Ik vind de sieraden prachtig.

De sieraden zitten super mooi. Ik heb zelf kleine polsen, maar de armbanden passen perfect.

Top service!

Duidelijke site, veilige betaling, snelle levering en prachtige items! Geleverd in een mooi en handig doosje!

Geweldig!

Wat een GEWELDIGE webshop! Wat ben ik blij dat ik Finaste heb gevonden. Heb leuke sieraden voor Moederdag en voor mezelf besteld. Dikke duim voor de presentatie! De gravering is echt netjes en het pakketje was de volgende dag in huis. Ik had nog wat vragen via de mail gesteld en kreeg snel een reactie terug :). Ik ben blij met mijn bestelling en kan niet wachten om opnieuw een bestelling te plaatsen!

Heel leuk!

Namen van me kleintjes op een armbandje, heel leuk gedaan. Blijft lang goed en zo kun je nog is goedkoop sieraden wisselen. Heel blij mee!

Foute levering - slechte communicatie

In plaats van mijn eigen bestelling kreeg ik het pakketje van een andere klant aangeleverd. Mijn eigen bestelling lijkt spoorloos en is zogezegd opnieuw verstuurd maar ik krijg geen track & trace code doorgestuurd dus ik kan het niet controleren. De bestelling is al 5 dagen geleden geplaatst, dus de belofte van "voor 17u30 besteld is de volgende dag in huis" maken ze alvast zeker niet waar. Zonder track & trace kunnen ze mij geen enkel bewijs voorleggen dat het pakket opnieuw verstuurd werd. Zeer sneu, want de bestelde juweeltjes waren voor een verjaardagsgeschenk. Bij telefoneren naar het nummer van de klantendienst tijdens de uren die aangegeven staan op de website, krijg ik enkel een bandje te horen dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. De communicatie via e-mail verloopt erg stroef.

Super leuke sieraden en super snelle service!!

Ik zocht iets voor mijn moeders verjaardag. En kwam uit op Finaste. Zoveeeel leuke sieraden kon bijna niet kiezen.. uiteindelijk iets leuks gevonden! Ben er blij mij en ook gelijk iets voor mezelf besteld! Super snel binnen gekregen allebei!

Snelle levering en mooie prijzen

Levering was heel snel en prima. Goed verpakt in brievenbus karton pakket. Goede betaalbare prijzen. Kortom, hier ga ik vaker bestellen.

Leukste oorbellen

De oorbellen zijn echt leuk , en ook perfect voor de dagelijkse gebruik . De oorbellen zijn ook goed ingepakt , en de bezorging was snel .

super mooie ketting

ik draag niets anders meer dan finaste!

Zoooo mooi

Helemaal in love!

Mooi product, netjes verpakt

De oorbellen zien er goed uit!

Mooie kwaliteit

Zoals altijd mooie goude kleur en precies gegraveerd zoals ik had opgegeven! Top dus!

Alles was goed alleen in het doosje leek het echt net of de ketting erin was gegooid het was in de knoop de ketting en lag onder het kussentje voor de rest alles goed en goeie kwaliteit hen tevreden want bestel vaker bij jullie

Mooie sieraden en snelle levering

Mooie sieraden, goed verpakt en snelle levering

Super leuke sieraden!

Het pakketje was snel binnen en je kreeg een track&trace, super handig! Ook was het leuk ingepakt! De sieraden zijn van goede kwaliteit. Doordat er per sieraad veel foto’s worden weergeven kun je het product goed bekijken. Super tevreden dus!

Mooie kwaliteit

Heel leuk kettinkje gekocht waarin gegraveerd is. Erg mooie kwaliteit!

Super snel

Heb een armbandje met gegraveerde bedel besteld. Bestellen ging gemakkelijk en snel. Twee dagen later al in huis. Super!

Perfect en snel geleverd!

Prachtige ring, snel geleverd. Echt heel blij mee!

Echt super!

Snelle levering en erg mooi verpakt. Echt een cadeautje om jezelf te geven! (of iemand anders natuurlijk) zou er zeker vaker bestellen

Echt top sieraden

Zijn echt super mooie sieraden. Heb het al bij veel mensen kunnen aanraden en er veel mensen mee blij kunnen maken zoals mijn zusje en moeder. Ook worden de sieraden snel geleverd ook als je ze laat graveren.

Love it!

Ik heb al een aantal keer besteld bij finaste en ik ben super tevreden over de levering en natuurlijk over de procucten!!!!!!

wauw

hele snelle levering en mooie producten!

Wauw, ik kan niet wachten om het cadeau te geven!

Ik had “cadeauverpakking” aangeklikt en het is echt heel mooi verpakt! Toch kon ik het niet laten om ook nog even stiekem te kijken. Het armbandje is prachtig en de letters en het tekstje zijn recht gegraveerd. Ik kon het ook weer netjes terug inpakken!

mooi en snel geleverd

precies wat ik er van verwachte staat mooi en betaalbaar

Mooie betaalbare sieraden

Super mooie sieraden die ook nog eens erg betaalbaar zijn en van prima kwaliteit. Doordat de prijs zo leuk is, kan je eindeloos variëren met je sieraden. Bij bezorging is alles ook nog super netjes verpakt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst