Goede ervaring, snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering, mooi assortiment

So happy with my new jewelry and fast service!

Heb mijn nieuwe juweeltjes zeer snel ontvangen, wat een top service. Can't wait to wear them!

Fijn

Mijn pakket was opeens verdwenen en heb toen fijn contact gehad met Finaste. Goede communicatie en heb uiteindelijk een nieuwe opgestuurd gekregen!!! Super mooi sieraad, mijn schoonmoeder was ontzettend blij!!!! Dankjewel!!

Prachtig!

Snel ontvangen netjes vepakt. Net zo mooi zelfs mooier dan verwacht! Aanrader ik zal zeker nog een keer bestellen.

Prettig

Product werd snel geleverd. Kwam overeen met de foto op de site. Nog steeds heel blij met mn tas!

Geweldig!

Ik was opzoek naar een bijzonder gepersonaliseerd cadeau. Een armbandje voor een lieve vriendin die slecht nieuws over haar gezondheid had gekregen. Bij Finaste een prachtig armbandje met bedeltje gevonden met de naam van haar man en zoon gegraveerd, zodat ze in deze tijd extra wordt herinnerd aan juist de belangrijkste dingen van het leven. Hele snelle levering, mooi ingepakt en prachtig gemaakt. Heel blij mee! Dankjulliewel

Geweldige sieraden!

Heel prettig om te bestellen. Kwam snel en mooie producten geleverd!

Altijd goed!

de levering is altijd goed en snel geweest, ook zijn de producten netjes verpakt en heel mooi. Goeie kwaliteit

Top levering en producten

Amazing

Ik heb nu in totaal ongeveer 8 ringen en 2 oorbellen gekocht bij FINASTE. Alles kwam netjes en snel aan. Alle producten waren schoon en ook zonder beschadigingen. Sinds me eerste bestelling had ik besloten al mijn sieraden hier te kopen. Ik ben zeer tevreden over FINASTE

Mooi!

De sieraden zijn precies zoals op de foto’s. Goede kwaliteit voor betaalbare prijs.

Mooie sieraden voor een leuke prijs

Ik heb voor mijn nichtje de flamingo oorbellen en de bijpassende flamingo ketting gekocht. Het kwam (supersnel!) prachtig verpakt binnen en mijn nichtje was dolblij met haar cadeau. Aanrader!

Leuke accessoires en snelle levering

De site heeft veel opties aan accessoires voor een leuke prijs. Ik had een graveerbare ring besteld en een paar oorbellen. Deze werd 2 dagen na bestellen bezorgd. Hele snelle levering. Alles word mooi verpakt en je krijgt er een leuke kortingscode bij voor de volgende bestelling.

Loving FINASTE

Ik heb een goudkleurige ketting met initialen en armband met naam van mijn opa en oma besteld. Het is precies geworden zoals ik gehoopt had. Ik ben er super blij mee en zal zeker vaker bij Finaste bestellen. Ik zal andere (vrienden & familie) ook aanraden om hier te bestellen. Het is betaalbaar, de levering is snel en super goede kwaliteit. Ik ben 100% fan geworden, voor mij geen Vedder & Vedder en Rosefield meer.

Heel mooi en snel afgeleverd ik ben hier heel blij mee!

Hele mooie ringen. Ik heb ze in zilver en goud en ziet er allebei heel netjes uit! Wij zijn hier super blij mee. Verzenden ging goed en snel. Het was hier binnen 2 dagen!!!

Geweldig!

Mooie sieraden voor een leuke prijs! Levering was ontzettend snel.

Mooie gepersonaliseerde ring

Veel keuzes qua model, mooi gegraveerd. Erg tevreden

mooie sieraden, goede kwaliteit en heeel klantvriendelijk :)

Uitmuntend

Zeer snelle levering en mooi verpakt! Aanradertje

Fijne, mooie producten , website alleen heel traag

Mooie producten, snel geleverd, alles duidelijk.

Mooi

Goed kwaliteit

lieve mensen met vee creatieve oplossingen!

ik heb al meerdere keren wat besteld en elke keer komt het perfect op tijd aan en lieve en meedenkende klanten service, geen vraag te veel! ze denken enorm mee en zoeken naar verschillende mogelijke oplossing!

Premium ervaring!

Het bestellen van mijn product ging gemakkelijk en was zo geregeld. Voor €0,75 kreeg ik er een cadeauverpakking bij. Toen ik het pakketje ontving door mijn brievenbus was mijn product erg mooi verpakt. Bij het openen zag ik als eerst een leuk bedrijfskaartje en daaronder zat mijn in cadeauverpakking verpakte product. Hier omheen zat ook nog en leuk vloeipapiertje. Het was echt een feestje om uit te pakken. Het satijnen armbandje is erg netjes gegraveerd en voelt erg sterk aan. De kwaliteit/prijs verhouding is op zijn plek. Ik ben super tevreden!

Snelle afhandeling. Fijne webshop

Prachtige oorbellen gekocht. Netjes ingepakt en snel verzonden. Ik ben er heel blij mee en mijn meisjes straks ook als ze het voor Sinterklaas cadeau krijgen.

Het is mooi en betrouwbaar

Dit is de eerste keer dat ik bij FINASTE heb besteld en het is oprecht geweldig. Ik bestelde voor een verjaardag cadeau waar ze graag om vroeg. Ik kwam uit op FINASTE en wauw wat zijn de sieraden mooi. En ben zeker wel is van plan om daar nog is te bestellen. Lever tijd is super snel, mooi ingepakt (wat daar dus ook mogelijk was) en was ik er zeker te vrede mee en wat verkopen ze het toch voor een goeie prijs. Mijn ervaring was dus geweldig, en ben zeker van plan om er meerdere aankopen te doen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst