Snel afgeleverd plus bedrukt. Fantastisch

Snelle levering, en mooi gegraveerd !! Wat je ervoor betaald is echt waard

Snelle levering en goede service

Heel tevreden over de service en snelle levering. Heb 3 armbandjes laten graveren en ze zijn perfect geleverd, precies zoals aangevraagd/vermeld stond op de site. Top! Ook goede prijs/kwaliteitverhouding. Ben benieuwd of de kleur blijft, dit staat zo vermeld in ieder geval!

Snelle levering, snelle antwoorden op vragen, kwaliteit producten en ook hele leuke producten!

Mooie en originele producten met een goede kwaliteit!

Hele snelle service! Goede kwaliteit voor een lage prijs. Zeer tevreden

Ik ben bij Finaste gekomen door mijn zusje. Door haar enthousiasme werd ik erg nieuwsgierig. Bij Finaste hebben ze een super goed service. Snelle levering. Heel uniek dat ze het graveren van juwelen gratis doen. Meer dan tevreden. Ga hier zeker vaker sieraden kopen

Snelle levering, ringen zoals ik had verwacht en gehoopt. Passen perfect!! Ontzettend blij mee!!

Super goede kwaliteit en snelle levering

Heel erg fantastisch

Had voor Valentijnsdag 2 kettinkjes besteld die gegraveerd konden worden super snellen levertijd en ze zitten echt perfect ! Beste aankoop ooit x

Perfecte service

Mooi op tijd in huis en topkwaliteit

Mooie sieraden en alles was overzichtelijk

De sieraden hebben een goede kwaliteit. Ook was de verpakking mooi en de site was overzichtelijk. De levering is ook duidelijk aangegeven met een mailtje.

Sustainable jewelery

I’m very happy with my purchase, I was looking for stainless steel rings that was not overpriced. I really recommend Finaste if your looking for some unique, sustainable jewelery

GEWELDIG!!

Wat een prachtige sieraden en netjes apart verpakt in een sieradendoosje. Ook de levering was super snel. Ben er heel erg blij mee!

Goeie ervaring

Mijn ervaring is super goed. Toen had binnen kwam was het goeie kwaliteit en leuk verpakt had ik niet verwacht daarom ben ik super enthousiast over deze site. De levering was top op tijd binnen

Goed!

De sieraden zijn van goede kwaliteit en blijven mooi voor een lage prijs. De lever tijd is ook erg kort dus ik ben zeer positief.

Uitstekend!

10/10!!

Super mooi en snel!

Heb het op maandag besteld en op dinsdag al binnen, voldeed precies aan de verwachtingen en wat voor mij ook super fijn is is dat ik een dunne pols heb en het armbandje perfect paste! Heb het al mijn vriendinnen aanbevolen en zal zeker nog vaker bestellen

Top!!!

Mijn bestelling was voor mijn schoonmoeder, het was een ketting met initialen er op van haar zoons. Ik heb deze gister aan haar gegeven en ze was er ONTZETTEND blij mee!!!! Dus top service, ik ben blij hoe jullie dit hebben gedaan!! Dankjulliewel.

Super goede kwaliteit!

Zeer mooie ringen! Goede kwaliteit en prijs. Zeer tevreden mee!

altijd heel erg mooi

Bestel hier vaak sieraden voor mezelf en cadeautjes voor anderen. Valt altijd in de smaak! Goeie kwaliteit en gaat erg lang mee. Verkleurd niet in water!

Fijne , betrouwbare webshop!

Mijn kettinkje is heel snel aangekomen. Hij ziet eruit als op de site. Mooi hoor. Daarnaast wilde ik geen graveren op het hartje en dat hebben jullie ook gedaan. Fijn!! Dank je wel.

Fantastisch!

Leuke overzichtelijke site, en de producten komen goed overeen met de afbeeldingen op de site. Daarnaast een super snelle levering, en contact met de klantenservice verliep ook soepel. Zeker een aanrader !

Heel veel keuze!

Ik vind het erg fijn als ik veel keuze heb en dat het ook nog is zulke goede kwaliteit is en voor een leuk prijsje! Ik heb ook mijn moeder blij gemaakt met een grafeerde ring van FINASTE

Ik ben erg blij met het product

De bestelling was na 2dagem binnem door de vertraging met sneeuw. Ik vond dit erg snel. Zelf ben ik erg blij met het product, en ik zou snel meer dingen bestellen.

Heel goed!

Mijn eerste bestelling hier, snel en netjes verzonden! Ga zeker vaker bestellen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst