Leuke armbandjes

Erg snel binnen en leuk verpakt. Komt binnen zoals je hem besteld hebt.

Super!!

Juweeltjes super mooi en allemaal heel netjes ingepakt! Snelle levering! Heel erg blij mee!

Goede kwaliteit

De sieraden blijven verassend lang mooi voor de lage prijs!

Super snelle levering en alles precies zoals op de site staat!

Alles zat netjes verpakt in doosjes en het kwam snel binnen

Goede kwaliteit

Ik wou over van zilver naar goud en heb hier veel sieraden gekocht omdat ik niet teveel geld wou uitgeven. De sieraden verkleuren niet en geeft geen irritaties! Kortom wil je niet teveel geld uitgeven maar wel kwalitatief goede sieraden hebben dan is het kopen van deze sieraden een aanwinst!

Jammer dat je het niet terug mag sturen als er initialen op staan. Een ring besteld die helaas of net te klein zou zijn of iets groter en past uiteindelijk niet dus weggegooid geld..

Makkelijk bestellen via de site, altijd snel in huis. Al zeker 4 keer besteld en er zullen nog meer bestellingen volgen! Leuk voor mezelf en als cadeautjes!

Al 2x een bestelling geplaatst bij Finaste. Beide keren super goed bevallen! Leuke prijsjes en snelle verzending. Zeker aan te raden.

Fantastische service!

Voor onze bruiloft zocht ik een ketting met een gravering op de achterkant. Na leuk mail contact waarbij er oprecht en leuk werd meegedacht zijn we er uitgekomen. Over twee weken ga ik de mooie ketting omdoen als we gaan trouwen. Dankjewel Finaste voor deze mogelijkheid!

Precies zoals op de foto!

Heel mooi gegrafeerd en goede kwaliteit

Voor het eerst bij jullie besteld. De plaatjes op de site zijn precies het zelfde als met wat je binnen krijgt. Ik ben erg tevreden en ik ga zeker vaker mijn bestelling bij jullie doen!

Mijn ervaring ik koop niet vaak iets via internet maar wou heel graag het ketingkje met love letters en heb het bestel netjes op tijd en netjes ingepakt en mooie kwaliteit ik ben super tevreden

Keurig en erg snel geleverd

Erg tevreden, keurig verpakt en snel bezorgd.

Alles werd de volgende dag geleverd. Mooi verpakt en in een leuk doosje. Erg tevreden over de kwaliteit tot nu toe.

Leuke mooie sieraden en snelle levering

Ik heb precies gevonden wat ik zocht! Super snelle levering en het is een hele mooie ketting. Krijg veel complimenten erover. Ik ga zeker nog een keer iets bestellen bij Finaste!

ik ben verliefd

supper mooie en betaalbare sieraden met goeie serves

AMAZING

Een verzorgde levering, op tijd en zonder een schrammetje. Super mooie juweeltjes, blijven lang en kan je altijd dragen. Maak leuke combo's en verwacht mooie complimenten.

Prachtig!

Prachtige armband! Goede service, snelle antwoord en de volgende dag geleverd. Gewoon top :D

Laat in de middag een grote bestelling geplaatst en had het de volgende ochtend al binnen. De sieraden zien er allemaal super mooi uit!

Ene dag besteld, volgende dag in huis. Hartstikke mooie bandana, past perfect

TOP

De armbandjes waren echt precies hoe we ze wilden: fijn, elegant en uniek. Het armbandje verbindt onze volledige vriendinnengroep.

Zeer mooi

Heel leuk armbandje en mooie kwalititeit

Snelle levering en product goed van kwaliteit

Snel binnen gekregen en product ziet er goed en stevig uit.

Mooie spullen voor een goede prijs. De levering was ook snel en de be mails met daarin de track en trace waren snel binnen. Ik ben zeer tevreden.

Ontzettend tevreden!

'S avonds om 20:30 een ketting mét gravering besteld, de volgende dag voor 14:00 uur in de brievenbus. Ik heb hem cadeau gedaan aan mijn moeder en die was er heeeeeel blij mee. Top!

Buskesdries 3

6673DP Andelst