Snel binnen, mooie sieraden!

Verkleurd niet, prachtige sieraden!

Goede en snelle service heel blij mee

Snelle levering en goede kwaliteit sieraden. Ook heel leuk ingepakt wat het nog leuker maakt om het te krijgen.

Precies wat je verwacht!

De sieraden komen perfect overeen met wat het moet zijn! Ze worden geleverd in een mooi doosje en de kwaliteit is fantastisch! Heel blij mee!

Snelle levering maat maat klopt niet

Toen de jurk binnen kwam vond ik hem op het eerste oog echt geweldig. Draagbaar tm maat 42 (one size.) Helaas toen ik de jurk aan had getrokken veel te strak onder de armen (zelf heb ik een maat 40 dus het had makkelijk moeten passen.) Verzending was wel snel en netjes ingepakt. Helaas retour wat voorkomen had kunnen worden als de maat klopt.

Prachtige sieraden, super goede service!

Ik koop hier regelmatig sieraden. Mooie designs en goede kwaliteit. Komen in een mooi sieradendoosje. Erg tevreden!

Amazing!

Het is binnen 1 á 2 dagen binnen , hartstikke goede kwaliteit en het staat altijd super leuk.

super

duidelijke website, snelle verzending en netjes ingepakt.

mooie sieraden snelle levering

sieraden komen overeen met afbeelding. Snelle levering, mooie sieraden.

Mooie ringen

Mooie ringen passen goed op maat, snelle bezorging. Ga hier vaker sieraden bestellen! :-)

Snelle levering en goede kwaliteit

Tweede keer dat ik hier besteld heb. Goed voor elkaar.

Aan te bevelen!

Supersnelle levering, zelfs met gravering binnen 1 dag verzonden. Prachtig armbandje. Ik ben blij!

1 van mijn favoriete sites, zeer tevreden!!

Ik had al een keer eerder besteld bij finaste en was al heel blij met me armband en ring ik draag ze dagelijks. Nu zag ik weer twee armbanden wie goed bij mijn party arm passen zonder twijfel heb ik ze meteen besteld!! Echt top kwaliteit, super mooie sieraden zeker een aanrader!! Mijn favoriete site voor sieraden!!

Super snel besteld en geleverd!

Lekker outfitje

Bestel zeker vaker

Ik heb 1x eerder hier oorbellen besteld, nog steeds erg blij mee, de oorbellen verkleuren namelijk niet!! Daarom heb ik nu weer een paar oorbellen en 2 ringetjes besteld.

Heel blij mee!

Heel leuk product, snel verzonden en snel geleverd echt top!

Goede prijs kwaliteit!

Super mooie ringen van prima kwaliteit! Wel vreemd, 4 de zelfde maat besteld maar ze zijn allemaal anders qua grootte.

Tevreden.

Je wordt netjes geinformeerd als de bestelling vertraagd.

Snelle verzending, mooi product

Ring besteld, 2 keer omdat maat eerste keer te groot was maar ivm prima prijs en leuke ringetje beide gehouden. 1 voor me dochter en mezelf. Snelle verzending en netjes verpakt, prima prijs.

Top service!

De sieraden zien er mooi uit, hebben een goede prijs en werden snel bezorgd (ook de gegraveerde armband). Verder werd mijn vraag snel beantwoord en werd er goed meegedacht vanuit Finaste.

Een fijne sieraden webshop, heb een armbandje besteld waar ik ontzettend tevreden mee ben.

Goede service, bestelling snel ontvangen en mooi ingepakt.

Geweldig!

Je krijgt het keurig en snel geleverd! Ben er zó blij mee, de gegraveerde ketting is precies zoals ik hoopte.

Super mooie sieraden voor een goede prijs

Finaste heeft een heel leuk assortiment qau sieraden van meer trendy stukken tot mooie basisitems. Ik heb een ring nu een jaar en draag hem bijna elke dag en de gouden kleur zit er nog steeds mooi op:) Ook heeft finaste een hele goede klantenservice en levert heel snel.

Buskesdries 3

6673DP Andelst