Mooie sieraden

Ben erg blij met de sieraden die ik had besteld. Ben wat minder blij met de sieradendoosjes die veel te klein waren voor de sieraden die ik had besteld, dit oogt nogal slordig, zeker aangezien ik een van de sieraden als moederdag cadeautje had besteld. Daarnaast vind ik de 'cadeauverpakking' ook nogal een tegenvaller, voor die 0.75 cent kan je net zo goed een rol cadeaupapier kopen...

Goede en snelle service en precies wat ik zocht!

Ik heb heeeeeeel lang gezochte naar een site waar alles klopte en dat vond ik bij jullie. Prijs/kwaliteit is in verhouding, levertijd is snel en zoo zo zo veel leuke keuze!

Geweldig!

Super mooie ketting! Al meerdere keren besteld en de sieraden blijven mooi. Ik ben heel erg tevreden met de snelle service

Super snelle levering en zonder problemen

Prettig winkelen, duidelijke informatie en goede en snelle levering.

Supersnelle levering en zeer mooi, kwalitatief resultaat!

Tweede keer dat ik bestelde bij Finaste en twee keer zeer snelle, correcte levering. Website is zeer gebruiksvriendelijk om producten te personaliseren. Gegraveerde ketting is helemaal waarheidsgetrouw volgens afbeelding op website. Geregeld mooie acties (korting) bij bepaalde feestdagen (Valentijn, Moederdag enz.). Aanrader!

Goede bezorging, wel andere verwachtingen

De bezorging was goed en snel, leuk verpakt. De ringen die ik heb besteld had ik anders verwacht. Ze waren redelijk groot en lomp, ze voelden dik om de vinger. De zilveren kleur was prachtig en blijft mooi. De gouden ringen vielen iets geler uit dan verwacht. Op 1 ring zat een diamant die los zat en kon beweging, dit leek mij niet de bedoeling

Super mooie ketting

De ketting werd super snel geleverd en ziet er prachtig uit. Precies zoals ik hem wou. Andere juwelen die ik heb van Finaste zijn ook allemaal prachtig van kwaliteit.

Super leuk cadeau

Een hele mooie en leuke ring voor een vriendinnetje haar verjaardag. Super leuk ingepakt en snel bezorgd!

Leuk en betaalbaar

Heb al een aantal keer een gegraveerde armband besteld Leuk aanbod, fijne armbandjes en subtiele bedeltjes.

100% tevreden

Erg snelle levering & onwijs blij met de sieraden die ik hier besteld heb! Ze zien er super goed uit. Ga hier zeker vaker bestellen

Mijn ervaring is geweldig.

- Snelle levering. - Goed verpakt. - Goede kwaliteit producten. Super!!!

Snelle levering, mooi product. Precies wat ik verwachtte!

Super snelle levering en hoge kwaliteit!

Ge - wel - dig

Super goede service! Besteld, met gravering en na 2 dagen al in huis! (Had wel na 17.00u besteld, dus dat was logisch!) Super leuk ingepakt en ziet er heel mooi uit. Top site !

Persies wat ik verwachte!

Snelle levering.

Twee keer kapot en na een week verkleurd

Nadat ik onwijs leuke gouden minimalistische ringen had besteld ging er een daarvan kapot. Hier verliep de communicatie nog goed. Ik kreeg netjes een nieuwe ring opgestuurd. Deze ring ging ook na twee dagen kapot. Hier verliep de communicatie al iets minder vlot. Ik koos niet nog een derde keer voor dezelfde ring dus ik mocht een andere uitzoeken. Een ring die ik kon graveren. Deze ring kwam binnen en ik was er onwijs blij mee. Na twee dagen dacht ik dat er een vlek op zat maar dit bleken krassen en verkleuringen te zijn (niks geks gedaan). Na contact te hebben opgenomen kreeg ik te horen; dit valt niet onder garantie, het zijn gebruikerssporen. Ik was echt boos! Wat een slechte kwaliteit, deze ring was na anderhalve week niet meer goud maar zilver en geen garantie. Nadat ik hier een nette maar pittige mail over heb gestuurd heb ik nooit meer iets gehoord. Ik raad mijn omgeving Finaste dus NIET aan.

Super!!

Super blij met mijn ketting die ik bij jullie besteld heb en heb laten graveren. Fijne website, Snel geleverd en netjes verpakt. Dankjewel!!

Fijn bedrijf

Mooie kwalitatieve sieraden voor een goede prijs! Snelle verzending en altijd mooi ingepakt. Ik blijf bestellen

De levering verliep erg snel en vlot. De juwelen zijn super leuk. De enige kritiek die ik zou kunnen geven is dat het fijn zou zijn om de metaalkleur van de cadeautjes te kiezen. Dit is natuurlijk maar een detail!

Vlotte service! Kwaliteit!

Mooie materialen. Snelle levering.

Niks op aan te merken.

Alles was goed en snel binnen, precies zoals ik het wilde.

Ontzettend tevreden

Eigenlijk al mijn sieraden komen van Finaste. Ik vind het belangrijk dat sieraden lang mooi blijven en de sieraden van Finaste verkleuren niet! Echt een pluspunt. Verder hebben ze een breed assortiment met mooie items!

Mooi sierraad en snelle levering

Het sierraad is erg mooi en was snel geleverd. Een prachtige armband met de namen van de kinderen, vind het zo mooi dat ik het jammer vind dat ik het besteld heb voor oma inplaats van mezelf dus ik denk dat er nog wel een bestelling voor mezelf zal volgen.

Super tevreden !

Hele mooie juwelen van goede kwaliteit en snelle levering !

Echt super mooie sieraden voor een leuke prijs!

Finaste is mijn go to site voor super leuke en mooie sieraden voor niet veel geld! Heb al meermaals besteld en ben altijd super blij als de pakketjes binnenkomen. Ik krijg ook veel complimenten over de sieraden. En de sieraden geven niet af en verkleuren niet! Kan er rustig mee douchen, zonder problemen. Ook slapen en mijn handen wassen is allemaal geen probleem. Ik heb vaker andere sites van sieradenwinkels bekeken, maar blijf toch erbij dat Finaste het fijnste is! Zowel kwaliteit als kwantiteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst