Echt amazing!!!

Ik had vorige week donderdag een armbandje besteld en met volle verbazing was die de volgende ochtend al binnen wat een top service! en het zijn allemaal stuk voor stuk mooie sieraden. Ga zo door!!

Top service!

Top service en mooie kwaliteit van sieraden! Ook betaalbaar, super!

Super service en goede kwaliteit!

De service van Finaste is top en heb altijd snel antwoord gekregen. De bezorging is ook verrassend snel ook als je iets met initialen persoonlijk laat maken was het de volgende dag al bij mij thuis :D en de kwaliteit van de producten zijn uiteraard ook top en verkleuren niet. Zeker mijn geld waard!!

Perfect en erg mooi verpakt goeie service

Erg mooie spullen

Prachtig

Ik heb lang gezocht naar dit model. Wat een prachtig model. Ik ben zeer tevreden en veel complimenten gekregen.

Hele snelle bezorging!

Fijne kwaliteit en mooie kleur goud!

Super levering en hele mooie sieraden

‘s Avonds gouden sieraden besteld, nu ook een heel leuk gratis enkelbandje erbij gekregen en de volgende ochtend kreeg ik al een mail dat het verzonden was. Pakketje komt via de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven en het is zelfs per sieraad mooi verpakt in een doosje!!! Alles is soepel verlopen en ik ben erg blij met de sieraden.

Super blij mee

Voor een vriendin gekocht en ze was heel blij

Veel voor een goede prijs!

Snelle levering, mooie kwaliteit en mooi ontwerp van de oorbellen tegen een erg goede prijs. Zeker aan te raden!

Goede levering, ring was top

Super kwaliteit en supersnelle bezorging

Ik kreeg het de volgende dag al binnen, was leuk verpakt. Goede kwaliteit sieraden, draag al jaren dit merk, ook onder water blijft het goed. Altijd goede deals waardoor het goedkoop blijft.

Zeer snelle levering en heel mooie afwerking zeer tevrede. Zal zeker nog bestellen

Geweldige sieraden, blijven eindeloos mooi!

Super!!

Ik bestel hier vaker, voor de prijs heb je prachtige sieraden. Ik doe nooit me sieraden af en ze zijn nog nooit lelijk geworden of verkleurd! Top kwaliteit dus! Afgelopen week weer besteld en was er een klein foutje gemaakt met de maat van een ring. Gelijk contact opgenomen en 1 dag later een nieuw sieraad binnen. Ik ben ontzettend te spreken over Finaste!

In een woord geweldige service zoals altijd,mooie spullen voor een mooie prijs en snelle levering.

Snelle en kwalitatieve levering

De producten zijn steeds mooi en kloppen met de voorstelling op de website. Het bestellen verloopt vlot en gemakkelijk, de levering is ongelooflijk snel en altijd netjes verpakt! Ik dacht de eerste keer geluk gehad te hebben, maar intussen al 3x op rij bijzonder snel mijn pakje ontvangen! De gegraveerde juweeltjes worden zeer snel gemaakt en zijn echt leuk om als cadeautje te geven.

Mooie kwaliteit sieraden

Onlangs chunky schakel armband besteld, wederom weer super happy met deze aankoop! :-D

Ik heb een ketting 2 jaar geleden gekocht. Hij is nog steeds mooi. Ik doe er letterlijk alles mee daarom heb ik pas nog meer gekocht, het was ook snel binnen

Goede ervaring en service

Ik vind de artikelen leuk en van prima kwaliteit. De oorbellen van de sluiting is wel heel lastig te gebruiken. De site werkt ook vrij traag.

Ondanks dat ik twijfelde over one size echt perfecte pasmaat. Helaas net te vroeg besteld nu 4 halen 3 betalen haha

Geweldige producten ontvangen in korte tijd

Producten krijg ik snel binnen. Site waar ik mezelf mee verwen en mijn omgeving

Aangename verrassing

Ik kwam bij toeval op de site van Finaste terecht. Het was moeilijk kiezen uit alle snoepjes die ze hebben en uiteindelijk een ring en ketting gekocht. Binnen no-time geleverd en super netjes (strakke zwarte sieradendoosje) verpakt. Items zien er mooier uit dan op de site, had dit echt niet verwacht. Kortom, ben enorm blij met m’n aankoop!

Snelle levering en super mooie sieraden

Ik heb sieraden bij jullie besteld voor mijn trouwdag. Zo mooi dat ik er ook onze initialen in kon laten zetten! Ben er ontzettend blij mee!

Snel geleverd en erg mooie sieraden!

Ik heb al vaker sieraden bij Finaste besteld en ze zijn van erg goede kwaliteit. Verkleuren niet, terwijl ik ze nooit af doe en al maanden draag. De levering is ook super snel. Mooi verpakt en een leuk extra cadeautje! Al met al, top!

Mooie sieraden goede service!Snel en mooi verpakt.Ga zeker meer bestellen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst