super leuke sieraden mooie kwaliteit

Ik vind het prachtige sieraden , hele mooie zware kwaliteit. Zelfs als je laat graveren is het nog de ene dag besteld volgende dag in huis ! Het is mijn favoriete site voor leuke cadeautjes met een prima prijs !

Leuke sieraden voor een fijne prijs!

Leuke sieraden voor een zachte prijs. Ik was op zoek naar minimalistische ringetjes en vond deze bij Finaste. Uiteindelijk is het niet alleen daarbij gebleven: de collectie is uitgebreid met kettinkjes en armbandjes. Bestelling wordt snel geleverd en sieraden zijn verpakt in een leuk doosje.

FINASTISCH!

Heel tevreden over de bezorgtijd en de kwaliteit van de sieraden. Zeker de moeite waard!

Snelle service en mooie sieraden

Mijn sieraden kwamen heel snel binnen, waren netjes verpakt en zijn heel mooi! Zeer tevreden.

Persoonlijk armbandje besteld. Volgende dag al gelijk in huis! Mooi ingepakt en mooie kwaliteit. Helaas bleek bij het dragen dat er aan de binnenkant iets scherps zat waardoor het bandje beschadigd raakte. Kan gebeuren en dit is super snel en netjes opgelost heb gelijk een nieuwe armband toegestuurd gekregen die goed is!

Ben super blij met mijn aankoop en de klantenservice. Kreeg meteen reactie op mijn vraag.

Erg tevreden!

Erg tevreden over de producten!

FINASTE PERFECT

In een woord.. WAUW! Wat ben ik fan geworden van deze prachtige sieraden. Ik had altijd een gedoe met gouden sieraden dat ze snel verkleuren en sinds ik bij Finaste gouden sieraden heb geshopt wil ik ze nergens anders meer kopen. Finaste blijft vanaf nu mijn favo niet verkleurende sieraden winkel. Liefs, Melisa

Jammer van de aanbieding

Jammer dat mijn cmgratis cadeau er niet bij zat....voor de rest mooi ingepakt en gegraveerd

suuuper mooi!!

fantastisch mooi

Top product en snelle levering! Top

Geweldig ik was veel te laat met een cadeau kopen voor mijn beste vriendin maar door deze snelle levering van jullie product had ik alsnog op tijd een super leuk cadeau.

Top,

Geweldige snelle levering en een prachtige armband! Ik kan FINASTE iedereen aanbevelen!

Geweldig!

Hele mooie sieraden en echt van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Ik ben er erg blij mee!

Dit was mijn eerste bestelling bij finaste. Een beetje aan het twijfelen om te bestellen vanwege sommige beoordelingen toch gedaan en nog geen spijt van gehad! 3 mooie setjes oorbellen.

Mooi, maar verkleurd

Hele snelle bezorging echt top. Wel jammer dat er de hele tijd dingen uit je winkelwagen gaan. Kreeg het pakketje netjes binnen alleen de stainless steel sieraden verkleuren wel. Heb het nog geen week en ik zie bij de eerste gouden ring die ik gekocht heb al zilver.

Boven verwachting!

De kwaliteit van de producten zijn zoals omschreven. Ik vind het sympathiek dat jullie ook gratis een doosje bij de bestelling geven, dat maakt het extra leuk om uit te pakken en ook meteen klaar om cadeau te geven. Verder was de levering erg snel!

Goed geregeld, sieraad helaas kapot

de site en alles is goed geregeld maar helaas is mijn armbad na 1 dag dragen al kapot, niks geks mee gedaan dus dat is vervelend

alles is perfect

Een leuke trendy collectie en goede kwaliteit! Alles wat ik tot nu toe heb besteld ben ik erg tevreden over!

Wauw!

Heel mooie ringen, ze kwamen zeer snel aan en zaten ook nog eens verpakt in een mooi doosje! Topservice!

Heeeeeeel blij

Ik ben echt al fan vanaf het begin! Fijne kwaliteit en lage prijzen!

Razendsnel, makkelijk en prachtig!

Binnen een dag het 18e verjaardag cadeautje van mijn beste vriendin op de mat. Mooi gegraveerd en ik zou met die cadeaubon nog heel veel vriendinnetjes blij kunnen maken!!

Snel en zeer mooie oorbellen

Snelle levering, goed verpakt en in een mooi sieraden doosje.

Super tevreden, mooie sterke armbanden!

Ik ben super blij met mijn nieuwe armbanden, ze zijn van sterk matriaal maar ligt om de pols. Ze zitten heerlijk! En de levering is top!

Tevreden!, me eerste bestelling bij FINASTE maar super tevreden!

Heb super leuke double hoop chain oorbellen besteld, de volgende dag binnen gekregen ook nog is leuk ingepakt en de oorbellen zaten in een mooi doosje. Heb al complimenten gekregen over me oorbellen en dat voor een betaalbare prijsje. Ik zal zeker vaker gaan bestellen. :)

Super snelle levering en heel veel keus uit verschillende sieraden. De kwaliteit is ook erg goed! Kortom fantastisch!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst