Ik ben erg blij met het product

De bestelling was na 2dagem binnem door de vertraging met sneeuw. Ik vond dit erg snel. Zelf ben ik erg blij met het product, en ik zou snel meer dingen bestellen.

Heel goed!

Mijn eerste bestelling hier, snel en netjes verzonden! Ga zeker vaker bestellen!

Goeie prijs kwaliteitverhouding!

Super snel geleverd! Ik heb redelijk wat paar oorbellen besteld en allemaal per paar in een afzonderlijk doosje verpakt. Zien er super uit! Hopelijk blijft de kleur goed, ik heb gekozen voor stainless steel dus ga daar toch wel vanuit. Zeker een aanrader!!

Super fijne site en snelle bezorging

Ik vond de site heel aangenaam en mooi verzorgd eruit zien. Het zag er overzichtelijk en duidelijk uit. Bezorging was snel zoals aangegeven en daarom betrouwbaar!

Hele fijne ervaring! Snelle bezorging en zeer tevreden over de producten!

Snelle levering! En super mooi!

Mooie sieraden, mooie prijs en snel geleverd!

De ringen die ik heb besteld zien er super mooi uit. Helemaal wat ik zocht! De prijs is ook leuk meegenomen en vooral met de actie was het erg aantrekkelijk. Ik ga veel plezier hebben van de ringen en ga zeker vaker hier bestellen.

Top service, uitstekende klantenservice en snelle levering!

Al paar keer hier besteld, en elke keer snel geleverd, netjes verpakt, en de kwaliteit is super!

Snel geleverd en mooie kwaliteit!

Al erg snel na mijn bestelling had ik mijn armbandje binnen. Dit kwam in een mooie verpakking binnen, yeah, wat een kadotje! Het armbandje ziet er kwalitatief erg goed uit en heeft een mooie goud kleur, ik ben enthousiast!

Fantastische levering!

Super fijn en snel ontvangen. De producten zijn en blijven van hele mooie kwaliteit, ook na een jaar nog steeds mooi en douche er elke dag mee! I’m very happy! Hele mooie prijs/kwaliteitsverhouding!

Snelle levering, mooie sieraden, leuke prijzen

Super mooie Sieraden, vandaag bestellen = morgen shinen!

Mijn bestelling was op de dag zelf al opgestuurd, Dus dat ging supersnel de ring wat ik besteld had is supermooi en ook de kleur goud lijkt precies op echt goud dus ben heel blij , leuke touch met het doosje erbij!

Uitstekend, veel keuze, snel besteld, volgende dag in huis... TOP!

Ik zocht naar een gepersonaliseerd sieraad, voor mijn lief. Ik kwam toen op jullie site terecht, heel mooi en goedkoop... gravering is gratis!! Andere sites rekenen hiervoor 5-15 euro voor aan, zeker dus uitstekend. Kwaliteit die je voor de prijs krijgt is tevens uitstekend; super mooi, classy look, zeer mooie gravering. Betaling duurt letterlijk 10 seconden, levering is de dag na de plaatsing van de bestelling... UITSTEKEND! Zeer tevreden.

Prima kwaliteit, snelle levering!

Top service, binnen anderhalve dag de bestelling thuis binnen. Netjes geleverd in sieradendoosjes met een kaartje erbij, de kwaliteit ziet er ook goed uit. Al veel complimentjes gehad ☺️, zou de website zeker aanraden en nog vaker hier bestellen.

Super goed geregeld!

Ik heb een gepersonaliseerde ketting besteld met cadeauverpakking. De gravering zag er precies zo uit als op het voorbeeld en het was erg netjes ingepakt. Mijn vriendin heeft een leuk cadeau gehad en is er blij mij, en dat maakt mij ook blij!

Helemaal perfect!

Ontzettend snelle levering, en een mooi resultaat!

Mooie kwaliteit voor een goede prijs!

Mooie, kwalitatieve producten

Armbandje met gravure besteld. Het armbandje is kwalitatief en ook mooi afgewerkt. Mijn product kwam later dan verwacht door PostNL. De klantendienst van finaste gecontacteerd met onmiddellijk antwoord. Supersnelle en vriendelijke service. Ik ga hier zeker nog bestellen.

Snel geleverd en makkelijk om te bestellen :)

Super leuke ketting en goeie kwaliteit!

Dit zal niet mijn laatste aankoop zijn. Ben er erg tevreden mee!

Positief verrast

Ik had nog nooit iets besteld op deze site. Mijn ervaringen zijn ontzettend goed! Het materiaal is goed, de service is snel en duidelijk en de sieraden ziet er mooi en uit en precies zoals het vertoond is op de website! Ik zou dit zeker aanraden aan andere en als ik een cadeautje nodig weet ik wel waar ik iets moet bestellen. :)

Super mooi en voor een eerlijke prijs

Ik heb nu al meerdere dingen bij finaste besteld en tot nu toe is het mij nog nooit tegen gevallen! Altijd snelle levering en een mooi eindresultaat! Voor de volgende keer bestel ik mijn sieraden hier zeker weer echt een aanrader!

Super fijn en helemaal naar wens!

De ringen zijn in leuke doosjes gekomen en ben er ontzettend blij mee! De prijs is ook heel goed voor de kwaliteit van de ringen! Heb 5 ringen voor €50 dat vind je echt nergens! Zal het zeker aanraden aan andere! Heb ik ook gedaan :))

Snelle levering, mooie producten.

Snelle levering, de producten zijn prachtig, erg blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst