Top kwaliteit, met snelle levering!

Ik had 2 enkelbandje besteld en een andere keer een armbandje, 2 keer een top ervaring gehad! Ik zou iedereen zeker aanraden om hier te bestellen, de sieraden hebben echt top kwaliteit en zijn snel binnen! Ook hebben ze veel variatie in de sieraden en is er veel keus. Kortom; een top bedrijfje!

Snel binnen en super blij mee !

Mooie sieraden van een ontzettend goede kwaliteit

Ik heb al meerdere malen bij finaste besteld en elke keer ben ik weer verrast door de leuke items. De sieraden zijn van goede kwaliteit en blijven jaren mooi. Echt een aanrader!

Super heel goed heel blij

Snelle en goede service

Ring besteld en super snel Binnen En blij met het resultaat ❤️ Ga er zeker nog wat bestellen

Prachtig!

Volgende dag al aangekregen! Super tevreden , ik heb smalle polsen en deze pasten perfect! Dankjewel ik ga zeker nog meer bestellen!

Super service and fijne prijs!

Mooie sieraden voor een goede prijs! Snelle levering en goede service. Ben tevreden!

Hele leuke, persoonlijke producten. Ook een hele goede klantenservice. Denken met je mee en zoeken naar een goede oplossing.

Snel bezorgd en goed verpakt

Ik heb enkelbandjes besteld. Super snelle levering en mooi verpakt! Ben er super blij mee.

Super snel service

De ringen zijn super snel geleverd en dat zelf met graveren. Dank je wel hiervoor. Mijn dochter was helemaal in de wolken

Goede probleemoplossing en service, mooi product zoals omschreven.

Betaling is niet doorgekomen, dit is direct opgelost en heb uiteindelijk de bestelling gekregen. Het product voldoet aan de eisen en is netjes!

Zeer tevreden klant

Nu voor de zoveelste keer besteld bij Finaste en elke keer weer supertevreden. Ik zit nu bijna te denken om gewoon in een keer de hele collectie te kopen, maar dat is natuurlijk ook niet leuk. De sieraden zijn echt top kwaliteit. Ze verkleuren niet, er komen geen krassen op, en de items voelen echt stevig aan. Ik blijf dus zeker vaker bestellen!

Helemaal top

Ik heb 4 leuke ringen gekocht met de actie 4 halen 3 betalen. Volgende dag al bezorgd. Hele mooie en goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Het ziet er netjes uit! Alleen bij de oorbellen is het stukje wat door je oor heen gaat iets te dik waardoor mijn tweede gaatje ontstoken is. Verder ging de sluiting van de grote ringen niet heel gemakkelijk open maar is dat nu in orde. Verder ben ik altijd tevreden over de producten en zal ik er nog vaker bestellen.

PERFECT!!

Zondag avond een gegrafeerde ketting besteld, dinsdag binnen. super snel!

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Heel erg blij met alle sieraden die ik hier besteld hebt! Blijft ook super mooi.

Prachtig

Dit was mijn eerste keer dat ik wat bestelde bij jullie en ben er heel blij mee. Ik had het platte gouden kettinkje bij jullie besteld. Het kwam heel snel, niet duur en vind het een heel delicate ketting. Heb ook al complimenten gekregen. Zelfs onder joggingskleding/sportkleding staat het gelijk wat leuker!

Prachtig

I love it

Sieraden zijn goede kwaliteit en super snel in huis.

Ik ben super blij met mijn aankoop de sieraden zijn erg mooi en goede kwaliteit zeker voor de prijs. Ik had het heel snel in huis en ben over het algemeen zeer tevreden. Één tip is om de grote van de vedels te vermelden ik vond het moeilijk in te schatten hoe groot ik die kon verwachten en dat is zeker handig bij oorbellen.

Snelle levering.

goede prijs/kwaliteit verhouding

Van mijn lieve dochter een erg leuk en fleurrijk kettinkje gehad voor moederdag! Erg leuke kleurtjes en ben er erg blij mee!

Super goede service! Zelfde dag besteld en zelfde dag verzonden. Ik had een ring besteld voor moederdag en hij was ruim op tijd binnen! Super blij mee en ik ga zeker snel wat nieuws bestellen.

Hallo met Jana van Iwaarden, Het kettinkje met de initialen was metteen op moederdag zelf verzonden en ontvangen! Prachtig in het zilver! Erg te vreden! Mijn moeder vind het nog altijd prachtig . Vriendelijke groet Jana van Iwaarden.

mooie sieraden van erg goede kwaliteit!

Sieraden verkleuren niet ondanks ik ze nooit af doe. Ik ga hier zeker vaker bestellen, absoluut mijn geld waard geweest.

Buskesdries 3

6673DP Andelst