Mooi, subtiel en Goed afgewerkte gravering

Mijn ringetje is super mooi, subtiel en goed afgewerkt in de gravering. Ga hier zeker nog een keer bestellen, echt een aanrader! :)

Super leuk!

Hele goede kwaliteit voor niet heel veel geld. De gravering is ook mooi

Mooie sieraden

Mooie sieraden, snel geleverd! Erg blij mee

Precies zoals ik het in gedachten had.

Het cadeau dat ik gekocht heb, ziet er precies zo uit zoals ik het voor me zag, het kwam perfect overeen met de afbeeldingen op de site, super!

Ik ben er heel erg blij mee!

Goede levering en mooie spullen voor een betaalbare prijs!

Hartstikke mooi en eenvoudig.

Ik kreeg precies wat ik had verwacht en wat ik zocht (en paar gouden oorbellen), voor een redelijke lage prijs. Ook hartstikke handig dat het pakketje door de brievenbus pasten, en dus niet thuis hoefde te wachten!

Zeer goede kwaliteit!

Pakketje snel geleverd, mooie verpakking.

Ik had hem met black friday besteld. ilIk had verwacht dat het even zou duren omdat het druk is in deze tijd maar kreeg hem gelijk de volgende dag door de brievenbus!!

Mooie sieraden, goede prijs en snelle levering!

Zie titel!

Goede producten voor goede prijs

Tevreden

Altijd goed geregeld!

Meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden. Mooie producten die ook na intensief dragen mooi blijven!

Ziet er erg mooi uit!

Goede kwaliteit en mooie uitstraling van de sieraden. Het product was net zoals het werd weergegeven op de foto’s. Het werd verstuurd in een mooi klein doosje. Erg blij mee!

Een snelle en mooie bestelling bij Finaste!

Mooie stainless steel sieraden, snelle levering. Fijn om bij jullie te bestellen!

Super tevreden !!

De juwelen zijn super snel geleverd. Ze zijn zelfs nog mooier dan op de foto vind ik persoonlijk. En voor ik ze bestelde, had ik nog super veel vragen. Want ja, ik ben een eeuwige twijfelaar ;) . Ik heb ze via Instagram gestuurd. Ik kreeg steeds super snel een reactie en ze waren heel behulpzaam. Ik raad finaste zeker aan voor juweeltjes!!

Snelle levering,prachtige sieraden

Mijn ervaring is dat het een top bedrijf is

Geweldig!

Dit is de 2de keer dat ik iets bestel bij jullie. Ik heb nu in totaal 5 ringetjes van jullie en ze zijn echt heel mooi!. Ik heb 5 gouden ringen en de kleur blijft er goed opzitten! Bij 1 ring was en na 1x dragen er een steentje vanaf gevallen. Ik had een mailtje gestuurd en een week later lag er een nieuwe ring in de brievenbus. Dus de service is ook echt geweldig! Al met al, jullie kwaliteit is echt super en al helemaal voor deze prijs! Ik raad het zeker aan aan andere

Super blij met mijn juwelen!

De juwelen van Finaste zijn zoals op de afbeeldingen. Er is een ruim assortiment en de juwelen staan aan een zeer mooie prijs! De levering verloopt ook zeer vlot. Ik zou Finaste een 10/10 gegeven hebben indien gratis retourneren mogelijk was geweest. Zeker een aanrader om je juwelen bij te kopen! Ik zal dit zeker nog doen.

Geweldige sieraden waar je nooit genoeg van krijgt!

Een half jaar geleden mijn eerste ketting gekocht bij Finaste. Hij is nog zo mooi, niet verkleurd en ik krijg er nog elke dag complimenten over. Net nieuwe sieraden gekocht en al weer zijn ze gewoon geweldig! Ik draag hun sieraden elke dag en het is zeker aan aanrader voor andere meiden!

Eerste sieradenmerk dat betrouwbaar, behulpzaam en waterproof is!

Ik had nog nooit wat gekocht bij FINASTE, maar had afhogen verwachtingen toen ik een vraagje had over de bestelling en ik ontzettend lief en goed werd geholpen. De sieraden zijn van stainless steel en mooi tot in de kleinste details. Ik ben ontzettend tevreden over FINASTE en zal ze dan ook zeker aanraden!

De kwaliteit is zoals verwacht.

De service en kwaliteit is zoals ik had verwacht. Enkel het logo van de ketting had ik iets groter verwacht. Dat is wel jammer.

SUPER!!

Ik ben echt heel blij!! Mijn bestelling kwam heel snel aan. Het was mooi en goed ingepakt en de juwelen zaten allemaal verpakt in kleine juwelendoosjes. Ze juwelen zijn ook super mooi en draag ze dagelijks!

Snel, goed leverend

De ring kwam heel snel en zag er goed uit! Ook was de verpakking erg leuk. Complimenten!!

Mooie ketting, precies zoals op de site. Ook snelle levering. Ik heb gekozen voor de cadeau verpakking erbij, dit is super chique. Echt een leuk kerstcadeautje zo!

Mooie kwaliteit sieraden

Mooie sieraden voor een leuk prijsje. Levering was snel zelfs met Black Friday.

Goed product, snelle levering

Snelle levering. Mooi product, muntje is iets kleiner dan verwacht, verder precies zoals op de foto!

Buskesdries 3

6673DP Andelst