Goeie service

Super winkel en sieraden!

Super ervaring bij finaste! Hele mooie sieraden al best lang draag ik ze en blijven echt super mooi. Ook als je vragen of iets hebt heb je echt super snel al een reactie terug (voor mij max een halfuur tot me vraag al beantwoord was) Dus raad het je zeker aan om hier te bestellen. Bij twijfel gewoon doen:) je zal geen spijt krijgen!

Zeer goed!

Ik had 4 ringen besteld. Deze kwamen super snel binnen en zijn ook nog van goede kwaliteit. Ik zal zeker vaker bestellen bij FINASTE!

Super mooie armband

Super snelle levering, mooi materiaal en super blij met de armband.

Helemaal top! Verkleurd niet, goede kwaliteit

Leuke sieraden én top kwaliteit

Ik heb inmiddels meerdere sieraden van Finaste: ketting, armband en ringen. Allemaal een mooie kleur goud wat niet verkleurt!! Een supergrote plus aangezien zoveel sieraden van andere webshops wel verkleuren met tijd… Daarnaast ook super leuke minimalistische, persoonlijke designs. Finaste is echt mijn to go sieraden webshop!

Snelle levering, goed ingepakt!

Ik heb een ketting gekocht. Het was de eerste keer voor mij bij Fnaste. Het artikel is precies zoals op de site. Heel snel geleverd en het pakketje was heel goed verpakt. Ik ben er ontzettend blij mee en ik za zeker binnenkort daar weer iets bestellen.!!!

Supersnelle levering en zo blij met mijn armband

Ik kende Finaste nog niet en dan is een eerste keer bestellen altijd een beetje spannend. De levering ging heel snel en ik ben ontzettend blij met mijn armband. Finaste, ik ben dik tevreden!

Snelle service!

Kwalitatieve mooie juwelen, dag en nacht aan en blijft mooi! Super snel geleverd!

Mooie producten en super snelle levering, top

Hele leuke armbanden en kettingen besteld. Super snelle levering. Hier zal ik zeker vaker bestellen

Bizar snel binnen

Echt heel mooi armbandje en dag later gegraveerd binnen echt amazing!

Super snelle levering

Het kettinkje was super lief ingepakt en snel geleverd! Hele mooie kwaliteit ook :)

Vlotte service

Zeer vlotte service, ben heel blij met mijn mooie armband!

Fantastische sieraden en snelle levering!

Erg blij met mijn sieraden. Goede kwaliteit.

Mooie oorbellen, maar zwaar

Helaas zijn de oorbellen erg zwaar dus zal ik ze weinig dragen. Ik heb er aan gedacht ze terug te sturen maar dan waren de verzendkosten bijna even duur als de oorbellen zelf. Zag ook geen review waaruit ik dit had kunnen opmaken. Ze zijn wel erg leuk. Dus jammer.

Uistekende site en.mooi overzicht om het te bekijken

Prima site en een mooi overzicht en je kan achteraf betalen.dat is wel mooi super gave site

Super blij met mijn aankoop!

Heel mooie kettingen gekocht, snelle levering. Dit is al mijn tweede aankoop bij Finaste en ben elke keer super tevreden!

Mooi kwaliteit sieraden, snelle levering

Eerste keer hier een sieraad gekocht. De kwaliteit van sieraden is mooi. Ben blij met mijn armband vooral omdat het een grote maat is. Vaak heb ik dat ik een armband van 20.5 cm niet kan vinden en deze is te verlengen tot 21 cm dat is toch super!! De bestelling heb de volgende dag ontvangen dat is top!! De website is ook overzichtelijk je kan alles makkelijk vinden en de sieraad kan je ook duidelijk bekijken aan de hand van de verschillende fotos die bij de sieraad toegevoegd zijn. FINASTE JE DOET HET GOED!! Ik ga zeker weer volgende bestelling doen.

Helemaal top!

Goede prijs! Het armbandje is helemaal naar mijn zin en in een mooi doosje!

Top site

Super leuke spullen.en word snel geleverd.love it

Super mooi

Ik heb al meerdere sieraden besteld en ben er elke keer super blij mee. Ik kan niet wachten om het te mogen dragen. Dat kan ik pas als onze baby geboren is. Want oa haar naam heb ik laten graveren!

Had 2 armbandje besteld voor een verrassing voor 2 meiden.was er eentje niet compleet was hangertje eraf van jullie logo wat eraan hangt.maar is er eentje nog geen week kapot zeer jammer.

Perfectie!

Alle sieraden die ik draag zijn van Finaste, ik vind het geweldig. Betaalbaar en mega goede kwaliteit. De bezorging gaat ook altijd heel snel.

Snelle levering, goede artikelen

Artikelen snel geleverd. Mooie sieraden voor een goede prijs.

Voor herhaling vatbaar

Super leuke armband en ketting besteld. Snel en goed verpakt geleverd en heel chill dat er stevige sieraden doosjes bij zaten. Ga zeker hier vaker bestellen te veel leuke dingetjes. En verkleurd echt niet.

Buskesdries 3

6673DP Andelst