Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en leuke kettingen! Precies zoals op de foto. Fijn dat jullie al foto's van setjes hebben, zodat het makkelijk wordt om te kiezen voor kettingen die goed bij elkaar passen zonder dat je de kettingen hebt gezien.

super leuke oorbellen

fijne website, leuke mooie unieke oorbellen besteld, ben er super blij mee, heb zo lang lopen zoeken naar de perfecte oorbellen voor mezelf.

Hele snelle service!

Ik had mijn bestelling savonds om 19.03 geplaatst en om 19.08 kreeg ik al een mail dat de ketting verstuurd was! Ik heb meerdere sieraden gekocht bij Finaste en allemaal even mooi en goed van kwaliteit! Aanrader!

Superfijn en snel

Superfijne bezorging en snel binnen. Mooi verpakt en heel blij met het resultaat. Bestel hier zeker vaker.

Snelle levering en erg mooie sieraden

Ik heb nu al een aantal keer besteld op Finaste. En elke krijg worden de producten heel snel geleverd. De producten zijn van erg goede kwaliteit en verkleuren niet. Super te vrede!

De bezorging was op tijd en het product was zoals gewenst. Top cadeau!

Lekker snel en mooi!

Een armband laten graveren, super snel in huis in vergelijking met andere sites en scheelde ook enorm in de kosten! Top dus!

Mooi en snel geleverd

Boven verwachting snel ontving ik mijn gegraveerde armbanden. Echht heel erg blij mee!

hele snelle levering TOP!!!!

ik zou deze web site aan iedereen aan bevelen!!! super snelle levering geweldig mooi verpakt hele mooie kwaliteit!!! ik ga zeker vaker bij jullie bestellen bedankt!!! een hele blije klant .

Voldoende

Goede en snelle levering. De sieraden zijn mooi en zoals op de foto. Echter vind ik de gouden kleur er te nep uitzien, een goud gele kleur. Dit vind ik niet mooi.

super ervaring!

mijn eerste keer dat ik op deze site wat bestel was een goede ervaring , hele snelle levering , leuke verpakking , goede kwaliteit. aanrader!

Ketting besteld met de naam van mijn zoon. Snelle levering en de ketting is super mooi! Heel blij mee!

Super service. Mooi verpakt.

Een cadeautje om te krijgen.

Super!!

Sneller levering, en goede kwaliteit! Het was een cadeautje ze was er super blij mee!

Snel geleverd en mooie ketting heel blij mee

FINASTE 10 sterren waard !

Super producten, na maanden dragen de kleur nog steeds mooi en ook nog eens binnen 24 uur in huis

Alles wat ik bij Finaste bestel is snel binnen maar ziet er olk precies zo uit zoals ik wilde!! Erg blij mee

Verrassend

Snelle levering Leuke verpakking Goede producten Passend naar het plaatje Site is erg goed, alles staat duidelijk omschreven Wordt goed gepromoot

Prachtig gepersonaliseerd sieraad en super snel geleverd.

Op maandag een een armband laten graveren en besteld voor mijn vrouw. Dinsdag ochtend viel deze al op de deurmat. Netjes ingepakt en de armband is heel mooi en netjes gegraveerd. Super service en de prijs kwaliteit verhouding is meer dan behoren! Ik ga zeker nog vaker hier bestellen!

Super goede service

Echt super leuke sieraden met een mooie prijs. De levering was ook erg snel. De ringen waren per stuk ingepakt in een sieraden doosje.

Super blij mee!!

Heb gisteren mijn horloge ontvangen! Èèn woord: geweldig!! Ik ben er super blij mee

Super leuke juwelen en makkelijke website om te gebruiken.

De manier waarop je een persoonlijke touch kan geven aan de juwelen is fantastisch gedaan. Super tevreden met mijn FINASTE ringen.

Snel verzonden, mooie kwaliteit

Cadeauverpakking van 0,75€ extra was matig. Gewoon een goedkoop stukje glimmend cadeaupapier eromheen.

Zeer tevreden! Snelle levering, duidelijk omschreven hoe te bestellen! Keurig en veilig verpakt. Het shirt werkt gelijk al wat zit het fijn en niet te strak een goede beweging vrijheid, tijdens mijn werk als pedicure gelijk al verlichting! Loop al bijna jaar bij de fysio voor nek schouder klachten, nu veel te behalen met een juiste houding en daar gaat dit shirt mij zeker bij helpen!! Gekocht met rits omdat ik hem anders niet an en uit kan trekken..

Zeer mooie en goede kwaliteit sieraden en een fijne/snelle klantenservice.

Sieraden waren erg mooi, precies zoals op de foto! Goede kwaliteit en ook snelle levering. Er was een klein probleempje maar dit werd super snel en vriendelijk opgelost na een mailtje aan de klantenservice. Erg blij met mijn keuze om hier mijn sieraden te kopen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst