Super tevreden!

Enorm snelle levering en hele mooie sieraden. Ik bestel voor mezelf en cadeaus voor anderen alleen nog bij Finaste!

Snelle levering, goede acties, mooie sieraden voor een mooie prijs! LOVE IT

Volgende werkdag was alles al in huis. Mooie sieraden en een groot aanbod voor hele betaalbare prijzen! Al een paar keer besteld en nog steeds tevreden :)

Fantastisch!

Een brede keuze in super leuke accessoires, voor ieder wat wils. Probleem bestellen en super snel in huis. Sieraden zien er echt goed uit, ik heb al meerdere keren bij jullie besteld en ringen cadeau gekregen en ze verkleuren gewoon niet! Door de prijs- kwaliteit verhouding zeker één van mijn lievelings sieraden sites!

Een cadeautje bij jullie besteld, super snel geleverd en netjes verpakt

Super snelle levering & mooie kwaliteit

Ik bestelde een jurkje (one size) & oorbellen. Ik had het de volgende ochtend al in huis! Het jurkje past goed en de oorbellen zijn ook super leuk. Ik was blij verrast. Ik ga zeker vaker bestellen bij Finaste :)

Mooie sieraden!

De gouden sieraden zijn heel mooi van kleur en verkleuren niet!

Helemaal geweldig

Snelle verzending en mooi product

Ik heb een ketting besteld voor vaderdag met gravering. Het was 2 dagen later al binnen! Gravering is mooi en duidelijk. Het werd geleverd in een doosje met een cadeaupapiertje erom heen. Erg mooi!

Ik kreeg mijn ketting erg vroeg binnen en Hij is net als de site vermeld. Roestvrij en verkleurd dus niet! Erg fijn dus en ik vind de ketting bij alles passen. Om deze redenen geef ik finaste een 10!

Jättebra (geweldig!)

- Fijn telefonisch contact, snel geleverd, mooi verpakt, en kettinkje zoals omschreven!

Mooie sieraden

Verkleurt niet

Geweldig!

Zeer snelle levering & de juwelen zijn van goede kwaliteit

fantastische sieraden

De sieraden worden super snel bezorgd, en zijn van super goede kwaliteit! De sieraden die ik gekocht heb zijn nog steeds hetzelfde als ze waren toen ze binnenkwamen, nog steeds mooi en in goede staat!

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Ik hou van dit merk. Nu 3x een bestelling geplaatst en ga in de toekomst hier zeker nog vaker bestellen. De prijs kwaliteit verhouding is perfect. Sieraden voelen stevig aan en verkleuren niet!

Mn vriendin blij dus ik blij

Super blij met mn bestelling want mn babe os blij!

Mooie kwaliteit top service

Kwaliteit zoals verwacht. Snelle service. Producten blijven mooi, de prijzen zijn leuk.

Parfaite

Le colis a été préparé très rapidement tout comme l'envoie donc je l'ai eu très vite et il est totalement conforme à la description.

Hartstikke leuke sieraden

Ik was al een tijdje opzoek naar chunky sieraden en die had ik gelukkig hier gevonden. Ook was ik blij om te zien dat er ringen op te site stonden die in maat 19 beschikbaar waren. Ik heb van mijzelf redelijk brede vingers dus leuke ringen in een grotere maat is vaak lastig te vinden.

Mooie sieraden

De sieraden zijn prachtig. Na wat moeite met beloofde producten die ik niet had ontvangen werden deze netjes nagestuurd.

Super kwaliteit!

Ketting besteld met initialen erop en een earcuff. Enorm tevreden over de snelheid van de bestelling en de kwaliteit. De earcuff is net zoals op de foto en de munt van de ketting ie mooi gegraveerd. Zeker een aanrader!

Mooie producten

Ik heb al een paar keer wat op Finaste besteld. Je hebt veel keuze uit allerlei dingen. Ik ben elke keer nog tevreden geweest. Mooie kwaliteit en snelle levering. Het wordt verpakt in een leuk doosje wat het sieraad nog leuker maakt. Ik zou zeker aanraden om op finaste wat aan te schaffen. Ring, ketting of armband is allemaal heel mooi.

Fantastisch!

Altijd een snelle en mooi verzorgde levering. Oorbellen sluiten heel fijn en zien er altijd even mooi uit. Ik ben super tevreden en koop graag mijn sieraden hier.

Erg fijne site en snelle levering

Voor een cadeautje heb ik een gegraveerde ketting besteld. De ketting kwam erg snel binnen en zag er heel mooi uit. Helemaal blij mee en kan niet wachten de jarige te verrassen

Efficiënt en goedgeregeld

Het product dat ik voor ogen had was zo gevonden op de site. Vervolgens was de bestelling met persoonlijke gravering er binnen een dag. Erg prettige wijze van zaken doen.

perfect!

Binnen 1 dag is mijn cadeau binnengekomen! Ik heb het zelfs laten graveren en stond er precies zo op, zoals ik wilde

Buskesdries 3

6673DP Andelst