Zeer tevreden!

Heel blij met mijn zoetwaterparel ketting. Net zo mooi als op de foto.

Prachtige sieraden

De sieraden zijn mooi en goed van kwaliteit. Ook de levering is heel erg snel!

Goeie kwaliteit en heel mooi

Ik ben super tevreden over finaste sierraden. Het ziet er super mooi uit en de kwaliteit is super. Ook is het erg betaalbaar.

Super goed en snelle levering!

Ik vond de communicatie heel goed tussen mij en finaste over de samenwerking ! Ook was mijn pakketje de volgende dag al binnen dus dat was heel snel. Het was zo leuk ingepakt en de sieraden zijn echt mega leuk !! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en zal het aan mijn vrienden aanbevelen. Met vriendelijke groetjes Dominique

Redelijk

Helaas heb ik oorbellen gekregen waarvan 1 oorbel niet sluit.

Cadeautje

De bestelling kwam snel binnen en alsof je een cadeautje krijg, zo mooi in een doosje verpakt. Prijskwaliteit verhouding ook helemaal prima.

Super mooie kwaliteit sieraden en goede service en communicatie!

Super leuke sieraden en ook nog eens snel geleverd:)

Top webshop!

Hele mooie sieraden van hele goede kwaliteit. De levering was ook heel snel. Er zijn ook ontzettend veel verschillende soorten sieraden. Er is dus altijd wel wat leuks te vinden!!

Super!!

Ik ben heel blij met de sieraden die ik heb gekocht bij Finaste! Ze worden mooi in een doosje ingepakt en de sieraden zien er goed en kwalitatief uit!

Mooie producten

Snelle levering! Erg blij met mijn armband. Ziet er precies zo uit als op de afbeelding.

geweldig!

Super snel geleverd ik had voor 17:15 besteld en het was de volgende dag al binnen. Mega netjes en leuk verpakt en ik ben er mega blij mee!!

Super snelle levering & prachtige juwelen!

Ik mocht mijn bestelling al meteen 1 dag later ontvangen. Alles zat super netjes ingepakt en de juwelen zijn prachtig.

ik vind het een hele leuke ketting

alleen hij was iets te klein had hem wat groter verwacht

Fantastisch!

Ik heb laatst een bestelling geplaatst bij jullie bedrijf. En ik ben echt heel erg blij. Het pakketje kwam de volgende dag al binnen en de sieraden zijn echt heel erg mooi. Zien er precies zo uit als op de foto’s. Echt mega blij mee!

Niets ontvangen en geen enkel ebricht

Ik heb vorige week iets besteld en niets meer gehoord en niets ontvangen

Heel mooi

Snelle bezorging. Mooi verpakt en z’n mooi armbandje en ketting

Mooie sieraden van goede kwaliteit

3 cadeautjes gekocht voor vriendinnen, mooie kwaliteit en alle sieraden precies zoals beschreven. Erg blij mee

Bestelling was snel in orde

Finaste heeft een duidelijke site waarop je fijn en snel kan bestellen. Duidelijk via de mails word je geïnformeerd over je order. Wel vind ik het erg jammer dat je €0,99 betaalt voor de inpakservice en her vervolgens maar ‘snel’ in een gouden zakje wordt gefrot… Ik verwacht dan wel wat meer hiervoor… Verder blij met de aankoop van het armbandje!

Mooie ketting

Onwijs blij met mijn mooie nieuwe ketting!

Mooie sieraden voor een goede prijs!

Al vaker besteld bij Finaste en elke keer weer een goede ervaring ☺️

Snelle verzending mooie kwaliteit sieraden

Hele snelle verzending en mooie kwaliteit sieraden ook mooi geleverd in sieradendoosjes

snel en mooi

goede snelle levering. Mooi product en prijs/ kwaliteit verhouding

Voor een leuk prijsje voed ik mijn sieraden verslaving;)

Ik vind Fianaste echt top! Mooie sieraden van goede kwaliteit. En altijd weer iets nieuws in de collectie. En door de kleine prijsjes is extra leuk om weer iets nieuws uit te zoeken. En mocht er een keer iets niet naar wens zijn dan zijn jullie eenvoudig en snel te bereiken en wordt er naar een oplossing gezocht. En niet te vergeten…Jullie pakken het zo leuk in!! Iedere keer weer een cadeautje om uit te pakken:))

Super goede klantenservice

Mijn pakketje was niet aangekomen en toch als zodanig gemarkeerd door PostNL. Contact gehad met Finaste en kreeg direct antwoord met en werd goed geholpen. Dat zie je tegenwoordig vaak anders. Dikke 10 voor de afhandeling. Mooi product, heel mooi ingepakt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst