Mooie ring!

Ik heb hier recent een ring gekocht en ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding en de ring past precies goed!

Snelle levering,

Snelle levering leuk verpakt. M'n kleindochter zal er erg blij mee zijn.

Super!! Snelle levering

Super!!!!

Top producten met top kwaliteit!

Ik heb laatst een bestelling geplaatst en ik kreeg binnen een halfuur reactie dat mijn pakketje al was verzonden! Top service! De volgende dag lag het al op de deurmat. Ook zijn de producten erg mooi en verkleuren niet, dit is precies wat ik zocht!

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik bestel voortaan al mijn sieraden van Finaste! Zelfs cadeau’s voor vriendinnen bestel ik via Finaste, omdat het top kwaliteit is. Mijn cijfer is een 10+ :)

Snelle bezorging, goede producten

Fijne webshop, veel keus

Hele goede kwaliteit en snelle levering

Het was super mooi ingepakt en heel professioneel! ga er snel weer bestellen.. De kwaliteit was heel goed en ben er nog steeds super blij mee.. Heb mijn favoriete sieraden bedrijf gevonden!!!!!

Echt top sieraden

Ik heb de ketting gekocht waarop staat mama, staat er niet te groot op en daardoor is het juist mooi! Ik heb ook nog de connected zwarte armbandset gekocht voor mij moeder en mijzelf. Prachtige armbanden met mooie tekst in die rondjes en zit ook nog heerlijk om je pols. Super blij met mijn aankoop!

TOp

I love it♥️ Goede service , snelle verzending. Weinig woorden voor omdat het helemaal top is! ♥️

Heel tevreden

Levering ging heel snel. Zou extra handig zijn als er een meettabel van de ringmaten op de site staan.

Heb als cadeau oorbellen besteld. Deze werden binnen twee dagen bij mij bezorgd en waren leuk ingepakt!

Heel tevreden

Mooie ketting besteld voor mijn vriend. Mooi verpakt en een Mooie ketting zeker de moeite!

Heel snel binnen en super blij mee!

Super snel binnen en heel goed op de hoogte gehouden via de mail. Oorbellen waren goed verpakt en kwamen in een mooi doosje. Echt een top ervaring!

Heel erg goed!!

Ik heb precies geleerden wat ik wou en het was super snel binnen. Het armbandje wat ik besteld had zag er voor uit zonder dat er een krasje of iets op zat.

Heel leuk en mooi!

Ik vond de website erg netjes en overzichtelijk, het werkte allemaal goed. De actie 4 voor 3 werd meteen toegepast in het winkelmandje, wat fijn was! De code voor 15% korting lukte daarentegen niet, dat was wel teleurstellend... Kreeg de sieraden de volgende dag al binnen, super! Erg blij ermee, ze zijn erg mooi!

Mooie kettinkje en snel geleverd

Mooi product. Voor 17u besteld en dag nadien al geleverd

Snelle levering en mooi product!

Heel snel geleverd, wat niet noodzakelijk was, maar altijd goed. Mooie bedrukking.

Prachtige sieraden, snel geleverd.

Hele goede service, prachtige sieraden die lang mooi blijven.

Finast-isch

Super goede ervaring. Ondertussen al meerdere keren besteld. Ik heb 8 armbandjes laten maken met de coordinaten van de stad waar we wonen erin. Omdat ik niet zeker wist of hij ook de graden erin zou pakken heb ik contact opgenomen met Finaste en binnen no-time had ik een reactie en kon ik de armbandjes bestellen. Super service dus!! Ook de levering was top, wel een dag langer dan geplant maar dat lag waarschijnlijk aan het winter weer.

Uitstekend!

Snelle levering, mooie sieraden en leuk verpakt.

Mooi en persoonlijk armbandje, supersnel geleverd!

Bestellen ging heel eenvoudig. Kadootje heel snel in huis. Top.

De sieraden zaten in een mooi doosje, en een mooie kadoverpakking. Ook was er een klein labeltje bevestigt zodat je makkelijk kon zien om wel sieraad het ging ook al zaten ze in kadoverpakking. Ook is het vlak voor valentijn besteld, en perfect op tijd geleverd. Helemaal top dus!

Echt geweldig!

Kwam de volgende dag direct aan! Het is super mooi gegraveerd en heeft veel betekenis voor mij, deze doe ik nooit meer af! Top!

Verrast!

Ik had een surprise box besteld en was echt verrast met wat er allemaal in zat! Veel meer dan ik zelf verwacht had en ben met alles tevreden.

Buskesdries 3

6673DP Andelst