Snelle levering en leuk verpakt!

De verpakking laat het echt voelen als een cadeautje. Erg blij met mijn aankoop!

Sieraden van hoge kwaliteit en snel geleverd

Fijne oorbellen

Hele fijne oorbellen. Zitten heerlijk, lekker licht. Alleen moest mijn man ze helpen in doen. Het sluitstukje is heel kort waardoor ik het zelf niet lukte. Ik twijfelde of ze zouden blijven zitten. Maar het werkt prima!

Hele mooie sieraden

Ik vind het een shop met hele mooie sieraden die mij heel veel waarde hebben gegeven

Geweldig!

Super snelle levering (ook met gravering) En super mooie kwaliteit Alles is prachtig!! Zo blij mee!!

Schattige ketting en goede service!

Ik had een gegraveerde ketting besteld maar zag helaas dat er een soort vlekje op zat. Na een mail te hebben gestuurd hebben ze meteen een nieuwe ketting opgestuurd. Deze nieuwe ketting was gelukkig zonder vlekjes en erg schattig! Wat een goede service! En snelle reacties op de mail. De ketting is heel erg leuk en ben er onwijs blij mee. Dank jullie wel!

Erg tevreden met mijn bestelling

Ik heb mijn bestelling erg snel geleverd gekregen en het is goede kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging!

Professioneel bedrijf. Mooie sieraden in het assortiment en alles netjes verpakt. Al meerdere keren hier besteld en 1x een verkeerd product ontvangen. Dit is toen ook snel weer gefixt! Ik heb jullie aangeraden bij vriendinnen :)

Super goede service en mooie sieraden!

Ik had een armbandje als cadeautje besteld. Het is snel binnengekomen en heel erg leuk verpakt. Ik ga zeker binnenkort weer wat nieuws bestellen!

Mooie producten

De artikelen zijn mooi en blijven mooi.

Super service en snelle bezorging

Mooi product

Mooie sieraden.

Zeer tevreden met de aankoop van Finaste.

Goede service, fijne producten.

Mooie producten

Fijn

Ik had een ketting laten graveren. En het zag er heel mooi uit en werd snel bezorgd

Vlug in huis, netjes verpakt

Snelle levering, netjes in aparte doosjes, geen min-punten

Ondanks de drukte goed verzonden

Armbandje besteld, goede kwaliteit,zeer mooi en niet lang moeten wachten voor het thuis geleverd werd

Kan ik helaas nog niet zeggen

Kan ik helaas nog niet zeggen Ik heb helaas nog niets ontvangen. Maar ik wacht nog maar even geduldig af in deze rare tijd moet je geduld hebben

Heel mooi product!!

Heel blij mee!!

Razendsnelle verzending!

Razendsnelle verzending en vooral prachtige sieraden die niet meteen na een week lelijk zijn. Ik waardeer jullie service enorm.

Ondanks drukte bij postnl door lockdown, na 2 dagen geleverd. Hele mooie kwaliteit!

Leuke sieraden en snelle service

De sieraden zijn leuk en zijn van goede kwaliteit ook is het doosje waarin ze komen een leuke toevoeging. Mijn pakketje kwam ook supersnel binnen.

Top, top en nog eens top.

Heel snel vlot en mooie gerief!

Heel Snel Mooi Kwaliteitsvol Mooie verpakking Leuke extra’s

Buskesdries 3