Snelle levering mooie ketting ben er heel blij mee

Super snel en hele leuke sieraden

Ik ben heel blij met Finaste, ik heb het gisteren besteld en heb het gelijk de volgende dag in huis! Het is niet al te duur maar de kwaliteit is top. Ze hebben erg veel keus en de service is erg fijn.

Snelle levering en top kwaliteit!

Deze ringen blijven mooi blinkend goud!

Finaste is een leuk, mooi en betaalbaar merk

Ze hebben en goede en snelle klantenservice en zijn bereid mee te denken naar een oplossing als dat nodig is. Door de verhalen van mensen in m’n omgeving heb ik een kijkje genomen op Finaste en inmiddels al een paar bestelling gedaan en zullen er nog zeker volgen. Echter is mijn ring (goud) die ik inmiddels al een jaar elke draag begonnen met verkleuringen naar zilver, veder prima kwaliteit/prijsverhouding.

Zeer goede mooie kwaliteit, precies of misschien wel mooier afgewerkt als ik verwacht had. Snelheid van levering ook prima. Door de kortingen die er gegeven werd nog zelfs extra uitgegeven! Zal zeker vaker bestellen. Maten ook goed

Snelle levering en een mooie kwaliteit.

Ik ben nu voor de 2e keer sieraden besteld (gegraveerd) en de kwaliteit is super! Ik sport/douche/slaap met deze ketting en deze blijft mooi.

In een woord: SUPER !

Alles is heel duidelijk, erg snelle service en super mooi ingepakt.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Ik ben tevreden!

Ik heb lang gezocht naar een zegelring en ben blij dat ik uiteindelijk voor Finaste heb gekozen! Een aanrader

Geweldige service

Mijn pakketje werd snel bezorgd, het kon door de brievenbus dus ik hoefde niet thuis te zijn, echt ideaal. Ik had het als cadeautje besteld dus het moest optijd binnen zijn, maar zoals beloofd de volgende dag gewoon netjes binnengekregen. Ik had 2 dingen in cadeauzakje besteld dus je kon niet zien wat wat was, maar om dat aan te geven had FINASTE een hele creatieve oplossing. De sieraden waren mooi, goeie prijs-kwaliteit verhouding. Mijn zusje en ik bestellen er al maanden en we zijn al erg vaak tevreden gesteld door dit bedrijf!

Top kwaliteit

Super kwaliteit

echt top!!

ringen besteld, super snel binnen! ze pasten perfect en ze zijn echt heel leuk :) ze verkleuren niet en je vingers worden er ook niet groen van. Enige nadeel is dat er wel snel krasjes op de stempel ring zaten, maar dat kan ook door mij komen... al met al super blij mee!

Duidelijke website, prima producten.

overzichtelijk website, prima producten eenvoudig bestellen en betalen. Toppie.

Mooi product, perfecte service

Bij bestelling Armband fijn advies ontvangen. Armband bleek te groot, communicatie daarin ook weer perfect. Oplossing D.m.v. instructie film.

Goede kwaliteit sieraden!

Ik vond het een fijn me site om te bestellen en de producten vind ik heel leuk!

Top ervaring zeker voor herhaling

Mooi product

Mooi product voor een goeie prijs. Levertijd erg snel

Heel mooie ketting

Voor mijn moeder en mij een ketting gekocht met een Roosje en initialen van mijn zoon en (nog ongeboren) dochter. Wilde een tekst in het doosje laten zetten, dit kon helaas niet. Wel een mooi alternatief, een los kaartje met de gewenste tekst. Ik en mijn moeder dragen de ketting met trots, erg mooie kwaliteit/prijs

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering. Ik heb mijn zussen erg blij gemaakt met het gepersonaliseerde cadeau!

Snelle levering en mooie producten

De extra ring en oorbellen die je bij de bestelling krijgt voelt echt als een cadeautje.

Finaste sieraden bij finaste mensen.

Zéér tevreden over alles. Ik heb het armbandje om vanaf dat ie zo snel binnen is gekomen. Hij verkleurd niet en zit comfortabel.

De dag nadat ik het besteld heb gelijk binnen. Paste in de brievenbus dus hoefde niet thuis te wachten. Kreeg mailtjes over updates!

Goede snelle service

super goede service

Leuke sieraden, kon gewoon niet kiezen. Zo veel leuke dingen. Volgende dag al in huis. Snelle service.

Snelle verzending

Keuze uit een ruime collectie en een snelle verzending. Ik raad iedereen de sieraden van FINASTE aan!

Ik vind het helemaal top

Ik vind het chil want ik zou het iedereen aan bevelen het is een goede kwaliteit en ik geniet er heel erg van het verkleurd nekt en het is super mooi ik ben er erg blij mee en het was ook niet super duur dus helemaal top

Buskesdries 3

6673DP Andelst