Mooie spullen

Mooi oorbellen, snelle levering en goed verpakt

Mooie sieraden

Heel blij met mijn ketting en armbandjes zien er mooi uit en werden ook snel geleverd.

Goede kwaliteit

De ketting met de geboortesteen is heel mooi. Het is een perfect cadeau voor mijn vriendin.

Snel geleverd mooie kwaliteit

Snel geleverd. mooie kwaliteit.

Super goede kwaliteit.

Super goede kwaliteit. Netjes verpakt. Snelle levering.

Mooie kwaliteit en uitstekende producten

Snelle levering, mooie kwaliteit, mooie designs. Ben helemaal in love!!

Super blij mee!

Snelle levering, mooi verpakt, super leuke sieraden dus zeker een aanrader!!

Geweldig!

Super kwaliteit en snel binnen gekomen. Helemaal top!!

Leuke zomersarmband

draag al zelf armbandjes en deze past er super leuk bij, ben er echt blij mee

Leuke sieraden

Enige minpuntje hoe het verpakt was was slordig

Geweldig!!!!

Mooie sieraden voor een goede prijs. Ook nog eens heel mooi verpakt bij binnenkomst. Een 10!

Heel erg blij met mijn cadeau? Netjes ingepakt en snel geleverd!

De juwelen zijn echt top kwaliteit en de levering verliep vlot!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Een tijd geleden deed ik ook een aankoop en die kwaliteit is nog steeds perfect. Ook de levering verliep heel snel.

Erg fijn, kwam snel binnen. Goeie kwaliteit en komt in een hele mooie verpakking! Tevreden!

Prachtige sieraden

Ben erg tevreden met de sieraden van finaste!Mooie kwaliteit sieraden.Ze hebben er een fan bij

Leuke spullen voor cadeautjes

Goede site met een duidelijk overzicht. Heb er een leuk cadeau weten te vinden

Altijd netjes verpakt

Ik ben zeer tevreden! De services was snel! De communicatie was top en heel vriendelijk:) ik zou hier zeker vaker bestellen

hele goede kwaliteit

ik vind het fijn dat de meeste ringen verstelbaar zijn, nu past het precies en kan ik de ring zelf verstellen. Heel groot aanbod van ringen en allemaal mooi!

Kwaliteitsvolle juwelen. Alsof je echt goud koopt. Kleur blijft helemaal perfect. Je kan er alles maar dan ook echt alles mee doen. De juwelen blijven als nieuw. Service 100%. Word erg snel op je mail geantwoord bij vragen etc. De verzending ook top. Vandaag besteld en 2 dagen later al in huis. Soms zelfs de dag erna. Afhangend wanneer je de bestelling plaatst. Ik draag geen ander merk van juwelen meer. Enkel finaste. Ik raad deze dan ook 100% aan aan iedereen. Je wilt niets anders meer erna. Zoveel keuze. Voor ieder wat wils. Van klassiek. Tot basic. Tot over the top. Tot klassevol en elegant. Noem maar op. En de sample sale is ook het beste wat er is. Zoveel keuze voor nog kleinere prijsjes. Terwijl het al helemaal niet duur is. Voor bv jongeren die niet altijd veel budget hebben en ook mooie kwaliteits juwelen willen is de sample sale ideaal. Al koop ik er zelf ook heel wat van. Word regelmatig aangevuld met nieuwe spullen die allemaal te koop zijn voor 6.99 euro. En bij besteding van 50 euro altijd een leuk cadeau erbij. Zeker bestellen. Je word niet teleurgesteld.

Goede service, prachtige sieraden

De sieraden hebben een erg goed kwaliteit. Het hele voorjaar mijn armbanden en ketting om gehouden, ook bij het zwemmen in zee. Goede kwaliteit, waar voor je geld!

Heel mooi , zeker aanraden

Ik kreeg veel complimenten met m’n sieraden. En zegt altijd koop maar op “finaste” Veeel vrienden van me hebben al veel gekocht

Mooie oorbellen en ketting!

Mooie producten met een goede kwaliteit en leuke prijs!

Prachtig cadeautje voor mezelf

Alleen al het kiezen van een mooi sieraad ervaar ik als ik klein drama….. er is namelijk zoveel moois om uit te kiezen!! Ook blijven de sieraden mooi na lang en veel dragen, dis de prijs meer dan waard! Ik blijf hier nog vaker bestellingen plaatsen, want ook het ontvangen van mijn bestelling en het uitpakken is echt een geluksmomentje!

Mooi materiaal met een mooie glas. Producten worden snel geleverd in een mooie verpakking.

Buskesdries 3

6673DP Andelst