Supersnel geleverd

Prachtig ingepakt

Top service, erg snel en goede kwaliteit.

Dit zegt genoeg!

Super goed!

Heel snel verzonden en ziet er precies uit als op de website. Super goed!

Heel fijn!

Altijd snel bezorgt en zeer mooie kwaliteit voor weinig geld!

Snel geleverd, mooie spullen, super tevreden!

goede service

snel in huis, goede kwalliteit. kettinkjes zijn alleen een beetje lang.

Hele snelle levering en prachtige ring

Ring besteld voor een verjaardag die de volgende dag al plaatsvond, het kwam gelijk die dag erna binnen, top levering en ook nog eens een mooie ring die precies lijkt als op het plaatje! <3

Je suis plus que satisfaite! Finaste est l'endroit numéro 1 où j'achète mes bijoux! Ils sont top!

Finaste c est vraiment le meilleur! C est la ou j achete tous mes bijoux ils sont magnifiques à prix exceptionnels. Super pour sois mais surtout pour faire un cadeau à quelqu'un.

Super snelle levering en ketting zit er top uit!

Geweldig ❤️

Een mooie armband besteld die ge graveert moest worden. Ik dacht zoals bij veel bedrijven dat het 1 a 2 weken zou duren maar de vogelde dag was het armbandje al binnen gegraveerd en wel en een super kwaliteit echt super top dat ik jullie op internet tegen ben gekomen ❤️

Mooie kwaliteit sieraden en snelle levering

Mooi kwaliteit, en duidelijke gravering, supersnelle levering en leuk ingepakt!Ik ga hier zeker meer bestellen, ben al aan het rond neuzen!!

ik kreeg het pakketje mooi en netjes en snel binnen ben super blij met de ketting kan er zelfs mee douche zonder dat die slechter wordt

Heel goed!

Goede service! Goede kwaliteit

Snelle levering en geweldige kwaliteit

Veel keus en goede kwaliteit voor een mooie prijs

Prachtige sieraden!

Goede verzending, heel leuk ingepakt, alles ziet er mooi en waardevol uit! Heel erg blij mee

Fantastisch! Eerste keer, zeker niet de laatste

Sieraden zijn echt mooi, goede kwaliteit. Gegraveerd armbandje besteld en die is perfect! Oorbellen zijn prachtig!

Snelle levering en mooi gegraveerd sieraad

Ik had een sieraad besteld wat gegraveerd moest worden. Dat was super snel gebeurd en snel geleverd. Ook mooi gedaan.

Geweldige site

Alles is super snel en super leukk! Geen slechte spullen maar super goed geregeld!! Ga zo door

Super snel en mooi product

Super snel geleverd, heel netjes verpakt en kwalitatief goed product. Kortom heel tevreden!

Top site!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering, super mooi armband ,ik kocht deze voor mijn beste vriendin met die initialen van haar toekomstig zoontje en overleden vader. Bij het openen ben het doosje hadden we beide traantjes! Bedankt voor het mooie ontwerp Finaste! Ik bestel zeker nog

Niet erg tevreden

Voor een ketting betaal je rond de 15 euro. Daar komen nog verzendkosten bij en wordt er ook nog verwacht dat je de verzendkosten voor het retourneren zelf betaald. Een beetje jammer en het wordt niet duidelijk aangegeven op de website. Geen herhaalaankoop voor mij op deze manier.

super

Snelle bezorging, producten zijn hele goede kwaliteit.

Snel gevonden naar wat ik opzoek was, ergens anders laten bezorgen en kwam netjes op tijd aan!

Mooie producten en super snelle levering! Echt aan te bevelen!

Aan te bevelen!

Buskesdries 3