Goede kwaliteit sieraden met een overzichtelijke en goed werkende site!

De site is erg overzichtelijk en loopt niet vast. Je kunt gewoon verder zoeken vanuit waar je bent gebleven en dat is erg fijn. Ook zijn er veel verschillende soorten sieraden!

SUPER!!

Alles is er duidelijk en staat op de site. De bestelling ging zeer snel en heb het pakketje de volgende dag al ontvangen

Snelle verzending, mooi ingepakt in een leuk doosje. Zeker aan te raden ga vaker bestellen

Snelle verzending en service, mooie sieraden!

mooie sieraden en erg mooi verpakt ook

mooie oorbellen besteld. in een erg mooie verpakking geleverd, en dit was fijn aangezien het een kerstcadeau was. de verzending duurde langer dan vermeld maar dit was te verwachten aangezien het kerstperiode was.

Hele snelle levering. Snel gegraveerd en ook zeker heel netjes.

Heel erg mooi en snel geleverd nette verpakking ga zo door

Fijn!

Hele mooie sieraden. Altijd tevreden en mooie prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is het een fijne site om op te bestellen. Makkelijk en duidelijk in gebruik! Ik raad deze site ook vaak aan aan vrienden

2 armbanden bestelen. Waarvan 1 laten graveren. Heel erg blij mee, super netjes gedaan. Beide sieraden zaten in mooi doosje. Kortom goede aankoop

Snelle levering, mooie armband! Ik raad het zeker aan om hier een mooi sieraad voor jezelf of voor een ander te bestellen!

Prachtig

Zeer mooie sieraden, ik had twee paar oorbellen gehaald als verjaardagscadeau voor mijn zusje en ze was er zo blij mee! Het was ook prachtig ingepakt!

Mooie producten voor een goede prijs

Ik heb een ring laten bedrukken. Deze zit er heel mooi uit. Daarnaast vind ik de prijs kwaliteit super en is er een snelle levering. Mijn ring kwam mooi verpakt binnen

Mooie armband en snelle levering

Ik heb een armband met gegraveerde initialen besteld. Ondanks de feestdagen werd deze heel vlot geleverd en hij ziet er echt heel mooi uit. Ben er super blij mee!!

Geweldige service

Top kwaliteit voor een top prijs!! Service was perfect zelfs met de drukke kerstdagen. Echt een aanrader!

Mooi sieraden, goeie kwaliteit en erg snel geleverd!

Heel eenvoudig en makkelijk te bestellen met een snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen! Het kettinkje is van goeie kwaliteit en verkleurt niet. Zou het zeker aanraden!

Grandioos

Makkelijk bestelproces Artikelen zijn aantrekkelijk geprijsd

snelle service en mooie sieraden

Mijn dochter is helemaal blij met haar armbandjes:-) We gaan meer bij jullie bestellen

Supermooi!!

Alles zeer snel ontvangen en supertevreden!!

Hele fijne service!

Bij Finaste oorbellen besteld, deze zagen er prachtig uit en waren snel in huis !

Mooiste verrassing voor me vriendin

Fijne sieraden!

super mooi

super mooi!

Waardeloos

1 dec al iets besteld.. nog niet binnen. Het fatsoen om op mijn mail te reageren hebben ze niet.. NOOIT WEER!!!!

Mooie producten

Mooie kettimg besteld, gegraveerd. Draag hem iedere dag. Goede prijs voor een mooi sierraad. Ik beveel het zeker aan om een kijkje te nemen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst