Snelle levering, leuke sieraden voor een zacht prijsje!

Super leuke webshop. Heel tevreden over mijn artikelen.

Echt geweldig

Finaste heeft supermooie sieraden die ook mooi blijven onder de douche, en dat voor een topprijs. Hele snelle service, zelfs als je iets laat graveren. Ik heb al 3 keer iets besteld wat gegraveerd moest worden en nog geen uur later het bericht dat het al verzonden was. Het graveren word ook heel mooi gedaan, echt kwaliteit. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen! ♡

Geweldig!

Super mooie sierraden mogen ontvangen van Finaste, ben er echt ontzettend blij mee! Zeker weten een aanrader !

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Mooie sieraden van goede kwaliteit en niet eens heel prijzig. Ook nog eens super snelle levering! Erg tevreden.

Ik heb snel en gemakkelijk online een leuk item kunnen shoppen!

Ik ben via een instagram advertentie op jullie site gekomen en heb toen een kettinkje besteld. Het bestellen ging heel gemakkelijk wat ik erg fijn vond. En daarbij was het een hele snelle levertijd waar ik zeer tevreden over was. Verder ben ik heel blij met mijn aankoop, ik vind de ketting heel leuk! De kwaliteit is ook goed en het is een mooi materiaal. Kortom een hele goede ervaring! Maar

mooi verpakt en snel geleverd mooie kwaliteit

ik had ze besteld en de dag later waren ze ook echt geleverd ook de graveerde producten

Snel geleverd duidelijke site

Top! Zelfde dag nog verzonden. Dus super snellen huis. Netjes verpakt. En voldeed volkomen aan de verwachting. Erg blij mee!

Echt super mooie kwaliteit, betrouwbaar en super mooi. Echt een aanrader

Blijf er maar bestellen!

Top kwaliteit, raad het iedereen aan en bestel er graag! Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, alles blijft heel mooi!

prachtige producten

Mooie producten met een goede kwaliteit

Altijd snelle levering en de (zilveren) producten verkleuren niet ook al ga je er mee in de douch

Heel erg mooi!

Levering erg snel en mooi gegraveerd!

Super service

Mooie sieraden te koop en super leuk detail dat ingraveren!

Super goed

Het was er heel erg snel en is van erg goede kwaliteit! Het zit verpakt in leuke plastic doosjes. :)

Top kwaliteit & service!

Super leuke sieraden gekocht bij Finasté. Een ring in laten graveren en dit ziet er prachtig uit. Zeer betaalbaar en een aanrader!

Zeer tevreden!! Hele mooie armband en snelle levering

De armband bevalt zeer goed, ook leuke verpakking en heel snel in huis. Kort om nikt te klagen!

Super fijne en snelle levering!

Een erg fijne en snelle levering. De sieraden zijn van goede kwaliteit. Misschien een kleine tip... Als mensen kiezen voor in te pakken, misschien iets leuker inpakken, met een leuk strikje erop ofso. verder is alles super!

Levertijd 1 dag, TOP

Zo fijn als iets gaat zoals beloofd wordt :)

Duidelijk site. Snelle levering. Heel erg tevreden. Zal beslist vaker iets bestellen

Perfect gouden armbandje

Veel verschillende soorten sieraden, wat ik niet kon vinden in de winkel gelukkig wel online en snelle levering! Alleen geen track en trace bij brievenbus post. Wel goedkopere verzendkosten daardoor

Absolute aanrader!!!

Fijn contact, duidelijke communicatie en vlotte afhandeling. Spullen snel thuis. Zijn super tevreden en bestellen zeker weer. Topbedrijf!!!!

Super tevreden!

De oorbellen waar precies zoals verwacht. Het was mooi verpakt & het is van goede kwaliteit. Ik zou zeker vaker bestellen als ik iets nodig heb.

Duidelijke website en snelle service.

Gouden sieraden vervagen wel na een tijdje.

Mooi en snel

De ringen kwamen snel aan en zijn van een goede kwaliteit. Ik ben er erg tevreden mee

Héél tevreden

Oorringen en een ring met klavertje gekocht en ben heel tevreden met de kwaliteit. Bestelling ontvangen binnen enkele dagen naar Belgiē. Ik raad zeker aan ;) Merve

Buskesdries 3

6673DP Andelst