wauw! wat een service

geweldig joh!!!!!! kan niet in woorden uitdrukken hoe ontzettend geweldig deze online shop is. mijn ervaring was buitenaards. ik ben helemaal fan! groetjes Melany

Bij finaste bestellen is een geweldige ervaring

Ik heb zo’n top service nooit meegemaakt!

Aanrader!

Steeds super tevreden van de kwaliteit en de service van Finaste.

Prachtige betaalbare sieraden

Finaste, dat is: - prachtige tijdloze & trendy sieraden - betaalbaar, maar kwalitatief - geen verkleuringen of huidirritaties - supersnelle levering - fijne sieradendoosjes Ik ben zeker tevreden en ga vaker bestellen!

Geweldig!

Heel blij met mijn kettingen, super snel verzonden en binnen!

Nog nooit zulke kwalitatieve mooie sieraden voor deze prijs gezien!

Hele fijne website om op te shoppen. De sieraden die ik heb besteld super snel ontvangen, en heel leuk ingepakt. Sieraden verkleuren absoluut niet. Al met al super tevreden!

Super mooie armband!

Ik ben heel erg blij met mijn aankoop! De armband blijft heel erg mooi en verkleurd niet terwijl ik hem omhoudt met zwemmen en douchen.

Super snelle service en prachtige producten

Wow, eindelijk weer een mooi, stijlvolle slavenarmband gevonden! En van staal zodat het niet verkleurd bij mij, bij wie alle sieraden verkleuren! Zo blij!! En toen zag ik na alle sieraden bekeken te hebben nog een mooi armbandje waar een hangertje aan met de initialen van m'n lieve (pleeg) kinderen! Wow! Verkocht én verliefd. En het was super snel in huis, top top. Geweldig verjaardagscadeau

Geweldig!

Ik ben heel tevreden over Finaste , ik heb hier een ketting besteld die gegraveerd is. Was snel binnen, en voldeed aan mijn verwachtingen. Zal hier zeker meer bestellen!

Zeer te spreken over het product en de snelle levering! :) De volgende dag werd het al geleverd en het product was precies als op de afbeelding.

Super blij mee

Heel erg mooi en ik heb al meerdere keren besteld Blijft mooi en snelle service ❤️

Super fijn

Snel aan huis. Mooie verpakkingen en niet beschadigd aan gekomen. Zou hier vaker bestellen ook

Inmiddels mijn 2 bestelling gedaan, erg snel geleverd en mooie kwaliteit!

Tevreden

Sommige ringen hebben, ondanks dat ze dezelfde maat zouden hebben, een licht verschillende diameter, waardoor ik sommige ringen niet om de bedoelde vinger kan dragen maar wel om een andere. Verkleuren doen ze niet, waar ik heel tevreden over ben.

Snelle levering, mooie ring

Mooie ring voor een fijne prijs!

Geweldig!

Heel netjes ingepakt, snel geleverd. Mijn dochter was heel blij met het kettinkje. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel goed ervaren! Mijn bestelling kwam al de volgende dag. Heel blij me.

Trendy sieraden

fijne persoonlijke service en goed assortiment.

GEWELDIG

het is perfect gewoon. Snelle levering, goede kwaliteit, super mooi. Het is zoals op de foto's! Dankjewel hiervoor.

Super produit

livraison ultra rapide et bracelet de qualité

Super service en producten

Super goede kwaliteit en mooie producten, ook de service was goed en ik werd goed geholpen. Echt een aanrader!

snel en goede kwaliteit

Snelle levering en de kwaliteit is top, sieraden blijven erg mooi

Fantastisch!

Toffe collectie! Goede prijs - kwaliteit verhouding. Snelle levering! Super tevreden :)

Goede service en snelle levering!

Snelle service en volgende dag al sieraden in huis!

Super snel en mooi!

Het is super snel geleverd, en ik ben er super blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst