Mooie oorbellen en ketting!

Mooie producten met een goede kwaliteit en leuke prijs!

Prachtig cadeautje voor mezelf

Alleen al het kiezen van een mooi sieraad ervaar ik als ik klein drama….. er is namelijk zoveel moois om uit te kiezen!! Ook blijven de sieraden mooi na lang en veel dragen, dis de prijs meer dan waard! Ik blijf hier nog vaker bestellingen plaatsen, want ook het ontvangen van mijn bestelling en het uitpakken is echt een geluksmomentje!

Mooi materiaal met een mooie glas. Producten worden snel geleverd in een mooie verpakking.

top

Ook al was mijn eerste bestelling hier geen succes maar we zijn er samen goed uitgekomen al en al dus top service

de mooiste sieraden

Altijd blij met mijn bestellingen

Echt geweldig!!!!! Superleuke sieraden

Het zijn hele mooie sieraden en ze verkleuren niet. Snelle levering ook!!

Mooi sieraden heb ik gehad super blij mee

Mooie sieraden

Perfecte sieraden!

De sieraden die ik binnen heb gekregen zitten nu vast in mijn outfit! Heel leuk om op de website te zien hoe je sommige sieraden kan combineren, perfect voor inspiratie! De kwaliteit en variatie is heel fijn!

Niet kopen

Ik heb de sample voc besteld , waardeloos lijkt wel prul van de action

Prachtig mooi sieraad! En niet duur!

Prachtig mooi sieraad! Niet duur en ook nog in een heel mooi luxe doosje en deze met goudpapier ingepakt! Het was een cadeautje namelijk! Wat ik optijd moest hebben en deze was ook erg snel geleverd! Helemaal top! Ik ben erg tevreden!

Leuke verrassingsbox, zit voor alle stijlen wat in.

Leuke verassingsbox, zit voor vele verschillende stijlen wat in maar de sieraden zijn niet echt goed te combineren met elkaar. Maar zijn wel een mooie aanvulling op mijn collectie.

Sieraden met een herinnering

Elk jaar krijg ik van mijn moeder een ketting of armband op mijn verjaardag. Ik heb ze allemaal nog en bewaar ze ook. Ik ben zelf ook begonnen met deze traditie aan mijn moeder. De sieraden zijn ontzettend mooi en blijven goed in staat. Ik ben super te Vreden!

Levering niet compleet. Nu niemand thuis!

1ste levering niet ontvangen waarnaar al snel een 2de levering deed volgen. Top! Maar helaas was de levering niet compleet. Na meerdere keren mailen. Nu niemand thuis! Beetje jammer!

Mooie sieraden, aanrader deze site!

Voor de 1e keer een bestelling gedaan. De sieraden de volgende dag al in mijn brievenbus, keurig verpakt. Zien er heel mooi uit. 1 paar oorbellen was niet meer op voorraad, het bedrag stond weer snel op mijn rekening. Aanrader om hier te bestellen, en de kortingscode van 20%, ook heel leuk! Ik blijf deze mooie site volgen!

Precies zoals verwacht

De ketting die ik had besteld was precies zoals verwacht. Mooie kwaliteit, snel verzonden en ook netjes verpakt. Blij mee!

Super leuk cadeau voor vaderdag

Bij Finaste bestelde ik een super leuke gegraveerde sleutelhanger voor vaderdag, deze werd ook erg snel verzonden! Maar hun normale sieraden lijn is ook geweldig en betaalbaar!

Uitstekende kwaliteit

Naar mijn ervaring draait het bij Finaste echt om sieraden van kwaliteit. Mijn sieraden collectie bestaat nu dan ook volledig uit de sieraden van Finaste. Ook heb ik sieraden die ik al ruim een half jaar draag, (ook met het zwemmen in chloor). En nog steeds hebben de sieraden geen mankementen etc. Alle sieraden van Finaste zijn ook stainless steel en verkleuren daarom ook niet. Ik ben in elk geval erg tevreden met dit merk!

Ketting en ring gekocht voor iemands verjaardag

Ik heb een ketting en ring met birthstones gekocht voor de vriendin van mijn broer. Het werd na 2 dagen thuis geleverd. We hadden de ketting en ring laten inpakken. Leuke verpakking. En de kwaliteit van beide cadeaus zijn goed. Het ziet er zelfs mooier uit dan op de site. Dus ik raad het zeker aan!

Wederom heel blij mee

Meerdere keren al besteld. Altijd heel blij mee. Zijn mooie sieraden en blijven netjes ondanks douchen en zwemmen.

Lekker snel bezorgd

Mijn ervaring bij finaste is erg goed het word heel snel bezorgd en goede kwaliteit.

Hele mooie sieraden , verkleuren niet , snelle levering en mooi verpakt , ben er erg blij mee , heb al regelmatig besteld , toppie .

Pakket betaald PostNL zegt bezorgd te hebben maar niets ontvangen

Vorige pakket kwam wel aan maar mijn laatste pakket helaas niet!

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Meerdere keren besteld en nog steeds plezier van. Een keer wel helaas een steentje uit bloemetje gevallen, maar had die al een jaar. Dus opnieuw besteld en geen verdere problemen gehad. Dus over het algemeen een fijn bedrijf met goede en leuke sieraden voor een mooie prijs!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Super goed snel ook ontvangen

Snel aangekomen en een erg mooie ring

Buskesdries 3

6673DP Andelst