleuren niet, en ik douche zelfs met de sieraden om. Voor de prijs die je ervoor betaalt had ik dit niet verwacht. Ik ben positief verrast!

Goede ervaring, snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering, mooi assortiment

Buskesdries 3

6673DP Andelst