Super mooie ketting besteld en de volgende dag al in huis!

Mooie subtiele ketting, super snel geleverd. Erg blij mee!

Snelle levering, mooi product, goeie communicatie en een geweldige service, Een dikke 10 !

Prachtige sieraden, makkelijke website

Heel mooie sieraden ga hier zeker vaker bestellen!

Love it!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Prachtig

Goede kwaliteit gouden sieraden. Verkleurt en irriteert niet. Van veel goudkleurige oorbellen heb ik last. Deze zijn top!

goede prijs kwaliteit!

heel tevreden, geen groene vingers!

Heel tevreden!

Ik ben super tevreden over de ringen. Passen perfect en ik vond de doosjes waar ze inzaten ook heel schattig! Fijn dat ze van roestvrij staal zijn en dus niet verkleuren. Kom zeker nog een meer shoppen op de site!

Fijn ervaring, en mooie verpakkingen.

Het was een fijne ervaring. De gekochte artikelen waren mooi ingepakt en netjes verzonden. Het enige nadeel was dat het pakketje te laat binnen kwam maar dit minpunt ligt vooral bij postnl.

Altijd kwaliteit.

Zeer op tijd, mooie kwaliteit en duurzaam.

Hele mooie sieraden!

Super service, bestelling was heel erg snel binnen.

Prachtig persoonlijk product en perfecte service

Ik ben enorm tevreden! Ik heb zo ontzettend mooie ring mogen ontvangen waardoor ik mijn aanstaande dochtertje overal bij me kan dragen!! Super snelle levering ook! Ik zou Finaste zeker aanraden en ik kom zeker nog terug.

Het was de eerste keer dat ik heb besteld bij Finaste. Ondanks de feestdagen en de drukte bij de post kwam mijn pakketje 1dag later dan de beloofde datum. Ondanks ik een dag te laat was, maakte het niet meet uit toen ik pakketje opende ik was op slag verliefd de armband die ik bestelde met gravering was superknap en afgewerkt tot in de kleinste puntjes. Ik bestel nog vaker bij Finaste!

Makkelijk, snel, goede prijs kwaliteit. Aanrader

Bestelling gedaan in een drukke periode. Ondanks dat allemaal keurig en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit!! Echt een aanrader!

Gewoon weg geweldig

Wat een pracht producten. Ze leveren snel netjes en wat een Servische. Super mooie juwelen ! Ze zitten lekker en zijn heel erg mooi. Goede kwaliteit!! Gwn geweldig

Iemand blij gemaakt en dat heb ik bij finaste kunnen vinden.

Keuze genoeg. Optijd bezorgd. goede keuze gemaakt.

Geweldig, zeer tevreden!

Mooie producten voor een leuke prijs, vriendelijke, behulpzame klantenservice en snelle levering!

Ik heb een top ervaring gehad.

Ik heb 3 dagen voor kerst mijn cadeau besteld en had nooit verwacht dat het optijd binnen zou komen. Ik kreeg al heel snel een bericht dat mijn bestelling verzonden was en had het op de dag van kerstavond al binnen ondanks de drukte van de corona! Dus dit was super en de kwaliteit van de ketting is mooi. Kortom; helemaal tevreden :)

snelle levering , goede kwaliteit

Erg blij met mijn aankopen!

Perfecte sieraden en snelle levering!!

Top ervaring!

Paar x besteld, snelle levering, goede kwaliteit, mooie sieraden, veel keuze en een goede service Ik zeg het niet snel, maar ik ben echt heel blij mee en heb echt al veel vaker besteld.

De sieraden die ik heb besteld waren heel snel verzonden en heel snel in huis. Ook waren ze allemaal erg mooi. Precies zoals ik ze had verwacht. Ik ben er heel erg blij mee, al helemaal voor deze prijs en de levering was ook nog eens super! Ook heel leuk dat je overal een sieradendoosje bij geleverd krijgt.

Ben tevreden met het armbandje

Goede kwalitijd en leuk armbandje

HELEMAAL TOP!

Hele fijne service, en goede/mooie kwaliteit sieraden!

Snelle levering, super blij mee!

Ik had een ringetje besteld en deze was super snel binnen. Hij paste en ziet er ook vet mooi uit! Helemaal tevreden!

Prachtig!

Prachtige ring! Ben er onwijs blij mee en heb ook al veel complimentjes gehad.

Buskesdries 3

6673DP Andelst