zeermooie sierden!!

zeer snel mooi en goedkoop!!!

Mooie sieraden en super snelle levering

Mooie sieraden, cadeautje om ook uit te pakken! Super snelle levering

Heel erg tevreden!

Snelle verzending, hetzelfde als de afbeelding, heel erg blij mee!!

Perfect!

Wat een heerlijke site om lekker rond te kijken en inspiratie op te doen voor een tof item voor jezelf of een prachtig cadeau. Denken met je mee, ruim aanbod, leuke prijzen ook... Gelukkig maar, die leuke prijzen want je wordt er wel wat hebberig van. Producten die wij (heel snel) hebben ontvangen zien er echt perfect uit, daar gaat iemand heel blij van worden!

Super fijne service en goede kwaliteit

Altijd top

Snel levering en mooie sieraden (zoals op foto)

Snel en makkelijk

Ontzettend netjes, goeie kwaliteit en snelle levering!

Ik ben ontzettend blij met de artikelen die ik besteld heb. Het werd ontzettend snel geleverd, het was erg netjes verpakt, zelfs in kleine sieraad doosjes. De ringen zijn erg mooi en hebben een uitstekende kwaliteit! Ik ben er erg blij mee en ga zeker vaker bestellen!

Enorm snelle levering en top kwaliteit

Ik had binnen anderhalve dag na bestelling mijn ketting al binnen, deze was precies als omschreven en voelt als sterke kwaliteit. Ik heb hem tevens nat gehad en op warme dagen om gehad, maar is nog niet verkleurd en heeft geen waas achtergelaten op m’n huid. Super blij mee dus!

Snelle levering en mooi resultaat

Ik heb goudkleurige oorbelletjes besteld met de letters van mijn kindjes er in gegraveerd. Ik kreeg ze de volgende dag al binnen. De gravure ziet er keurig uit. Precies wat ik ervan verwacht had. Ik zou het zeker aanraden.

Super service!

Top service. Mijn sieraad werd al binnen 1 dag bezorgd, sneller kan het niet! :) Ik ga hier zeker vaker bestellen. Erg goed geholpen door de klantenservice en ontzettend blij met mijn gegraveerde ring. Ik raad het bedrijf zeker aan!

Happy met mn nieuwe jurkje

Zo leuk dat jullie nu ook kleding hebben! Love it!

Geweldig!!!!

Levering super snel. De sieraden zijn top en verkleuren niet❤️

Heel tevreden!

De juwelen zijn heel mooi, ze hebben ook een snelle en efficiënte levering.

Hele leuke ringen voor een goede kwaliteit

De ringen zijn niet duur, maar wel van kwaliteit. Zitten echt super leuke ringen tussen.

Prachtige service.

Heel professioneel en aardig personeel.

Ik ben ontzettend blij met mijn ketting met de naam van mijn Kat

Prima met 1 minpuntje

De levering is snel en de artikelen zijn mooi tegen een prima tijd. Heb alleen 1 minpuntje en dat is dat de ontvangen actiecode CODE15 niet werkte met de bestelling die ik eerder deze week deed. En daarmee heb ik helaas niet de 15% korting mogen ontvangen op het armbandje van €39. Toch jammer, kunt dan beter geen korting aangeven ipv wel en dat deze dan niet werkt. Maar bij met het geleverde product ben ik zeker wel. Met groet, Tanja

Snelle service met het verzenden van het pakket!

Ik heb 1,5 jaar geleden een armbandje van mijn vriend gekregen met onze eerste letter van onze naam erin. Het armbandje is nog niet verkleurt en ziet er nog zo goed uit! Ik draag hem alleen maar en hem hem letterlijk nooit af en is nog steeds in zeer goede staat. Ik heb nu ringen besteld en ik vind ze zo mooi en leuk. Helemaal blij mee! :)mijn vriendinnen raad ik het zeker aan. Ze kenden het nog niet maar ze gaan zeker bij jullie bestellen!

Prijs kwaliteit verhouding is super! Daarnaast is de bezorgtermijn heel snel. Ik zou hier zeker vaker sieraden bestellen. De gouden sieraden verkleuren ook niet, ben er heel tevreden over.

Mooi maar kwetsbaar

De armbandjes waren netjes verpakt. Verzending was ook snel. De armbandjes zien er mooi uit. De sluitingen zijn wel heel kwetsbaar met 1 ringetje dat je zo uit elkaar trekt. Het gratis armbandje ging helaas ook gelijk stuk bij het omdoen. Ik ben benieuwd hoe lang ik hier plezier van heb..

Goeie service en producten

Fijne en makkelijke service, goeie prijs kwaliteit verhouding en hele leuke producten. Bestellingen worden netjes verpakt en snel geleverd, heel fijn!

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooie sieraden van goede kwaliteit. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Prachtig!

Super snelle verzending! Prachtige sieraden en hele goede kwaliteit! Wil hier zeker nog een keer bestellen!

Super tevreden!!!

Ringen besteld en mijn konijntjes hun namen erin laten graveren. Super mooi en leesbaar!! Ik zeg DOEN :-)

Ontzettend mooie sieraden!

De site is overzichtelijk, heel fijn om een website te vinden waar ze armbanden verkopen in mijn maat (pols 15cm) De armbanden zien er goed en mooi uit, ik ben heel blij!

Buskesdries 3

6673DP Andelst