Mooie armband, goede kwaliteit!! En leuk te combineren

Pakket was snel binnen en kwam goed verpakt

Super leuk

Leuke sieraden die niet duur zijn en lang mee gaan, bij mij is nog niks verkleurd en al wel in aanraking met water geweest.

Ik ben uitermate tevreden over mijn aankopen.

Ik heb tot nu toe enkele keren een bestelling geplaatst en nog nooitben ik ontevreden geweest over mijn aankopen. Echt superblij mee. De sieraden verkleuren niet ik kan er mee douchen zwemmen noem het maar op! Echt een dikke aanrader!

Mooie prijs-kwaliteit!

Mooie juweeltjes aan mooie prijzen. Supersnelle levering!

top en super mooie sieraden ❤️

Ben tevreden heb paar keer bij jullie besteld

Echt mijn favoriete juwelen

Ik schrijf niet vaak reviews omdat ik het vaak niet de moeite vind, maar Finaste is echt ongelofelijk. Ik wou graag enkele ringen kopen omdat ik er eens wou hebben die geen groene strepen achterlaten en ik vond hun ringen meteen bij me passen. Ik bestelde het in de avond en kreeg het 2 dagen nadien aan. De ringen zijn perfect zoals omschreven en laten geen groene strepen achter op mijn vingers. Super toffe ontwerpjes en absoluut degelijk materiaal! Heb meteen een tweede bestelling geplaatst met daarin ook een cadeautje voor een vriendin. Zij was ook enorm tevreden! Ik ga hier zeker nog eens iets bestellen. Er was ook een probleem met het cadeautje dat ik zou krijgen en er niet bijzat, maar dat hebben ze meteen opgelost. Top klantenservice!

Perfect!

Oorbel met initiaal besteld, perfect! Blij mee en voor een leuke prijs.

Helemaal top!

Snelle levering, netjes verpakt (in een doosje), sieraden blijven mooi en een goede prijs. Al met al top dus! Echt een aanrader!

Fijne ervaring

Ik heb oorbellen met naam besteld. Ik wilde op beide oorbellen een andere naam. Daarover heb ik mailcontact gehad met een medewerkster. Zij vertelde mij dat het kon! Gelijk besteld en nog geen 48 uur later had ik de oorbellen al in huis. De namen staan mooi in de oorbellen en ook de trema’s staan er goed op!! Van bestellen tot de verpakking in huis, ik ben tevreden!

Niet goed

Ketting gekocht bij jullie.vond het rondje erg klein.Het was ook bekrast net alsof erover geveegd was met iets waardoor er krassen de doorheen zijn.Ja das het nadeel van niet retour mogen sturen bij graveren.optie moet zijn terugsturen en opnieuw doen!

Positief verrast!

Hoe heerlijk is dat!! Lekker online shoppen, super makkelijk te bestellen, mooie plaatjes om te bekijken en 1 druk op de knop en de volgende dag in je brievenbus! Elke ring zat in een mooi doosje. En voor die prijs... Ik ga nu weer, want ik ga meer bestellen. Uhhh.... Bedankt voor de verslaving aan Finaste. Groeten uit Brabant!

Super fijne service, mooie producten en een goede prijs

Ik omschrijf mijn ervaring als zeer zeer tevreden. Jullie leveren mooie producten, geven een goede prijs aan je producten en hebben een duidelijke site. Het sieraad dat ik heb gekocht is persoonlijk door de initiale die ik er op kon zetten. Super!!

GEWELDIG

Ik heb al meerdere oorbellen gekocht, en elke keer snelle verzending. Echt prachtige oorbellen, zitten mega goed en gewichtloos.

Hele mooie sieraden!

Finaste heeft een heleboel mooi spulletjes en sieraden! Het is een mooie kwaliteit, en mooi om te dragen. Ik bestelde het en het werd dezelfde dag verzonden en de volgende dag was het in huis! Heel snel en mooi geleverd! Echt kwaliteit.

Finaste is my favorite!

Ik bestel sinds 1,5 jaar al mijn sieraden bij Finaste en ik wil nooit meer zonder! De sieraden blijven ten alle tijden mooi van kleur en ze gaan nooit kapot. Dit ervaar ik wel vaak bij andere merken. En dat voor nog mooie prijzen ook! Ook super leuk om als cadeautje aan een vriendin te geven…

Mooie sieraden, snel geleverd

Super service en snelle levering

Duidelijk site, goed bereikbare klantenservice. Producent zijn van een hele goede kwaliteit

Ik ben zo blij met de oorbellen die ik heb gekocht! Ze waren precies zoals op het plaatje en heel goed materiaal

Mooie kwaliteit en super snel geleverd.

Super goede kwaliteit en mooi gegraveerd. Ook snel geleverd.

Super snelle levering & mooi product!

Op maandag een grafeerbare armband besteld na deze te hebbem gezien bij een vriendin. Op dinsdag was deze al binnen! Heel fijn deze snelle levering en de armband is prachtig! Ook mooi meegenomen is dat ik hem nooit hoef af te doen omdat hij niet verkleurd. Binnekort meer bestellen!

Prachtige juwelen en topservice!

Bij bestelling van deze juwelen (2 kettingen + 1 armband) kreeg ik zelf nog een gratis paar oorbellen , een totale look dus wat super leuk is en meteen een positieve klanten ervaring is. En de volgende dag werd dit pakketje al geleverd, dit is een mooi voorbeeld voor vele andere online webshops waar het vaak helemaal mis loopt. de juwelen waren zoals verwacht , zoals op de foto's , geen beschadigingen en van echte top kwaliteit. Chapeau! ik zal zeker nog bestellen bij jullie.

Goede en snelle service!

Top ervaring. Wilde eerst ringen bestellen, maar wist mijn maat niet. Heb toen van een hele lieve medewerker een bestandje gekregen hoe ik mijn ringmaat kan achterhalen. Uiteindelijk raakte ik verdwaalt op de website tussen alle leuke sieraden en heb ik 2 enkelbandjes besteld. Ringen staan zeker op mijn lijstje voor de volgende bestelling!

Het was helemaal top!

Het was een super ervaring! Het armbandje kwam hartstikke mooi ingepakt aan. Ook ziet het goud er uitstekend uit!

Had al de ketting en twijfelde dus over het armbandje maar geen moment spijt van gehad. Super mooi!

Snelle levering, mooie sieraden en luxe verpakking! Ik zal zeker opnieuw bestellen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst