Sieraden zien er super fancy uit

De maten verschillen per soort ring maar passen goed bij mijn style en maat van vingers. De kwaliteit ziet er erg mooi uit en het zit goed!

Super blij mee met de ketting.

Top gedaan allemaal.

Top snelle levering leuke sieraden

Goeie prijs en ook goeie kwaliteit. Veel keuze! Snelle levering. Blij dat ik jullie heb ontdekt en jullie ook al aan andere vriendinnen aangeraden :)

Hele snelle levering, en ben heel blij met het product. Goeie kwaliteit, en erg mooi.

Heel goed! Snelle levering en erg mooie sieraden!

Het zijn erg mooie sieraden die ook precies lijken op de afbeeldingen. Mijn bestelling werd ook snel geleverd, dus zeker goede service.

Mooie sierlijke Ketting

Mooie website. veel aanbod en een lage prijs. Dit is mijn derde bestelling. Alle maal erg mooi sieraad , kleur blijft ook goed. Een echt juweel om te dragen.

Super snelle levering, en hele mijn sieraden!

Super mooie sieraden voor een prima prijsje! Verkleuren niet en zijn van goede kwaliteit. Levering was ook super snel! Echt tot service, zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Geweldige producten

De ringen verkleuren niet niet en zijn van goede kwaliteit.

Mijn favoriete sieradenmerk, voldoet aan al mijn wensen.

Ik wil graag sieraden die ik niet af hoef te doen onder de douche, in ieder geval mijn oorbellen en ringen. Dat kan met deze sieraden, heb nu al een jaar een gegraveerd hangertje wat ik nooit af doe en het straalt nog steeds, is niet verkleurd. Ook wil ik sieraden die met de huidige trend meegaan en er niet goedkoop/nep uitzien. Nou de sieraden van finaste voldoen aan al deze wensen!

heel leuk!

Ik had een armbandje en ringetjes besteld, heel snel binnen en ziet er heel mooi en goed uit. Zeer tevreden! Ze hebben echt veel leuke dingen, dus ga snel nog een keer bestellen

Helemaal goed!

Fijn dat je stap voor stap op de hoogte wordt gehouden van de status van de bestelling. Ook fijn was de snelle levering, je wilt wat je besteld natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben en dat was zeker zo bij jullie.

Erg fijne website en snelle levering! Sieraden waren mooi verpakt en kwaliteit is uitstekend!

Super leuke betaalbare sieraden!

De sieraden zijn mooi en betaalbaar. De kwaliteit is goed en veel aanbod! Daarnaast is de bezorging mooi snel en wordt het in een mooi doosje verpakt. Kortom leuke website, zeker een aanrader.

Echt fantastisch, Ik ben fan!!

Super fijn online shoppen en altijd leuke kortingscodes. Hele fijne levering en leuk ingepakt. De sieraden zitten in een leuk sieraden doosje. De sieraden zelf zijn heel erg mooi en verkleuren niet. Echt heel erg tevreden! Ik ben fan!

Alles perfect in orde

Geen klachten. Website was gemakkelijk, aankoop kwam snel en is volledig mijn ding.

Mooie collectie

Mooie sieraden, grote collectie. Fijn stainless steel dus niet zo duur als Goud of zilver maar verkleurd niet en geen allergische reacties. Ik heb de gevlochten schakelarmband besteld en die is prachtig. Tevens een bar necklace met gravering. Ook mooi, alleen erg jammer dat je geen keuze hebt in het lettertype. Dat zou het helemaal perfect maken! Alles voor 75 cent per item een mooi gouden geschenkzakje met sticker erop. Verder een echte aanrader. Bestel hier zeker vaker!

Prachtige kwaliteit

Ontzettend leuke oorbelletjes gekocht, makkelijk in te doen en mooie kwaliteit!

Tevreden

Snelle levering en tevreden over het product!

Super goed!

Goede service en snelle levering

Pakketje binnen de 2 dagen bij mij thuis en de sieraden zaten in een heel leuk doosje! Aanrader

Super mooie sieraden, zou het iedereen aanraden

Echt zo blij mee, voor iedereen is er sieraden niet al te duur en je kan zelfs je sieraden laten graveren!

Super leuk

Finaste verkoopt hele leuke maar ook betaalbare sieraden van goede kwaliteit.

Snelle bezorging van een hoge kwaliteit sieraad

Mijn pakketje kwam snel binnen en is super leuk. Natuurlijke goud kleur en goede kwaliteit, positief verrasd!

Erg goed, snelle bezorging en snel antwoord op mijn vraag.

Snel geholpen toen ik een vraag had over de ringen. De website is zeer overzichtelijk, en de prijzen vallen reuze mee in vergelijking van wat je ervoor terug krijgt. Ik heb alleen maar goede dingen over finaste te zeggen.

Geweldig!

Hele snelle service en top kwaliteit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst