super blij met mijn ketting

Super mooie kwaliteit!

Altijd snel in huis en heel goede kwaliteit. Geeft niet af. Ik koop bijna nergens anders meer juwelen.

Goede prijs en kwaliteit.

Goede kwaliteit. Een armbandje al ruim een jaar lang iedere dag om en ziet er nog super uit!

Echt een top ervaring!

Hele snelle bezorging en heel mooi ingepakt. Alles precies zoals omschreven en op de foto’s! De ringkernen waren ook top!

Super snelle afhandeling van bestelling van een mooi, super mooi armbandje.. Top

Bestellen, mail ontvangen en dan ook nog snel mogen ontvangen!!!! Hartelijk dank voor jullie service

Verrast worden

Een hele mooie collier besteld, een combinatie van gourmet schakel en parels. Een mooie eyecatcher voor de zomer!

Mooie sieraden en snelle levering

Erg blij met mijn parelketting en enkelbandje. Levering was ook top!

Mooie sieraden!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prachtige sieraden, goede kwaliteit.

Een tijdje terug verschillende ringen besteld. Die zijn nog steeds prachtig, terwijl ik er iedere dag mee douche! Laatst oorbellen en een armband besteld, ook deze zijn heel mooi en behouden hun kleur. En dat voor een mooie prijs! Erg blij mee.

SUPER GOED!

Ik heb meerdere malen sieraden besteld bij Finaste en iedere keer weer is het een cadeau om ze te ontvangen. Goede, duidelijke en snelle levering. Ook wanneer er iets niet goed is aan de bestelling is de klantenservice goed te bereiken en staan ze je vriendelijk te woord.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Had een gegraveerde armband besteld en de volgende dag al in huis ! De kwaliteit is echt 10/10 en de sieraden zien er super chic uit.

Snelle levering en top producten!

Finaste heeft mooie producten, zowel de sieraden met graveringen als zonder zien er erg mooi uit. Goede service en snel geleverd.

Ik heb een heel leuk kettinkje besteld voor mijn moeder ze was hier super blij en mee en het zag er heel mooi uit, nadeel vond ik dat de verzending wat langer duurde dan ik had verwacht. Ook vond ik de cadeau verpakking wat minder voor €0,75 had hem iets leuker verwacht. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen ik vond het een goede ervaring!

Super mooie ketting ontvangen

Een ketting besteld met letters. Super mooi Ook snelle levering!

Mooie stijlvolle persoonlijke sieraden

Ik heb een goede ervaring Stijlvol gegraveerd , sfeervol verpakt en snel verzonden

Megaveel keuze! En goede service!

Zo veel leuke sieraden. Kon niet kiezen. Verkeerde maat besteld, binnen een week had ik de nieuwe alweer binnen. Perfect!

Toffe sieraden en snelle service/levering

Zo’n leuk bedrijf!

Ik bestel hier vaker mijn sieraden en ze zijn altijd hetzelfde als op de foto soms zelfs nog mooier!!

GEWELDIG

Super snel en goede kwaliteit! Echt een aanrader!

Mooi stevig sieraad!

Ben heel erg blij met mijn nieuwe sieraad.

Mooie sieraden, snelle levering

Mooie en betaalbare sieraden! De levering is super snel.

Super leuke sieraden! Snelle levering!

Ik had niet verwacht dat de sieraden zo snel binnen zouden komen! Maar super leuk, de verpakking maakte het een stuk specialer, en dan nog een leuk kaartje en om elk sieraad zit een doosje. Ik moet wel zeggen dat ik dit een beetje plastic verspilling vind, aangezien ik het niet ga bewaren. Ook de sieraden zien er helemaal goed uit! Niets op aan te merken

super mooie en fijne sieraden!

snelle levering, hele mooie ringen, en kloppende maten.

Snelle levering en top kwaliteit!

De levering is snel! Ik ben erg tevreden met mijn sieraden. Ze zijn mooier in t echt dan ik had verwacht!

Super tevreden

Super goede kwaliteit. en heel erg mooi!

Buskesdries 3

6673DP Andelst