Ik heb al een paar dingen besteld het is perfect

Ik heb al bestelt mijn zus ook het is zo mooi. Je moet er echt niet lang op wacht. De juwelen verkleuren niet.

Super mooi en snel geregeld!

Prachtig armbandje besteld. Binnen twee dagen in huis. Ziet er top uit.

Super hippe sieraden voor een mooie prijs!

Super hippe sieraden voor een mooie prijs!

Snelle levering, mooi verpakt

Duidelijke site. Snelle levering en mooi verpakt. Is kado, dus weet nog niet of t kwalitatief goed is, maar zo lijkt t wel

Perfecte en mooie oorbellen en met grote zorg ingepakt in aparte kleine doosjes

Super leuke sieraden en heel snel verzonden

Super leuk dat je bepaalde sieraden kan graveren en dat je het de volgende dag meteen in huis hebt!

Het beste pakketje van 2020

Ik was zeer blij als ik het pakketje kreeg. Alles zit en past perfect zoals ik wou. Ik bestel zeker nog iets!

snelle levering en leuke dingen

mijn bestelling kwam snel binnen en zag der uit als op de foto stond

Heel erg aan te raden, super mooie sieraden en snelle levering

Ik heb een gouden schakel- en naamketting gekocht bij Finaste, allebei heel erg mooi.

Heel mooi maar goud

Ben erg blij met me bestelling en de service was ook zeker goed. Wel zijn de sierdaden heel erg goud. Dus houd hier wel rekening mee.

Hele mooie sieraden

Ik heb zelf hele smalle vingers, heb dus de kleinste maat ringen gekocht en ze zijn me eigenlijk nog steeds iets te groot. De ketting past echt perfect zoals op de foto, zit niet vervelend wat je soms wel eens hebt met de wat kortere kettingen.

Alles perfect! Site, bestelling en producten

Heel blij met het bestelde armbandje. Snel geleverd. Aanrader

Super service!

Een armbandje bestelt met gravering ziet er super mooi uit en ook goede kwaliteit en service!

Mooie sieraden

Voor het eerst besteld, armband ziet er heel mooi uit.

Goede service - Mooi product

Snelle levering Mooie oorbellen Mooi verpakt Een aanrader!

Snel en van prachtige kwaliteit

Mijn zus was al een tijdje fan van jullie website, maar dit was de eerste keer dat ik zelf iets bestelde. Ik was heel blij verrast! Graveringen worden zo snel uitgevoerd en de kwaliteit is nog mooier dan ik dacht! Het ziet er zo veel duurder uit dan het kleine prijsje dat je ervoor betaald. Zo fijn ook, dat het betaalbaar is voor een studentje als ik. Dankjulliewel!

Leuke armband en snelle levering!

Leuk en betaalbaar! En snelle levering!

Snel en goede kwaliteit

Heel erg snel geleverd en ze zien er heel mooi uit voor deze lage prijs.

Hele snelle bezorging en erg mooie sieraden ontvangen! Erg tevreden :)

Super goede service!

Het was snel binnen en de sieraden zijn en zitten geweldig, had twee armbanden besteld (normaal last dat ze te groot zitten aangezien ik kleine poslen heb) maar deze zitten perfect om mijn polsen en de oorbellen ben ik ook nog steeds zeer blij mee, verkleurd ook niet. Het komt ook nog eens mooi en leuk binnen in een perfect klein doosje waar je ze later ook nog in kunt bewaren als je ze niet draagt!

super goed!

wat een top bedrijf ik heb er nou twee keer besteld en dit is echt mijn nieuwe favoriete sieraden merk. Het is een hele goeie kwaliteit de ringen verkleuren nauwelijks en zijn goedkoop, ook de levering is heel snel en je krijgt netjes een mail als het onderweg is en bezorgt is. En oja nog extra plus punten voor de verpakking.

Hele goede service!

Mijn pakketje kwam niet op de dag dat deze bezorgd zou moeten worden. Ik heb gemaild en had meteen reactie! Ze hebben contact opgenomen met PostNL voor mij! Het pakketje werd de volgende dag geleverd! De armband is super mooi!

TOP!

Heb voor mijn zoon een armband met de naam en geboortedatum van zijn pasgeboren zoontje besteld en ontvangen. Het was binnen 24 uur in huis. Het is netjes bedrukt en van goede kwaliteit. Hij is erg blij met zo een dierbaar cadeau. Daarom; top gedaan, ik kom graag bij jullie terug.

Zeer mooie sieraden!!

Zeer snelle levering! Mooi en verzorgd in gepakt en de sieraden zelf ook heel tevreden over als je ze paar maanden draagt en gaat er ook mee onder de douche dan verkleuren ze niet! dat zie je bij andere bedrijfjes wel! Met hetzelfde bedrag. Ga zo door! :)

Snelle en goede levering

Besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis. Al meerdere keren besteld en er komen zeker nog meerdere bestellingen :)

Buskesdries 3

6673DP Andelst