Super kwaliteit

Ik ben onwijs tevreden over we producten van Finaste ! Ik draag mijn armbanden elke dag en zien er nog steeds uit alsof ze gloednieuw zijn:) Ik ben er nog elke dag blij mee

Geweldig!

Goede kwaliteit sieraden, goede klantenservice en sneller levering!

Top levering en super kwaliteit!

Snelle levering en wederom mooi producten ontvangen van goede kwaliteit!

Een hele goede snelle service, met mooie sieraden!

Het was de volgende de dag al binnen, super netjes verpakt en een handig doosje, mooi sieraad! Ik ga hier zeker vaker bestellen

Van bestellen tot in mijn geval in mijn oren (hele mooie oorbellen) geweldig!!!

Zoals een webwinkel moet zijn!

Duidelijke site Makkelijk bestel & betaalproces Op tijd geleverd (in december (-; Kortom. TOP!!

Fantastisch!

Heeeel mooi armbandje!

Goede levering

Hoeden en nette levering

Verrassend geweldige ervaring

Mijn zusjes hadden op hun verlanglijstje meerdere items van Finaste staan. Blijkbaar hebben zij vele sieraden van dit merk. Zelf had ik er nog nooit van gehoord en was terughoudend met bestellen. Maar een wens is een wens, dus toch maar aanschaffen. Ik had laat op de avond van Black Friday heel gemakkelijk mijn bestelling afgerond en woensdagavond was het pakketje al bezorgd. De items zijn cadeautjes en ik heb dan ook met cadeauverpakking besteld. Ze zitten individueel in een kunststof doosje verpakt in een gouden zakje met strikje. Aangezien ik bang was dat ikzelf de verpakking zou kapot maken om te kijken waar welk sieraad inzat, had ik gevraagd of ze me dit konden markeren. Dit is dan ook gedaan. Deze enorme behulpzaam maakt me zeer enthousiast om hier zeker nog vaker iets te kopen. Nu vraag je je zeker af waarom ik dan geen 5 sterren heb gegeven? Zoals ik zei ik heb de items nog niet gezien. Al verwacht ik wel dat er niets mis mee is, wanneer mijn zusjes hier graag blijven bestellen

Snel!

29 november besteld en 2 december binnen! En dat tijdens alle drukte bij PostNL door black friday. Top!

Ik heb twee couple armbandjes bij jullie besteld, en ik vind ze heel erg mooi geworden. Ik ben er erg blij mee, en ben erg benieuwd naar de reactie van mijn vriend op dit bijzonder kerst cadeau.

Waauw... zeer tevreden over alles!

- vlotte levering - mooi resultaat - goede info op de website

Super blij!

Ik ben super blij met mijn mooie armbanden van Finaste!

super mooi!

hele leuke sieraden. ook een hele goede kwaliteit. ik ga hier zeker nog vaker sieraden bestellen!!

Mooi sieraad voor een leuke prijs

Snelle verzending, duidelijke communicatie en je krijgt waar voor je geld. De producten zijn prachtig!

Supermooie sierraden aan betaalbare prijs!

Ik weet nooit wat te kiezen wanneer ik een bezoekje breng aan Finaste... Alle juweeltjes zijn supermooi, fijn afgewerkt, één voor één pareltjes. Ik kreeg van mijn vriend een gouden kettinkje met onze initialen, omdat ik mijn verlovingsring niet mag dragen voor mijn job in de keuken. Ik draag het dag in dag uit, draag het zelf om te slapen & te douchen. Het kettinkje is nog steeds in perfecte staat, geeft niet af op mijn huid, verkleurt niet. Zonder twijfel de beste kwaliteit van kettingen die ik bezit. Zéér tevreden dus :-)

Prima, maar product niet helemaal zoals op de foto

Ik had een kettinkje besteld en de letter is wel mooi gegraveerd, maar op die ketting stonden ook 2 pijlen die niet gegraveerd zijn. Voor de rest mooi verpakt etc, dat is het enige minpunt. En de levering duurde relatief lang, maar het is de laatste maand van het jaar en mensen willen cadeautjes bestellen dus snap ook wel dat het er niet binnen 2 dagen is.

Geweldige producten!

Snelle levering. Mooie kwaliteit. Gewoon heel erg blij.

Snelle levering en topsieraden!

Afgelopen week mijn eerste bestelling gedaan en zoals belooft had ik alles een dag later al in huis. Alles zat netjes ingepakt en ook over de kwaliteit van de producten so far ben ik erg tevreden. Dit is zeker niet mijn laatste keer dat ik wat ga bestellen!

Sieraden zijn super mooi . Heel mooi ingepakt in doosjes

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering alleen de ketting zelf is wat stijf. Ik had liever gehad dat de ketting zelf wat losser was

Snelle en correcte levering

Het product is snel en naar alle tevredenheid geleverd.

Mooie producten, snelle levering en fijne klantenservice! Aanrader!!

Al meerdere keren wat besteld bij Finaste en altijd tevreden. Producten altijd binnen een dag of twee thuisbezorgd! Nu heb ik mijn laatste bestellen nog niet ontvangen en dit gemeld bij Finaste via de mail. Zij hebben direct actie ondernomen en zijn navraag gaan doen bij PostNL. Super fijn! Gravering is mooi. Sieraden zijn van mooi en fijn materiaal. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Super mooi

In het echt was het zelfde als foto Snelle levering Heel erg mooi

Mooi, subtiel en Goed afgewerkte gravering

Mijn ringetje is super mooi, subtiel en goed afgewerkt in de gravering. Ga hier zeker nog een keer bestellen, echt een aanrader! :)

Buskesdries 3

6673DP Andelst