Ik heb er veel plezier van

Fijne ringen, ik draag ze met plezier. Ook is de maat perfect.

super service!

snelle levering, mooi product en leuk verpakt!

Hele fijne sieraden voor een zacht prijsje!

Heb met een fijne kortingscode een leuke bestelling inc. gegraveerde ring besteld en heb deze binnen 1 werkdag ontvangen! De sieraden waren zo mooi dat ik gelijk een 2e bestelling heb geplaatst. Ook bij deze bestelling zeer tevreden!

Super!!

Super leuke armbandjes en snel geleverd! Heel minimalistisch en mega cute, love it!!

WAUW WAUW WAUW!

Perfect! Van de service tot aan de levering en de kwaliteit van het product.. echt geweldig! Love it!

Super webwinkel!

Ik had de bestelde oorbellen binnen een dag in huis en ze zaten precies zoals ze in de webwinkel waren afgebeeld. Echt super!

Mooie juwelen

Het pakketje kwam later aan dan verwacht maar ik ben heel blij met de juwelen. Kwaliteit is zeer goed, de maat komt overeen en ze zijn mooi afgewerkt. Ook de gegraveerde ring is heel mooi uitgedraaid.

Hele snelle levering en mooie producten vooor een goede prijs!

Ik was al langer opzoek naar een kettinkje van “goud”. Overal waar ik zocht waren ze redelijk prijzig en dat vond ik het niet waard voor een kettinkje wat niet echt van goud is. Na lang zoeken kwam ik uit op de site Finaste. Dit was echt heel fijn, heel erg veel leuke spullen voor een fijne prijs! En dan ook nog zo snel geleverd

Prachtig

Een gegraveerde armband voor mijn vriend. Stoer, tijdloos en persoonlijk!

Snelle levering en goede producten

Uitermate fijn! Mooie producten en snelle, netjes verpakte levering!

Love voor dit bedrijf

Perfect!!! Zo mooi is alles!

Goede kwaliteit, betere prijzen

De sieraden zijn van goede kwaliteit. De prijs is ook erg goed. Ik koop hier vanaf nu al mijn sieraden. Paar vriendinnen heb ik ook al aan jullie sieraden geholpen.

Goede service en geweldige kwaliteit!

Super snelle service!

Super snelle service en kei leuke producten. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Fantastisch!

Mooie armband besteld met de namen van de kinderen erin gegraveerd. Wat een juweeltje, zo mooi! Supersnelle levering, was de volgende dag in huis en dat op een vrijdag besteld en zaterdag al geleverd. Ik ben een tevreden #finastegirl

Prima aankopen doen!

Ik heb afgelopen week mijn ring hier gekocht. Ik heb al een keer eerder een paar dingen van deze site gekocht. 2 Armbanden en een paar oorbellen. De armbanden vindt ik van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Net zoals de oorbellen! 1 armband was een soort van cuff en ik had alleen het iets buigbaarder verwacht. Of ik ben gewoon niet zo sterk haha! De nieuwe ring vind ik ook erg mooi, precies wat ik zocht en erg betaalbaar. Het is nog even wennen om een ring zoals deze (chain ring) te dragen omdat het voor mijn doen erg groot is. Het wel overal een prettige ervaring en misschien ga ik in de toekomst nog wat kopen. De enige tip die ik nog zou geven is om de foto’s bij het product nog iets specifieker te maken! :)

Besteld, en zoals beloofd de volgende dag al in huis. Mooi verpakt en zeker een aanrader! Volgende bestelling zal snel volgen :) TOP!!

Super leuke kettinkjes. Al veel vriendinnen blij mee gemaakt!

Alles ging goed zo als ik had gehoopt.

Toen ik had besteld had ik optijd de dag erna mijn pakketje al. Ik ben er heel tevreden mee en is zeker niet mijn laatste pakketje op Finaste!

Top site voor fantastische en originele sieraden

Super Snelle service, goede kwaliteit en mooie prijzen

Zoals het hoort

Heel erg goed, duidelijke informatie. Product was snel binnen en van goede kwaliteit!

Super fijn

Mijn bestelling was snel thuis de kwaliteit van mijn aankoop is ook super. Heel leuk verpakt en een fijne website om leuke sieraden te bestellen!

Geen minuut spijt

Prachtige ringen gekocht. Je krijgt ringen in topkwaliteit voor een zeer vriendelijk prijsje! De ringen zijn helemaal mijn stijl!

Super snelle service!!

Fijne website, duidelijk en overzichtelijk. Voor herhaling vatbaar xx

Hele mooie sieraden, veel keuze. Mooie kwaliteit, snelle verzending. Erg tevreden.

Buskesdries 3

6673DP Andelst