Snelle en fijne service

Een mooi kettinkje besteld dat voldoet aan de verwachting. Snel binnen, topservice! Ik ga het cadeau geven aan een vriendin maar zal een volgende zeker ook iets voor mijzelf meebestellen. Tevreden!

Heel goed !

2 armbadjes besteld kreeg er een gratis scrunsie bij, de volgende dag al geleverd heel snel super fijn!

FANTASTISCH!

Ik heb gepersonaliseerde oorbellen besteld, wat zijn die toch prachtig! Ik dacht misschien is het te klein, zag er op de foto best klein uit .. maar nu ik ze heb ontvangen; best choice ever! Kan niet zonder de oorbellen.

Snel en mooi

Super mooi armbandje en snelle levering

Hele mooie producten en snelle levering

De producten waren mooi en niet beschadigd. Goede service!

Wauw

Super snelle levering en een super mooie ring qua kwaliteit!

Snel geleverd en mooi verpakt!

Echt een kadootje voor mijzelf om snel en mooi een pakketje te krijgen!

Een hele goede ervaring

Mijn cadeau voor een vriendin is heel snel bezorgd en goed aangekomen. De sieraden zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Ze is er heel blij mee.

Super kwaliteit en top service!

Mijn gegraveerde armband een kwartier later al verzonden. Goede kwaliteit en de volgende dag al bezorgd, super!

Heel mooi!

Het was er supersnel en de kwaliteit is heel mooi! Je zou niet denken dat mijn sieraden bij elkaar nog geen €30 kostten

Super geweldig

Ik vind jullie site echt fijn om producten te zoeken. Jullie hebben een leuk assortiment waar ik vrolijk van word. Heb nu al paar keer bij jullie besteld en altijd mooi ingepakt!

Eerste ervaring was perfect, daarna viel het tegen

Eerste ketting die ik bestelde werd mooi afgeleverd, afgewerkt en zag er goed uit. Hierna besloot ik nog 2 kettingen met gravering te bestellen. Een heeft een bruine gloed en valt dus tegen. Ook de mystery box mee besteld omdat ik enthousiast was. De inhoud viel erg tegen. De inhoud bestond uit 2 kinder armbanden en 1 kinder ketting. 1 ketting met bliksemschicht was wel leuk, er de oorbellen waren oké. Voor mijn gevoel echt items die over waren en weg moesten. Zal niet nogmaals hier bestellen, uiteindelijk viel de ervaring dus tegen.

Hele mooie ketting en hanger en hele snelle levering!

geweldig

De juwelen zijn heel goed van kwaliteit en mooi afgewerkt

Redelijk

Mijn bestelling voor 17:30 uur geplaatst en de volgende dag was het er. Super snel dus! De kwaliteit is niet super. Het voelt alsof het snel kan gaan breken, de sluitinkjes zijn in tegenstelling wel sterk. Ik was niet helemaal tevreden met een product, kort gezegd werd mij vertelt dat ik het maar terug moest sturen. Niet de service die ik helemaal verwacht had. Qua prijs vergelijkbaar met my jewellery dus in dat geval niet heel goedkoop maar dat hoeft natuurlijk ook niet.

Slechte kwaliteit

Ik koop hier nooit meer iets! Ik had een armbandje cadeau gedaan en het was na 1 dag kapot. Waardeloos.

Geweldig mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, ik heb het altijd om met douchen en het blijft mooi. Echt een aanrader!

Ik heb een super leuke ring besteld. Goede kwaliteit en het was heel snel in huis!!

GEWELDIG!!

Super snel en goede kwaliteit, al meerdere vriendinnen hebben gevraagd waar ik de armbanden die ik besteld had vandaan heb. van mijn moeder heb ik toen ook een ketting gekregen. de kwaliteit is echt top. ik houdt het ook om onder de douche en daar hebben ze ook geen last van.

Helemaal super!

Gegraveerde ringen besteld en al binnen 2 dagen in huis. Netjes en leuk verpakt en een goed product. Beter kan eigenlijk niet !

Positief

Fijn

Geweldig!

De oorbellen verkleuren niet en hebben leuke bedeltjes

Mooi mooi ik ben blij

Mooie ring!

Ik heb hier recent een ring gekocht en ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding en de ring past precies goed!

Snelle levering,

Snelle levering leuk verpakt. M'n kleindochter zal er erg blij mee zijn.

Buskesdries 3

6673DP Andelst