Echt super fijn

Ik vind het een fijne site, mooie sieraden en snelle levering.

Mooie producten en goede kwaliteit voor een fijne prijs!

Finaste heeft een grote range aan producten waardoor er voor ieder wat wils is. De levering was super snel en was netjes verpakt. Ik had 4 ringen besteld die allemaal in hun eigen ringendoosje binnen kwamen. Fijn om ze in te bewaren! De volgende keer bestel in mijn ringen alleen een maatje kleiner. Ik was iets te enthousiast geweest met de retourbon en de leveringsdoos weggooien. Maat 18 is net iets te groot maar ze blijven om mijn vingers zitten dus dat is het belangrijkst. En ze zijn erg mooi! Dus ben er verder heel blij mee!

De juwelen zijn zoals beschreven. Heel mooi en kwalitatief!

Subtiel en betaalbaar

De 2de keer dat ik wat besteld heb, en bij binnenkomst weer heel erg tevreden

Geweldige kwaliteit, heel erg blij!

Het product was snel bezorgd, heerlijke stof en van goede kwaliteit! Super !!

Zeer tevreden goed kwaliteit. Word niet zwart

Dit is mijn tweede bestelling bij Finaste, erg tevreden! Ze hebben een ruim assortiment aan ringen en ze zijn echt prachtig. Ben in love met mn #ringparty. Hele snelle levering!!

Super netje winkel

Ik heb 2 maxi jurken gekocht. Ze zijn super mooi. De verzending was op de zelfde dag verzonden. Ik ga er binnenkort voor sieraden kijken.

Mooi en goede kwaliteit!

Het zijn erg mooie sieraden voor een goedkope prijs. Ze verkleuren niet en zien er top uit! Ook de verzending was super snel en het was erg leuk ingepakt!

Ik heb één keer besteld.. eerst dacht ik waneer zal het aankomen, maar al binnen nog geen 24 uur was

Heeeel tevreden

Mooi, goede kwaliteit en snelle levering

Mooi product. Goede kwaliteit en super snelle levering. Top

Super mooi en goeie kwaliteit

Mooie gouden kleur en kan tegen water dus dat is heel fijn.

Primaa

Goede snelle levering, in een net doosje mooi ingepakt

Hele goeie en snelle service

Sinds ik ooit een armbandje heb besteld voor mijn moeder vorig jaar ben ik verliefd geworden op de unieke sieraden met goeie kwaliteit. Sinds dien bestel ik al mijn sieraden bij Finaste ! Ik raad het ook iedereen in mijn omgeving aan en heb toevallig ook nog een bestellint geplaatst als verjaardag cadeau voor mijn beste vriendin.

Grandioos!

Ik heb voor mijn verjaardag een paar dure ringen gekregen van mijn moeder, ik zocht alleen nog sieraden die het afmaakte. Finaste heeft mij daar enorm bij geholpen, hele mooie en goede ringen voor een fijne prijs weten te krijgen. Ik draag ze dag en nacht, en heb geen last van verkleuringen etc! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Alles perfect geregeld!!

Goede ervaring met dit bedrijf. Voor de eerste keer iets besteld alles perfect gegaan.

Mooie betaalbare sieraden

Ik heb van Finaste ringen en kettingen. Allemaal erg mooi en duur lijkend! Ik had een kleine beschadiging op mijn kettint en kreeg deze volledig kosten gedekt her stuurt! Top service dus.

Snelle levering, mooie producten

Prachtig

Prachtige sieraden allemaal verpakt in mooi eenvoudige doosjes. Cadeaus ook heel mooi ingepakt!

Armbandjes mogen iets langer

Heb diverse armbandjes besteld, deze mogen wat langer zijn; in die zin dat het armbandje zelf wat langer is en niet dat "verbindingsstukje". Nu passen ze wel, maar heb je best nog een stuk nodig van dat algemene verbindingsstukje (beetje lastig uit te leggen zo). Verder erg licht materiaal, maar ziet er wel mooi uit. Weet nog niet hoe lang het mooi blijft, dat zal de tijd uitwijzen.

Hele fijne webshop met mooie sieraden

Alleen maar goede dingen. Nu al een paar keer sieraden besteld en tevreden over elke bestelling. Ze sturen je emails bij elke stap van je bestelling om je op de hoogte te houden. Ze hebben een mooi en breed assortiment

Leuke sieraden!

Snelle levering, leuke sieraden en een goede prijs!

Zeker nog een keer waard!

Ik vind dat ze heel beleefd zijn. Toen ik een vraag stelde werd er snel en aardig geantwoord. Ik ben echt heel blij met de sieraden die ik heb besteld en ga zeker nog een keer bestellen. Ik heb de sieraden tot nu toe elke dag aangehad en ben van plan om geen andere sieraden meer aan te doen. Echt geweldig!!

Prachtige ketting met initiaal van mijn zoontje.

Mooi verpakt, snelle levering. En fijn contact via instagram toen ik een vraag had. Zeker een aanrader!

Goede service en kwaliteit

Producten zijn net zo mooi als op de foto

Buskesdries 3

6673DP Andelst