Super goede kwaliteit sieraden. Mooi gegraveerd. Ik heb het als cadeautje gekocht voor mijn zusje en het is mooi verpakt.

Product is echt super mooi. Bij mij zat er helaas een paasweekend tussen dus kreeg het product een week later, maar ben erg blij met de ring.

Snel geleverd, mooie ringen :)

Perfect!

Snelle levering, leuk en netjes verpakt en een goede service!

Mooie sieraden en snelle service

Foto’s komen een met de werkelijkheid. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben blij!

De juwelen wat ik heb besteld zijn super mooi! Kwaliteitsvol en schitterend

Snelle levering en mooie sieraden

Snel geleverd en de sieraden vind ik qua prijs/kwaliteit echt goed!

Fijn

Snelle bezorging

Goede service en uitstekende kwaliteit! Heel erg blij met m’n aankoop!

Heel erg tevreden!

Mooie sieraden die niet verkleuren!

Ik heb al een aantal keer sieraden besteld en vind echt alle sieraden mooi! De goudkleurige sieraden heb ik nu al een jaar en zijn bijna niet verkleurd. Hier heel tevreden over dus! Ik heb wel steeds het probleem dat het slotje van de armbanden/kettingen niet goed sluiten waardoor ze afvallen. Dit al twee keer aangegeven bij de klantenservice. Ze hebben het super snel opgelost en direct nieuwe sieraden geleverd. Top service! Echter had ik bij de laatste bestelling weer een armband waar het slotje open stond. Misschien is het een tip om deze kwalitatieve beperkingen van te voren te controleren en hier meer de focus op te leggen.

Heel erg betrouwbaar en stijlvolle sieraden om oneindig te combineren!!

Heel aangenaam. Mooi verzorgde site, duidelijk foto’s die elk aspect toonden, zeer makkelijk om te betalen, snel bezorgd. Al veel complimenten mogen ontvangen! Dankjewel Finaste :)))

Het pakketje kwam super snel aan. De sieraden die ik had besteld zaten in een leuk klein vierkant zwart doosje met beetje glitters. Ik had gouden sieraden besteld. Ze zagen er goed uit net zoals op de foto’s. Ik had het gekocht als cadeautje voor een vriendin ze was er heel blij mee dus zeker een aanrader!

Uitstekende ervaring!

Snelle levering en een super mooi armbandje van goede kwaliteit. Erg tevreden!

Ontzettend leuk bedrijf, met mooie producten en fijne service

Mijn bestelling (dat een cadeautje was) is erg snel geleverd. Verder ook erg mooi ingepakt en de sieraden zijn voor goede kwaliteit! Erg tevreden!

Had er meer van verwacht

Vond de armband erg nep goud lijken

Helemaal prima!

Bestelling geplaatst en in twee dagen had ik het pakketje in huis via de brievenbus, ideaal! De oorbellen mooi in sieradendoosjes verpakt. Helemaal goed!

Heel mooi en snel geleverd

Ik heb een hele goede ervaring. Het was er echt super snel. En het ziet er super mooi uit. Het word ook heel goed verpakt. Zodat het niet stuk kan. Ik ben er heel blij mee. Een echte aanrader.

Mooi en goede kwaliteit

De sieraden die ik heb besteld (2 armbandjes) zijn erg leuk en bovendien van goede kwaliteit! Ze passen perfect en gaan naar mijn ervaring erg lang mee. De verzending was mega snel en ik had mijn bestelling binnen 2 dagen in huis (ondanks ik in België woon). Ik raad Finaste zeker aan!

snelle goede service!

Goede duidelijk site! Hele snelle levering super fijn! Ik vind alleen zelf de sieraden net de geel overkomen. Voorderest top!

Finaste heeft alles waar een klant voor zoekt

Er is een grote keuze van hele mooie sieraden, en er zit voor iedereen wel wat tussen. Ze zijn van goede kwaliteit en heel erg betaalbaar! Mijn pakketje werd de volgende dag al bezorgd.

hele snelle levering

hele snelle levering en tevreden met mij product

Wauw!

Wat een prachtige producten! Goede kwaliteit, ziet er echt super tof uit! Blij mee! En nu hopen dat het niet verkleurd... fingers crossed!

Leukste sieraden site!

Onwijs blij met mijn ringen die ik met een leuke actie heb gekocht. De kwaliteit is nog beter dan mijn duurdere items & verkleuren niet. Ik ga hier zeker meer bestellen!!

Super!!

Altijd zo tevreden over deze site! Super mooie & betaalbare sieraden en ook nog eens hele snelle levering!! :)

Wat een plaatje

De ketting was in het echt net zo mooi als op het plaatje. Ik ben er erg blij mee en draag hem nu elke dag! Een onwijs mooi product voor zo een lage prijs!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst