Zeer goede service!

Heel snelle, vlotte service & erg kwaliteitsvolle producten. Heel tevreden over!

Zeer tevreden!

Twee gegraveerde armbandjes besteld. Beide zien er precies zo uit als de afbeeldingen en waren de volgende dag al geleverd in de brievenbus! Heb helemaal geen verbeterpunten voor nu. Op naar de volgende bestelling maar weer.

Simpelweg geweldig

Mijn bestelling kwam erg netjes en zeer snel aan. Helemaal super! Dank jullie wel!

Super leuke sieraden!

Mooie en goede kwaliteit

Ik had een ketting besteld en ben er echt super blij mee!

Product is zoals verwacht, dochter is 21 geworden en wou onder andere deze ketting, ze is er super blij mee

Snelle levering, goede kwaliteit

De sieraden waren snel geleverd. De kwaliteit lijkt goed. Ik ben tevreden.

Goed zoals ik had verwacht!

Mijn bestelling werd in 1 dag geleverd en alles wat er in zat was net zoals op de foto’s. Ik ben heel tevreden met de juwelen die ik heb besteld en ga zeker nog dingen bestellen!

Leuke items voor een leuke prijs

Hele leuk sieraden en kleding, en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel erg leuk!

Finaste !!!

Altijd tiptop in orde , perfect verpakt . Het pakje wordt met liefde verstuurd ❤️

Snelle levering en top kwaliteit blij mee!

Super blij met de snelle levering van het kettinkje. De kwaliteit is ook goed dus zeker aanbevolen!

Zeer mooie producten en snelle levering!

Ik vond het keuze aanbod groot en mooi! De levering was snel aangekomen ook in België!

Een leuke site met mooie juwelen en een snelle service.

Een aangename ervaring, makkelijke site. De foto's van de juwelen zijn goed. Gebruiksvriendelijke website en levering was enorm snel zoals ze zelf beloven.

Top kwaliteit en leuke kleding!

Snel geleverd, goed verpakt en leuk extraatje erbij (oorbellen)! Erg verrast door de kwaliteit van de kleding!

Helemaal super

De bestelling is super snel verzonden. Het was netjes ingepakt en het resultaat was precies wat ik kon verwachten.

Hele snelle bezorging en goeie kwaliteit. Mijn sieraden gaan altijd kapot maar ik bestel al erg lang bij finaste en ze zijn nooit kapot gegaan of verkleurd, ook komt het in een erg mooi doosje waar je ze goed in kan bewaren. Goeie prijs kwaliteit.

Helemaal verbaasd

Mega tevreden! De juweeltjes waren aangekomen tijdens mijn examenperiode en het maakte mij instant helemaal gelukkig

Zeer snel verzonden

10 min nadat ik mijn bestelling had geplaatst waren mijn ringen al verzonden, top!! Enige minpunt is dat ze iets geler zijn dan mijn andere gouden ringen die ik al had, ze passen dus niet bij elkaar. Verder is de kwaliteit wel heel goed en ben ik dus zeer tevreden over mijn aankoop.

Echt een top bedrijf!

Goede snelle levering, ook veel betaal methodes en erg mooie producten.

Heel goed!!

Snelle levering en mooie sieraden!

Ontevreden

Ik heb hier al 1 keer eerder besteld en dat product beviel me goed! Nu heb ik een ketting besteld en was heel anders dan op de foto en verwacht...

GEWELDIG

Ik heb al meerdere keren bij finaste besteld en telkens ben ik tevreden. Ik had ook een paar vragen en die werden heel netjes beantwoord. Zeker een aanrader!

Zoals verwacht

Blij met mijn bestelde enkelbandje. Heb smalle enkels en meestal zit het dan te losjes, maar deze zit als gegoten. Voelt als goede kwaliteit en was snel geleverd.

Super leuke sieraden van goede kwaliteit + een snelle levering!!

Snel en goed

Product was snel in huis, verder is het van goede kwaliteit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst