Goeie ervaring!

Ik heb er nog maar 1x besteld, maar het beviel erg goed. Het was snel in huis en het is een gemakkelijke en duidelijke site.

Ontzettend snelle levering, na 5 min kreeg ik al een bevestiging dat mn bestelling was verzonden incl gravure! Vlg dag keurig brievenbus pakketje en alles zag er mooi uit.

Mooie sieraden!

Ik heb een gepersonaliseers sieraad besteld. Omdat het sieraad gegraveerd moest worden, had ik verwacht dat de levering wat langer zou duren, maar het sieraad kwam na een dag al binnen! Top service met mooie producten. Ik ga hier zeker vaker bestellen en ik raad het ook zeker aan!

De pasvorm, en de kleur goud in een woord PERFECT

Sinds ik de sieraden heb draag ik ze elke dag. Ik slaap en douche ermee en de sieraden verkleuren NIET. Daarnaast is de goude kleur zo mooi goud! Helemaal tevreden, zeker een vaste klant!

Uitstekende kwaliteit

Beste, Ik zou jullie ten zeerste kunnen aan raden aan andere mensen. De levering en de kwaliteit is perfect.

Precies wat ik ervan verwachte, snelle levering

Het sieraad komt precies overeen met de site. Het ziet er mooi uit, goede kwaliteit en snelle levering.

Tevreden klant erbij

Binnen 1 dag geleverd. Goed verpakt. Mooie kwaliteit en maat klopt precies met de omschrijving. Heel tevreden dus.

Fantastische juwelen!

Voor mijn vriend zijn verjaardag een armband gekocht met onze initialen, voor mezelf natuurlijk ook eentje :) zo tevreden dat ik voor kerst al een ketting voor men mama heb gekocht met mijn en men broers naam! Top kwaliteit en heel mooi gegraveerd!

Super kwaliteit, en zeer snelle levering

Ik had binnen 2 dagen mijn bestelling binnen. Razend snel! En het product is erg mooi, en goede kwaliteit. Zeker een aanrader

Super kwaliteit!

Mooie sieraden van goeie kwaliteit en een fijne prijs. Het is tegenwoordig niet makkelijk om goeie sieraden te vinden in de zee van aanbod. Veel is eigenlijk te duur en verkleurt alsnog. Finaste sieraden blijven echter mooi en dat is zo fijn! Ik heb al vaker bestellingen gedaan en zal zeker de site in de gaten blijven houden.

Erg goede kwaliteit en service

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Ik weet niet zo goed wat ik hier moet schrijven. Ik heb het besteld, het i s op tijd bezorgd zoals het hoort, wat moet je daar nog meer over kwijt?

Zeer tevreden met aankoop

Blij met mn aankoop en snel bezorgd Zal zeker nog meer bestellen Ben tevreden

Snelle bezorging en mooie sieraden

Mooie sieraden van goede kwaliteit. Snelle levering en mooi verpakt een leuke verrassing.

Als kerstcadeau een armband met gravering besteld voor mijn moeder! Overdag besteld en de volgende dag al in huis. Hele mooie kwaliteit, ik heb diezelfde dag nog een armband voor mij en mijn zus besteld!

Prima en snel

Bestellen ging heel makkelijk en de prijs is ook heel goed. Wel jammer dat de armband twee cm te kort is eigenlijk voor mijn arm.

mooie sieraden

mooie sieraden in leuke sieradendoosjes. overzichtelijke site. snel geleverd! aanrader!

Snel geleverd en mooie gegraveerd

Snelle levering mooi materiaal

Buitengewoon snel geleverd en het product is precies wat ik had verwacht

De titel zegt het al. Erg makkelijk om wat op de site te bestellen en snelle bezorging. De foto's zijn erg accuraat dus geen teleurstelling achteraf. Gewoon een goed product! De gegraveerde armband oogt chic en het is van een licht materiaal wat ik persoonlijk erg fijn vind. Nu al veel complimentjes over gehad! Er is tegenwoordig zoveel keus als het gaat om gravure armbanden maar hier zit je sowieso goed.

Wauw! Prachtige ringetjes, mega mooie kwaliteit!

De vier ringetjes die ik had besteld, kwamen snel binnen en waren heel netjes verpakt met een ringendoosje voor elk ringetje apart. The ringetjes zagen er prachtig uit en de kwaliteit is mega goed!! Ik draag ze iedere dag.

Top product

Product komt precies overeen met de afbeelding. Ook fijn dat ze meerdere afbeeldingen plaatsen om zo setjes te maken. Super snelle levering. Ideaal dat het pakketje door de brievenbus past zo word het pakket altijd geleverd.

Kleinere bedel dan verwacht

Ik vond de bedel wat kleiner dan verwacht en het bedeltje hangt scheef dus dat is jammer. Verder erg tevreden

Ik heb een super mooi kettiing binnen en ook snel geleverd.

Top bedrijf!!!!

Leuke spulletjes, zeer goede kwaliteit en perfecte communicatie. Bestel vaker wat en word nooit teleur gesteld. Dus niet twijfelen maar gewoon bestellen. Krijg je geen spijt van.

Super blij mee

Snelle levering en goede kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst