Super goed!

bestelling geplaatst en snel in huis. Precies wat ik ervan had verwacht, eerste keer dat ik het op een "onbekende" site bestelde. Heel netjes verpakt met een opberg doosje, ga vaker bestellen bij jullie!

Super goede kwaliteit voor lage prijs!

Ik heb mijn sieraden allemaal bij Finaste gekocht! Het is een hele goede kwaliteit, de sieraden blijven erg lang mooi. En zijn goed betaalbaar. Ook de levering is altijd super snel! Echt super tevreden!

Mooie producten, snelle levering!

Ik heb 2 paar oorbellen besteld en ben er erg tevreden mee, kan maar geel zelden tegen " nep“ edelmetalen maar met deze oorbellen kan ik gewoon slapen zonder dat ik er ontstoken oren van krijg. Echt super!

Heel gaaf. Mijn set ringen staat prachtig bij elkaar. Ik krijg er veel complimenten over. Ben er heel blij mee. Het zijn nu echt waardevolle ringen voor mij geworden, omdat de eerste letter van de naam van mijn kinderen is gegraveerd. De levering was ook heel snel. Volgende dag in huis.

De winkel waar ál mijn sieraden vandaan komen!

Geweldige service! De sieraden komen zeer snel binnen, de kwaliteit is perfect (de sieraden blijven heel lang mooi van kleur en de gravering blijft goed zichtbaar) en er is altijd een leuke korting of een leuk extraatje. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding prima. Ik raad Finaste zeker aan. Over twee weken ben ik jarig en ik heb dan ook een hele nieuwe set armbanden gekocht (als cadeau). Die bestelling was niet de eerste en zeker ook niet de laatste!

Super mooi.

Erg mooie ketting, met een strak bedeltje De gravering is duidelijk leesbaar. Oftewel een echte aanwinst.

Mooi goeie kwaliteit en snelle levering

Prijs kwaliteit super en snel geleverd mooie cadeau tips of natuurlijk voor je zelf.

Hele leuke ring gekocht, heel erg blij mee en een goede kwaliteit voor de prijs! Ook heel leuk ingepakt en in een mooi sieraden doosje. ;))

Super blij mee

Had een kettinkje besteld als aandenken aan mn overleden hondje, ben er super blij mee netjes verpakt tot nu toe niet verkleurd klein compact en mooi

Heel leuk en voor een mooie prijs!

Ik vind het super leuk om sieraden af te kunnen wisselen, maar ik vind het ook belangrijk dat de kwaliteit goed is. Finaste is voor mij daarin een uitkomst, ruime keuze, goede kwaliteit en een leuk prijsje!

Vriendelijke, vlotte service

Echt hele mooie sieraden & snelle verzending! (:

zeer goede ervaring

fijne website, makkelijk kunnen betalen en goede verzending die erg snel kwam. overal een fijne ervaring

Super mooie ringen

Heb nu een paar maanden een paar ringen en ze zijn super mooi nog steeds! Love it

Mooi armbandje gekregen voor een goede prijs kwaliteit verhouding!

Super! Ik heb een mooie armband gekregen met nette gravering in het hangertje. En snelle levering!

Fijn want is goeie kwaliteit

Goed want goeie levertijd en is leuk

Helemaal top!

Had nog nooit van Finaste gehoord, kwam het tegen op instagram. Gelijk van alles besteld en ben er heel blij mee! Snelle levering, betaalbare prijzen en ook goede kwaliteit en mooie sieraden. Zeker een aanrader

Positief

Mooi ontworpen website met mooie producten van goede kwaliteit. Snelle bezorging en leuk verpakt!

Mooie, snel en betaalbaar

Gegraveerde oorbellen voor mijn dochters verjaardag besteld. Zien eruit zoals de plaatjes.Snel geleverd in mooie luxe verpakking. Echt een cadeautje!!

Fantastisch en stijlvol

Snelle levering, prachtig gegraveerd en ook nog eens echte mooi kleur goud. Komt zeker overeen met de foto's op de website!

Heel erg blij met al mijn bestellingen tot nu toe. Super goede kwaliteit en zeker niet duur!

Snelle levering en mooie sieraden!!

Ik wou mijn sieraden verzameling bijvullen zonder al te veel geld kwijt te zijn en toen kwam ik deze site tegen. Super mooie producten binnen gekregen voor een goede prijs en ook nog eens een snelle levering.

Looks great

Very happy with this ring. Looks stunning.

SUPER MOOI

ben super tevreden met mijn aankopen.. heel netje Afgewerkt, stevig en niet te grof en kwa kleur ook super mooi goud!!! hele goeie kwaliteit!!

Superr

Mijn ervaring is super goed super leuke sieraden hebben ze er en een snelle levering met bij de ring een heel leuk doosje en ziet er allemaal heel netjes uit

Buskesdries 3

6673DP Andelst