top kwaliteit!

de levering was snel , de gravering in mijn ring zag er super uit . de kwaliteit is ook ontzetten goed !

Heel mooi!

Ik heb 2 gouden ringetjes besteld, worden super mooi geleverd in een doosje met een mooi papiertje er omheen! Hele mooie kwaliteit.

Snelle levering en ik vroeg een letter extra!

Wij hebben 2 kinderen, en ik wilde de vrouw verrassen met een mooi armbandje (die half parel en half goud) waar je ook 1 letter kon kiezen, bij opmerkingen heb ik de situatie als hierboven uitgelegd en tot mijn grote verbazing hingen beiden letters eraan! Super bedankt, groet Dirk Klapwijk

Geweldige service!

Goeden service! Mooie sierraden, Mijn moeder&Schoonmoeder zijn er heel erg blij mee!

Perfect.

Mijn ervaring was perfect! Want alles wat super snel binnen ondanks de drukte met kerst etc. De klantenservice is uitstekend, het product zelf is in perfecte staat geleverd en precies goed op maat. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal in de verdere toekomst zeker nog een keer bestellen bij deze webshop! Echt een aanrader!

Leuke spullen, prijs en kwaliteit! :)

Erg leuke siraden! Veel variatie en ook verschillend van andere sitess. Van steenless steel materiaal gemaakt voor een goede prijs. :) Goeie verzending (ideaal als brievenbuspakketje en niet duur) Erg blij mee!!

Super service, snel bezorgd en super prachtige sieraden

De sieraden zijn boven verwachting mooi. De snelheid van het pakket was ook super. Ik kan niet stoppen met kijken op de site!! Ik wil het liefst alles bestellen

Zeer snelle levering en 100% het geld dat je betaald waardig!

Ik ben een enorme fan van Finaste.nl, deze webshop biedt voor een kleine prijs, hoge kwaliteit aan initiaal sierraden. Deze zijn enorm netjes gegraveerd en van uitstekende kwaliteit. Al twee mensen enorm blij gemaakt met een persoonlijk cadeau. Tevens biedt de webshop ondanks de kerstperiode zeer snelle verzending aan. Erg prettig wanneer je last-minute toch een persoonlijk (kerst) cadeau wil scoren.

Altijd heel tevreden met de sierraden! Snelle leveringen en ze zijn erg mooi! Zal er altijd blijven bestellen.

Super leuk en veel keus!

Leuke sieraden! Goede en snelle levering. De gravering in het sieraad was mooi gedaan.

Snel antwoord na een mail en een snelle levering,armbandjes waren mooi en worden volop gedragen

Sieraden zoals op de site staan. Snelle levering.

Goede en zeer nette verzorging van mij bestelling

Mijn bestelling zag er goed verzorgd uit. 3 paar oorbellen besteld, allemaal in een apart sieradendoosje, en netjes verpakt in het verzenddoosje.

SUPER FIJN!

Super fijne service!

super fijn

echt heel fijn, snelle levering en mooie sieraden!

Top top top

Snel verzonden en super mooie ringen heel erg blij mee! De service is top en de kwaliteit ook! Zelfs met de drukte van de post nl rond de feestdagen! Ik ben meer dan tevreden en bestel zeker opnieuw!

Een leuke duidelijke site met mooie sieraden. Bij mij waren helaas de ringen wel te klein waardoor ik ze moest ruilen. Deze heb ik voorlopig nog niet terug ontvangen, dus als je iets wilt ruilen moet je wel geduldig zijn en bijbetalen om het terug te sturen. Dat is het enige minpuntje. Voor de rest is het erg leuk om sieraden op de site te bestellen en ze worden in een erg leuke verpakking opgestuurd!

Erg Mooi

De ketting met het slotje gekocht voor mijn moeders verjaardag. Gegraveerd met de letters van haar overleden ouders mijn opa en oma. Ze werd er emotioneel van en vond het erg mooi. Mooie ketting mooi ingepakt echt top.

Super tevreden

Super snelle levering, zelfs rondom kerst! 2 gepersonaliseerde items besteld en ontvangen! Echt boven verwachting ! Hoop dat ze ook mooi blijven! Keer hier zeker terug :-)

Armband die ik heb gekocht zier er super mooi uit! En zit ook heel erg mooi Heel erg blij met mijn aankopen.

Fantastisch!

Erg mooi, kwaliteitsvol en snelle levering. Zeker een aanrader!

Snelle, goede en mooie service!

Snelle levering, goede en leuke producten, ruime keuze aan sieraden/accessoires en super mooi en leuk ingepakt! Echt een cadeautje voor jezelf als je wat besteld bij FINASTE. Aanrader!!!

Snel en goed

Ik had een armbandje besteld voor mijn vriendin en die kwam zeer snel en goed aan

Super snelle levering In mooi doosje verpakt Verkleurd niet na douchen. Kortom heel blij mee!

Eindelijk echt goede kwaliteit!

Meestal bij het bestellen van goudkleurige oorbellen is het laagje er binnen een maand af als je ze 24/7 draagt. Eindelijk heb ik een merk gevonden die kwaliteit echt waar maakt en niet verkleurd! Ik bestel alleen nog hier mijn goudkleurige oorbellen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst