Top sieraden!

Ik had 4 ringen besteld met de 4 halen, 3 betalen deal. Super mooie ringen! Precies zoals beschreven. Ik zou in het vervolg zeker nog meer sieraden hier bestellen!!

Top producten, geweldige service

Hele fijne website Top producten en mooie kwaliteit

goed maar geeft af

ze verkleuren niet maar geeft wel af op mijn huid

Heel mooi sierraad ontvangen! Snel binnen gekomen!

Super fijn!

Het was een super overzichtelijke website met veel keuze. Ik draag zelf zilver en meestal is daar niet zoveel keuze uit maar hier wel! Ik ben super blij met mijn ring en heb zelf ook al is een keer een armband gekregen maar en doe ik niet meer af ik slaap, douch en zwem ermee en hij is nog steeds als nieuw!

Snelle levering & goede kwaliteit

Een ruime keuze aan hele leuke sieraden. Prijs/kwaliteit goed in verhouding en snelle levering! Ik ben erg tevreden.

Super service !

Een heel duidelijke website met genoeg aanbod. Er is voor elk wat wils. Betaling verliep vlot, alsook de mails. Mijn pakket werd super snel geleverd! Alles werd mooi verpakt in een doosje met een net papiertje errond. De juwelen zijn exact zoals op de foto afgebeeld staat. Ben zeer tevreden met mijn bestelling!

Prachtig!

Zeer mooie juwelen en in goede kwaliteit, zeer tevreden!! Ook nog snelle levering, top!!

De service is echt heel goed! En gewoon amazing!

Ik koop best wel een tijdje sieraden bij finaste, en het is echt geweldig! Een keer bestelde ik iets alleen die moest weer terug gesteurd worden en in een week had ik mijn geld terug! Dat was super fijn! Het is gewoon super geregeld en hele mooie sieraden absoluut!

Super !

Super mooie sieraden, van goede kwaliteit. Sieraden verkleuren niet. Nu twee keer besteld en erg tevreden. Ook goed en snel geholpen door de klantenservice toen er een verkeerd sieraad geleverd werd. Een aanrader !

leuke mooie ring

fijne mooie ring, zit helaas een uitstekend stukje ijzer aan de binnenkant, waardoor hij in mijn vinger prikt.

Goede service, snel, reactie via mail

Fijn en goed contact

Hele mooie sieraden, alles was precies zoals op de foto’s en de maten vielen goed uit. Heel erg blij met mijn bestelling en ik ga hier vaker bestellen.

Mooi product :)

Leuke ketting met gegraveerde voorletters ontvangen! Product ziet er goed uit, levering ondanks feestdagen snel!

Prachtige sieraden

Ik heb nu twee keer besteld bij Finaste en ben zeer tevreden. Mooie sieraden en kwaliteit. Zal zeker vaker bestellen.

Mijn ketting is geweldig! Super materiaal wat niet verkleurd en tegen water kan. Het is precies wat ik wou hebben!

Goede kwaliteit voor de prijs

Ringen, ketting en oorbellen besteld en alle producten zijn erg mooi en van goede kwaliteit. De producten waren snel bij mij thuis. Daarnaast is het assortiment erg groot en is de kans daarom groot dat ik hier blijf bestellen.

Supermooie sieraden

Ik heb een ketting en armband gekocht, de levering was iets vertraagd, maar dat neemt niet weg dat ik de sieraden echt prachtig vind!

Sieraden zijn echt geel goud en enkelbandje al binnen 1 dag kapot

Leuke acties en super snel!! Helaas zijn de sieraden erg geel goud, persoonlijk niet mijn smaak. Het enkelbandje wou ik graag houden alleen wou ik hem strakker doen en toen ging hij al kapot.

Gouden ketting ziet er goedkoop uit

Ik ben erg tevreden over de zilveren oorbellen die ik altijd bij Finaste koop. Ik koos nu ook een keer voor een gouden ketting. Hier ben ik totaal niet tevreden over, het wijkt af van de foto op de website en ziet er erg goedkoop uit.

Fantastische service en persoonlijke aandacht!

Ik had 2 armbandjes besteld met gravering maar voor 1 armbandje de verkeerde naamstelling doorgegeven. De volgende dag contact opgenomen en het kon alsnog veranderd worden ondanks dat ze al klaar waren. Super lieve mail terug gekregen dat alles nog veranderd zou worden, en de dag daarna had ik de hele bestelling perfect in mijn brievenbus. Chapeau!!

Perfecte levering!

Snelle levering!

Super mooi

Hele mooie ringen voor een mooie prijs!

Leuk, jammer vh retourbeleid

Leuke oorbellen & ring besteld, helaas is de ring te groot. Kosteloos ruilen voor kleinere maat kan niet, jammer!

Kwaliteitsproduct

Snelle levering en uitstekende kwaliteit van het product voor een klein prijsje. Heel tevreden met mijn aankoop!

Buskesdries 3

6673DP Andelst