Verrassend mooi en absurt snel

Op donderdag aan het einde van de middag besteld en de volgende ochtend al in huis. Mooie armband met fijne bedels, mooi gegraveerd.

Erg tevreden, snelle levering en een goede kwaliteit!

4 ringen besteld! Allemaal erg mooi en een goede kwaliteit! Geven geen kleur af en blijven mooi goud! Erg tevreden! Bezorging binnen 2dagen

Mooie sieraden en uitstekende service!

De sieraden zijn precies zoals ze op de website worden getoond. Ik heb erg mooie armbanden besteld en weet van eerdere bestellingen dat deze niet verkleuren. Mijn ketting draag ik inmiddels een jaar! Verder is de verzending uitermate snel. Dit zal zeker niet mijn laatste koop bij Finaste zijn! Heel tevreden!

Mooie sierraden van goede kwaliteit!

Super blij met mijn bestelling. Alle sieraden zaten netjes apart in een sieradendoosje, de sluitingen van de armbandjes werken soepel en de oorbellen zitten prettig. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vriendin of voor jezelf!

Heel fijn, duidelijke werkwijze en snelle levering!

Op de site staat duidelijk aangegeven hoe het werkt en hoe je makkelijk producten kan zoeken en vinden. De verweking van de aankoop gaat heel duidelijk. In mails ben ik op de hoogte gehouden en dat was fijn. De levertijd was onwijs snel en dat maakt mij erg tevreden.

Snelle service, prachtige producten

De bestelde artikelen zijn snel geleverd, zelfs wanneer ze gepersonaliseerd zijn. De producten zelf zijn mooi, goed verpakt en verkleuren niet. Erg tevreden!

Goede kwaliteit en geweldig snelle service

Binnen een paar uur was het armbandje gegraveerd en verstuurd. Fijne snelle service en goede kwaliteit. Geen afgeraffeld werd

Het pakketje was er zó snel, helemaal gelukkig!

Ik had op een middag ringen besteld en werd de volgende ochtend al aangenaam verrast! De ringen zijn prachtig van kleur en goed van kwaliteit :)

Het pakketje kwam erg snel en mooi verpakt. Geen minpunten. De ring is ook erg mooi en goede maat.

Snelle levering en prachtige sieraden!

Ik draag veel oorbellen omdat ik in totaal 6 gaatjes heb en vind het leuk om deze af te wisselen. Finaste heeft een super leuk en breed aanbod en ik kan altijd iets vinden naar mijn zin! Heel fijn dat er een after pay optie is en levering is altijd super snel. Na het bestellen komt er één dag overheen en dan is het al geleverd. Verpakkingen zijn ook top. Sieraden worden geleverd in sieradendoostjes en niet in zakjes. Als ik een cadeau koop ziet het erg super chic uit en het hoeft geen fortuin te kosten! 100% tevreden, altijd!

Mooie prijzen, snelle levering en ziet er super goed uit!

Prachtig

Prachtige juwelen. Ik draag ze iedere dag! ♥️

Betaalbare leuke items en snelle levering

Geweldig!

Ik heb al vaker geshopt bij Finaste en ben elke keer zo blij als ik mijn bestelling binnen krijg!!

Mezelf verwend, klik op de knop en volgende dag shine je aan mijn vingers

Snelle levering, erg leuk ontvangst in een mooie verpakking en zeer mooie sieraden. Een ding, jammer dat de ringen niet in wat groter maten te bestellen zijn

Megasnel!

De mail dat mijn bestelling verzonden was kwam zó snel na de bestelling dat ik me afvroeg of het wel goed was. Maar de volgende dag zat het pakketje in de bus, alles was helemaal top! Dikke aanrader!

zeer mooie armbanden en kettingen!

Had het gekocht als een cadeau en resultaat -> SUPER blij! Zeker een aanrader, zo heb je ook altijd je dierbaarste personen bij jou!

Geweldig!

Ik heb tot nu toe 3 producent gekocht en het bevalt erg goed!! Ik ga zeker vaker kopen

Snelle en goede service

Lukte eerst niet om een bestelling te plaatsen. Kreeg gelijk de tip via de chat om dit via Chrome te doen. Kon bestellen en werd netjes de volgende dag geleverd. Keurig verpakt en mooie oorbellen.

Super service

Snelle levering en mooie sieraden.

Super snel geleverd en hele mooie sieraden!

De volgende dag al geleverd! Super mooie gouden ringen en de maat klopt.

Heel leuk en breed assortiment, altijd wat ik zoek! Snelle levering en vaak leuke kortingen!

Love it

IK HOU VAN DE SLOTKETTING IN HET ZILVER

Goede kwaliteit sieraden

Ik heb nu meerdere keren iets besteld & ik ben heel erg tevreden. De kwaliteit van de sieraden vind ik erg goed en ze zijn ook erg mooi. Ook de snelle bezorging is top.

Ik ben super blij!

Ik kreeg precies wat ik had besteld, de verpakking was super schattig. Ik vond dat echt geweldig, maar niet alleen dat, de producten zijn van echt goede kwaliteit. Ik zou iets willen kopen. Ook zijn de prijzen erg goed voor wat je krijgt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst