Mooie kwaliteit en snelle levering

Hele leuke sieraden voor een mooie prijs. Bestelling de volgende dag al geleverd

Snel verzonden en geleverd en een makkelijke website om op te bestellen

Schitterend

Ik maakte me doosjes al vol enthousiasme open,Maar toen ik het in het echt zag was ik nog enthousiaster!! wat een mooie kwaliteit en fijntjes en normale prijs! Ik ga alles met plezier dragen en in het vervolg zeker weer wat bestellen bij jullie Bedankt

Topservice!

Ik bedtelde 2 paar super leuke oorringetjes vanuit België en deze waren op no-time bij mij! Ik heb echt niet lang moeten wachten en bovendien waren de oorringetjes leuk verpakt in twee juwelendoosjes, bij andere shops zitten ze meestal op zo’n stukje karton maar bij finaste dus niet. Dat vond ik een hele leuke extra! Ben er super blij mee en de kwaliteit is ook heel degelijk.

Mooie unieke sieraden van goede kwaliteit èn betaalbaar! Heel erg blij met mijn nieuwe sieraden, net als altijd.

heel erg tevreden

echt heel mooi en die tekst erop echt prachtig!! mijn beste vriendin gaat er blij mee zijn!

uitstekend

Mijn sieraden die ik had besteld, waren snel binnen en ze zijn van goede prijs-kwaliteit! Leuk schattig doosje erbij wat het openmaken van het pakketje nog leuker maakte.

Heel erg goed!

Ik heb al een aantal keren bij Finaste sieraden besteld en ik blijf heel weg tevreden over de service. De levering is altijd erg snel en de sieraden zijn mooi en verkleuren niet!

ketting met hanger kruisje

heel mooi en ik ben blij mee!

Ik ben blij met hoe het pakket verzonden was. Super mooi verpakt en met een track en trace code goed bezorgt.

In 1 woord: SUPERFAN!!!

Superleuke collectie, mooie kwaliteit, snelle levering en echt een kadootje om uit te pakken.

Goede prijs/kwaliteit sierraden en snelle levering

Mooi kwaliteit sierraden, goede prijs/kwaliteit verhouden en een snelle service.

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden over de bezorging en het product. Het is ontzettend mooi geworden

Mooie sieraden voor een zeer fijn prijsje!

Mooie producten

Snelle service en levering

Snelle verzending, heel mooi sieraad. Ik raad Finaste zeker aan anderen aan!!!

Super mooie sieraden, snelle levering TOP!

Mooie sieraden van goede kwaliteit. Snel in huis, ben zeer tevreden!

Helemaal top!

Super producten en goede levering.

Mooie sieraden

Eerst een cadeau van mijn vriend gekregen van dit merk. Kettinkje was zo mooi dat ik zelf ook maar een bestelling had geplaatst. Super blij mee ❣️

Overzichtelijke en duidelijke site, met goede service

Overzichtelijke site, duidelijke foto’s van de artikelen wat zeker fijn is. Wel vond ik de kleur niet helemaal overeen komen (goud) maar wel nog steeds blij mee! Prijs/kwaliteit vind ik ook goed al hoop ik dat de ring niet snel zal verkleuren. Leuk aanbod en binnen een paar dagen was het binnen.

Leuke sieraden, mooie prijs

Mooie sieraden voor leuk prijsje! Snel binnen en verpakt in mooie sieradendoosjes. Dus ook leuk om kado geven.

Verassend goed

Ik heb al meerdere malen online besteld en ik was blij verrast met de oorbellen. Ik ga zeker nog bestellingen plaatsen!!

Ontstoken oren

Ik had voor het eerst 3 paar oorbellen besteld bij Finaste. Na enkele minuten waren mijn oren rood en opgezwollen. Ik kan helaas niet tegen het materiaal.

De levering was goed op tijd dus dat was super fijn! Helaas is het armbandje al na 2 dagen aan het verkleuren. Het ene kant kettinkje is een wat zwartere kleur dan het kettinkje aan de andere kant van het bedeltje. Ik heb hierom gemaild en daarbij zijn jullie enorm behulpzaam en meelevend. Jullie hebben hierbij voor de oplossing gekozen om een nieuwe op te sturen. Dat is geweldig.

beste ketting ooit!

ik ben echt dol op deze trendy chain ketting!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst