Heb het als cadeautje gegeven! Mooi in een sieraden doosje en prachtig gegraveerd! Uitstekend

Super mooie en goede kwaliteit

Al eerder een ketting met gravering besteld, na een jaar nog steeds in dezelfde prachtige staat. Niet verkleurd. Nu weer 4 ringen besteld en hier ben ik mega blij mee, voor vragen kan je ze altijd benaderen via Instagram en reageren ze erg snel en behulpzaam op. Zeker een aanrader deze webshop!

super fijn

Het was een erg fijne ervaring. De site werkt goed en makkelijk ook de levering was er snel. Verder zijn de producten prachtig en ook mooi verpakt. Toppie

Super!!

Super snelle levering, leuke armbanden. Dit was mijn tweede bestelling!

Uistekende ervaring!

De levertijd is zeer snel, heb helemaal niet lang moeten wachten De ketting zelf is uitstekend en prijsvriendelijk Zeker aan te raden!!

Fantastische producten en snel verzonden!

Deze sieraden zijn echt prachtig en lijken van echt goud!!! Erg enthousiast over de snelle service en de mooie levering.

Slecht

Als ik had gegeten dat het oranje keurig goud was had ik het nooit besteld

In september een gegrafeerde ketting besteld, deze toen super snel en goed binnen gekregen. Deze ketting sinds toen dag en nacht om gehad en hij ziet er nog steeds als nieuw uit! Echt top!

Geweldige keuze, snel geleverd en...goede kwaliteit!

Ongelofelijk, dat je iets met een persoonlijke gravering kunt bestellen en dat het ook nog eens binnen een dag geleverd wordt. Volgende weet ik Finaste zeker weer te vinden. Kwaliteit is goed en het wordt tegen een kleine vergoeding ook nog eens in cadeau verpakking geleverd!

Een dikke 10 voor klantvriendelijkheid

Mijn dochter had voor Moederdag een armbandje besteld, maar deze raakte zoek bij de post. Nadat ik contact op had genomen met Finaste, zijn zij hier direct achteraan gegaan en hebben zij dit super opgelost. Inmiddels heb ik het armbandje ontvangen. Ik ben er erg blij mee en ziet er precies uit zoals op de foto.

Hele goede service en prachtige sieraden!

Ik heb laatst voor het eerst besteld bij Finaste en ik ben super tevreden! Ik had een korte vraag over mijn bestelling (via Insta DM) en ik werd heel goed en snel geholpen. De sieraden die ik heb besteld zijn heel mooi en precies zoals op de foto. Ik ga binnenkort mijn tweede bestelling plaatsen ;)

Fantastisch!

De klantvriendelijkheid is geweldig. Heb meerdere keren een vraag gesteld via Instagram en kreeg iedere keer een super vriendelijk antwoord. Nu voor mijn verjaardag de ring gekregen, prachtig!

Goede kwaliteit, zilveren sierraden verkleuren niet

Snelle levering, had alleen iets meer verwacht van de cadeauverpakking waar je € 0,75 voor betaald.

uitstekend

Snelle levering en vanaf bestelling tot levering duidelijke informatie

Snelle levering en top kwaliteit

Ik zocht last minute een mooi en persoonlijk cadeau , ik was ontzettend blij dat mijn aankoop de volgende dag al , mét gravering binnenkwam! Geweldig

Altijd hele snelle service en bezorging. ik maak al mijn vriendinnen elke keer weer blij met een cadeau van jullie! Zit ook in mooie doosjes verpakt.

Super leuke ringen, en goede kwaliteit!

De ringen zien er goed uit, de maten kloppen en mijn pakketje was snel binnen. Het paste zelfs door de brievenbus, dus je hoeft niet persé thuis te zijn. Top!

Echt top! Mooie kwaliteit! En snelle levering!

Super blij met mijn nieuwe sieraden van Finaste! Ik had een ketting die gegraveerd moest worden en oorbellen. Had het na 2 dagen al in huis! Sieraden zijn echt van kwaliteit dus heb meteen weer een bestelling gedaan! Zeker een aanrader!

Super mooi product

Ik heb een prachtige ketting besteld met de initialen van mijn gezin erop en hij is echt PRACHTIG !!

Snelle levering,prachtige armban met de namen van mijn kleinkindjes,heel mooi..bedankt!

Super!!

Super mooie juwelen

De juwelen zijn heel mooi en dan boven al ook nog eens snel geleverd! Volledig hoe ik het wou en voor ogen had. Aanrader dus! Prijs-kwaliteit ook heel reëel.

super aangenaam verrast!

Kwaliteitsvolle juweeltjes voor een mooie prijs. Ze worden verpakt in mooie doosjes, ideaal als je ze wil meenemen op reis! Zeker een aanrader!

Super! Heel erg tevreden

Ik ben super tevreden met mijn sieraden. Ik vind ze van een hele mooie kwaliteit. Super leuk dat je boven een bepaald bedrag gratis oorbelletjes bij je bestelling krijgt! Het pakketje zag er goed uit en alles zat apart in een mooi sieraden doosjes verpakt. Ook was het supersnel verzonden en had ik het pakketje erg snel in huis.

Ik ben Super tevreden

Ik ben super tevreden over mijn bestelling. Mijn pakketje kwam snel en verzorgt bij mij thuis. Het sieraad was mooi ingepakt en ziet er heel mooi uit.

Prachtig

Ketting met initialen, zo mooi gegraveerd. Superblij mee❤

Buskesdries 3

6673DP Andelst